En fazla 900 tl telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
huawei alırım zte alırım ama hayatta casper almam :D neyse bence artık bu konu kapansın en iyisi xperia l diye gözüküyor ben arkadaşa söyliyim

Ben casper dandik marka diye söylemedim, yanlış anlaşılmasın casper via dandik diye söyledim. Parasını da haketmiyor adreno 203gpu koymuşlar, yıl 2013,buçuk. Doğru düzgün oyun açmaz. Eski işlemci eski gpu.

- - - Eklendi - - -

L ideal bence. 800liraydı bir ara kliksada ararsanız yine bulursunuz 800e filan.

- - - Eklendi - - -

L ideal bence. 800liraydı bir ara kliksada ararsanız yine bulursunuz 800e filan.

furkey

Üye
zaten 8 şekirdeki bence başka işlemciler üretilmeyecek mesela qualcoom açıklama yaptı 8 çekirdeki telefon üretmeyeceğiz diye zaten artık firmalar 4 çekirdeğe kadar yükseldi şimdi 4 veya 2 çekirdekli daha verimli işlemci üretmeye çalışıyorlar samsung dediğin gibi biraz göz boyuyor ama işte bakış açısı iyi olduğu konularda var kötü de ... hiç bir şey mükemmel değil

Mediatek firması 8 cekirdekli işlemci çıkardı

best1905

best1905

Üye
iphone un neden s3 den fazla sattığını açıkla o zaman? Madem donanım herşey millet neden iPhone a yükleniyor? Android ilk çıktığı zamanda "Nokia'dan şaşma zihniyeti" ile neden dandik symbian milyonlarca satıyordu da android telefonlar hiç satmıyordu? Cevap: Sürü psikolojisi.

Neden güncellemeleriyle övdüğünüz samsung s4 den başka hiçbir telefonuna 4.2.2 getirmemişken htc one serisine güncelleme verdi?

s3 ü kullanmasını mı bilmiyorum? Yok artık. Bilader ben kendine rom-kernel yazan bi insanım. Sen benden daha iyi bildiğini mi sanıyorsun?

Plastik daha iyi çizilmiyor mu? Aynı s3 ü ben de kullandım benimle beraber geri kalan 50 milyon da kullandı. XDA ya bi bak veya tüketici forumlarına. s3 ün kasası hakkında şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Telefon bir kere diz seviyesinden düştü savaştan çıkmışa döndü be.

Samsung teknoloji devi filan değildir. Sadece modadır. Millet nokia da veya iphone da nasıl akıllandıysa samsungda da akıllanacaktır.

Ha bu arada unutmadan söyleyim EISA da benimle aynı fikirde.

Yukarıda dediğim gibi sırf samsung kullanıyorsun diye boşa diretmenin manası yok. Ama HTC android in üstadıdır. HTC One eline al bi güç tasarruf modunda filan kullan anlarsın ne demeye çalıştığımı. İlk androidli telefon htc den. Geliştiricilere özel destek htc den. Müzik, optimizasyon ve asıl yenilikler htc den. Samsungda ne var? Anca benchmark testlerinde sahtekarlık yaparlar. Samsungun olayı budur...

Ya hadi kardeşim işinize bana burda gelmiş samsungu kötülüyorsunuz samsungu tüm dünya biliyor ulan 80 yasındaki dede bile bilir htc yi kim biliyor telefonla ilgilenen kisiler anca o zaman samsung alan bu kadar insan mı iphone unamacı hava yapmaktır iphone u one suruyorsun bana biz burda androidli teeefon diyoruz :D sony xperra p dusun bence ekranı daha iyi ama güncelleme gelmicek

- - - Eklendi - - -

Casper alma demissiniz tam konuya bastınız ben ondan samsung diyorum marka sonucta

furkey

Üye
Ya hadi kardeşim işinize bana burda gelmiş samsungu kötülüyorsunuz samsungu tüm dünya biliyor ulan 80 yasındaki dede bile bilir htc yi kim biliyor telefonla ilgilenen kisiler anca o zaman samsung alan bu kadar insan mı iphone unamacı hava yapmaktır iphone u one suruyorsun bana biz burda androidli teeefon diyoruz :D sony xperra p dusun bence ekranı daha iyi ama güncelleme gelmicek

- - - Eklendi - - -

Casper alma demissiniz tam konuya bastınız ben ondan samsung diyorum marka sonucta

Aynen senin dediğin gibi. Bilen adam HTC alır bilmeyen adam ya samsung alır ya da iphone alır. Onlar da genel olarak şekil olsun diye. Ben iphone u öne sürmüyorum. Daha dikkatli okuyacak olursan ben samsungla iphone u karşılaştırmadım. Sürü psikolojisine örnek olarak iphone u verdim. Samsungu kötülemiyorum. Sadece gerçekleri söylüyorum. Göz boyamalara aldanmak basit insanların işidir ve burada takılan çok az insan basittir. Forumun amacı o zaten bişeyler katılarak basitlikten kurtulmak. Ha yanlış anlaşılmasın ben sana basit insan demeye çalışmıyorum. Ama hani o 50 milyon sattı dediğin telefonun varya 45 milyonu şekil için. Sokaktaki s3 ü olan herhangi bir insanın telefonuna bak oyun dahi görmezsin belkide.

