Her Marka'nın(Nokia,HTC,Samsung) Kendine Özel Uygulamalarını Bu Programla Direk Bulacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Tacettinn

Tacettinn

Üye
HTC saati uygulamada yok zaten. Saat için indirmek isteyen varsa hiç heveslenmesin :D Onun dışında Nokia'nın tüm uygulamları var. Çok rahat bir şekilde Lumia Pusher'ın yerini dolduran bir uygulama olmuş.
Dostum ben indirdim :hmmm Kilit ekrana koyamadığım için sildim

ÖEY

ÖEY

Üye
Uygulamayı kurdum ama HTC kısmında saat yazan bir uygulama yok. Adımı değişik yoksa?

Tacettinn

Tacettinn

Üye
HTC saat dediğiniz şu HTC yazan program değil mi hava durumunu filan gösteren

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben saat olayını ayrı bir uygulama olarak biliyordum. Başlangıç ekranında en büyük tile olarak ayarlanabilen sadece saati böyle kocaman kocaman gösteren bir uygulama oladuğunu sanmıştım :D:D Eğer öyle değilse zaten yine yaramazki :D Hava durumu için bir sürü uygulama var. Hem de güzel ve ücretsiz. Örneğin Bing Hava Durumu:oke:

luckysleven

luckysleven

Üye
Valla ben saat olayını ayrı bir uygulama olarak biliyordum. Başlangıç ekranında en büyük tile olarak ayarlanabilen sadece saati böyle kocaman kocaman gösteren bir uygulama oladuğunu sanmıştım :D:D Eğer öyle değilse zaten yine yaramazki :D Hava durumu için bir sürü uygulama var. Hem de güzel ve ücretsiz. Örneğin Bing Hava Durumu:oke:

olmaz daha güzeli olamaz : ) htc deki efektler hiç bir yerde yok. Sen hiç yağmur yağarken telefonun ekranında yağmur damlacıklarını izlerken bir yandanda yağmur sesini dinledinmi yada kar yağarken kar tanelerini izlerken dağ uğultusunu dinlemek ne kadar keyifli biliyormusun : ))) ama sen eski htccilerdensin dimi ya ? : )

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Ne sanmışsın sende be :D Altı üstü htc :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
olmaz daha güzeli olamaz : ) htc deki efektler hiç bir yerde yok. Sen hiç yağmur yağarken telefonun ekranında yağmur damlacıklarını izlerken bir yandanda yağmur sesini dinledinmi yada kar yağarken kar tanelerini izlerken dağ uğultusunu dinlemek ne kadar keyifli biliyormusun : ))) ama sen eski htccilerdensin dimi ya ? : )

Eh cevabı verdin zaten :D

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Yalnız yağmur kesilince o hala devam ediyor :ehe

luckysleven

luckysleven

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

byibo

byibo

Üye
güzel uygulama gerekten saol haber icin ;)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
çok güzel uygulama ama bende lumia pusher duruyor yine de :tşk: birşey daha sorucam lumia pusher mağazadan kaldırıldımı herkes lumia pusher alternatifi felan diyorda.

serinaga

serinaga

Üye
çok güzel uygulama ama bende lumia pusher duruyor yine de :tşk: birşey daha sorucam lumia pusher mağazadan kaldırıldımı herkes lumia pusher alternatifi felan diyorda.

Maalesef kaldırıldı, telefonu sıfırlasanız, bulamazsınız, şuan için var ama lazım olduğunda yok ...

ÖEY

ÖEY

Üye

Lumia pusher yok artık, onun yerine aynı işi gayet güzel yapan uygulamalar var. Mesela sysapp pusher gibi :)

Üst Alt