Sonuç olarak marka olarak samsung iyidir ama modeller olarak s3 ve s4 htc yanında basit birer çin telefonu gibi geliyor bana...

Pantok2

Üye
bence en klass telefon galaxy i8530

best1905

best1905

Üye
bence en klass telefon galaxy i8530
kutuk gibi kalin o telefon

- - - Eklendi - - -

Aynen senin dediğin gibi. Bilen adam HTC alır bilmeyen adam ya samsung alır ya da iphone alır. Onlar da genel olarak şekil olsun diye. Ben iphone u öne sürmüyorum. Daha dikkatli okuyacak olursan ben samsungla iphone u karşılaştırmadım. Sürü psikolojisine örnek olarak iphone u verdim. Samsungu kötülemiyorum. Sadece gerçekleri söylüyorum. Göz boyamalara aldanmak basit insanların işidir ve burada takılan çok az insan basittir. Forumun amacı o zaten bişeyler katılarak basitlikten kurtulmak. Ha yanlış anlaşılmasın ben sana basit insan demeye çalışmıyorum. Ama hani o 50 milyon sattı dediğin telefonun varya 45 milyonu şekil için. Sokaktaki s3 ü olan herhangi bir insanın telefonuna bak oyun dahi görmezsin belkide.

Sonuç olarak marka olarak samsung iyidir ama modeller olarak s3 ve s4 htc yanında basit birer çin telefonu gibi geliyor bana...
son cumlen cok yanlis cin mali mi :D yazılım olarak samsung her zaman daha ıyı bence samsung telefonun dısına önem verıyorsanız bılelemem ama dusunce hepsı kırılıyor alımunyum olmazı bısey farkettırmıyor yanı

- - - Eklendi - - -

ayrıca samsungun aksesuar ve garanti desteğide iyi malzemsini kafaya takmassanız en iyisi

furkey

Üye
kutuk gibi kalin o telefon

- - - Eklendi - - -

son cumlen cok yanlis cin mali mi :D yazılım olarak samsung her zaman daha ıyı bence samsung telefonun dısına önem verıyorsanız bılelemem ama dusunce hepsı kırılıyor alımunyum olmazı bısey farkettırmıyor yanı

Çin malı demedim. Çin malı gibi dedim. Yani o düzeyde. Yazılım olarak htc one x e verdiği güncellemeyle samsungun önüne geçti ve one da tavan yaptı adamlar optimizasyonda. s4 ün ve one ın kernel mimarisi, özellikle octanın mimarisi o kadar dandik ki anlatamam. Şimdi telefonun alüminyum olması neler sağlar?

2000 lira verdiğiniz telefon 3. el plastik parçası gibi durmaz. Düzgün durur.
2000 lira verdiğiniz cihaz en ufak bi yere düşmede paramparça olmaz. Siz de garantide "tüketici hatası" olayıyla karşılaşmak zorunda kalmazsınız.
Aynı cihaz ısıyı daha rahat dağıttığı için ısınsa da cpu ve gpu çok etkilenmez. Çünkü alüminyum iyi bir iletkendir ve ısıyı yayarak daha iyi bir soğutma sağlar.
Elinize daha iyi oturur ve grip olayını daha iyi sağlar. Kullanırken daha az zorluk yaşarsınız.

best1905

best1905

Üye
s4 ve one ı inceledim ikiside süper s4 hızlı ve yazılım desteği fazla one da ise yazılım desteği 4 kadar değil ses kalitesi süper dış kasası çok hoş duruyor ama işte samsungun yazılımsal özellikleri akıl çeliyor sensörleri falan dokunmasısız temas gibi ikisinden birini alacak olsam zor karar veririm seçim kişilerin kullanım şekline kalmış

furkey

Üye
s4 ve one ı inceledim ikiside süper s4 hızlı ve yazılım desteği fazla one da ise yazılım desteği 4 kadar değil ses kalitesi süper dış kasası çok hoş duruyor ama işte samsungun yazılımsal özellikleri akıl çeliyor sensörleri falan dokunmasısız temas gibi ikisinden birini alacak olsam zor karar veririm seçim kişilerin kullanım şekline kalmış

Onu bilemezsin hacım. Yazılım desteğini ilerleyen zamanlarda görücez. s3 ile one x de öyleydi güya s3 e 4.2.2 görmedi 4.2.2 geldi.

ibul_34

Üye
General mobile discovery kullaniyorum arastirun dwrim

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt