En fazla 900 tl telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
En fazla 900 tl telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım en fazla 900 liraya androidli telefon almak istiyor general mobile discovery al dedim ama inat işte almak istemiyor bana htc veya lg l serisi almayı düşünüyorum diyor samsung htc sony lg bu markalardan hangi telefonları öneririrsiniz yalnız bir ricam olacak lütfen telefon tavsiye ederken iyi ve kötü yanlarını yazarsanız çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler :oke:

best1905

best1905

Üye
S3 1000 tl ye bulursunuz belki en kral telefondur eksisi yok bence

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum s3 şu an 1200 tl internette 1000 liraya felan var ama internetten alacağını veya 1000 lirası olur mu bilmiyorum

best1905

best1905

Üye
S2 dusunebilirsiniz 700 lira civarı bisey istiyorsa s3 mini alsın samsungdan başka marka almayın bence

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
niye samsung dan başka alsınki neyse benim dikkatimi sony xperia l çekti fiyatı 800-850 tl hoş güzel bir telefona benziyor oyun performans videolarına baktım oldukça iyi performans sunuyor sizce nasıl bir telefon

badmus

badmus

Üye
Vatan Haftasonu İndirimde S3'e baksın :oke:

anilari35

anilari35

Üye
samsung almayın kardeşim yalnış anlaşılmasın samsungun cihazları kötü değil fakat kazıklıyor insanları s4 alacagınıza gidin Lg yeni telefon çıkardı S4 ü katlıyo snapdragon 800 2.2 x4 çekirdek işlemcisi var D şimdi diyeceksiniz s4 de 8 diye android 4 den fazlasını desteklemiyorki 8 i kullanasınız zaten s4 de snapdragon 400 1.8X4 var + armv7 4 çekirdekli 1.2 olması lazım herhalde (sanırım güç tasarrufu modunda kullanlıyor)hani bi artısıda yok htc one gibi beats audio su olur kasası ayrı malzemeden yapılmış olur yok arkadaş kazıklıyorlar insanları

TheMadness

TheMadness

Üye
samsung almayın kardeşim yalnış anlaşılmasın samsungun cihazları kötü değil fakat kazıklıyor insanları s4 alacagınıza gidin Lg yeni telefon çıkardı S4 ü katlıyo snapdragon 800 2.2 x4 çekirdek işlemcisi var D şimdi diyeceksiniz s4 de 8 diye android 4 den fazlasını desteklemiyorki 8 i kullanasınız zaten s4 de snapdragon 400 1.8X4 var + armv7 4 çekirdekli 1.2 olması lazım herhalde (sanırım güç tasarrufu modunda kullanlıyor)hani bi artısıda yok htc one gibi beats audio su olur kasası ayrı malzemeden yapılmış olur yok arkadaş kazıklıyorlar insanları

Seneye de 16 çekirdekli çıkarır.

caglar b

caglar b

Üye
lg hd4x tegra3 ü var ve tegra için özel oyunları oynayabilirsin, xperia l kamerası ve opengl 3.0 destekli gpu su var

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

furkey

Üye

hocam cehalet akıyor şu konuşmadan lütfen bir araştırın. Tamam güzel belirtmissin düşünceni ama bilgilerin neredeyse tamamı yanlış...

bu arada asıl soruya cevap vermek gerekirse Samsung en dandik telefonları üretiyor. Eski bir s3 kullanıcısıyım telefondan nefret ettim alacaksan HTC al bence samsungdan daha pahali gibi gozukebilir ama htc de daha kârlı çıkarsın. Aynı zamanda HTC Samsung'un kalitesini 10 a katlar. Hatta samsung alma da ne alırsan al.

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar direk marka olarak eleştirmeye gerek yok htc de güzel fakat çok az modl var bu fiyatada güzel teşefon yol lg de bu fiyata lg l9 var sony de xperia l var benim arkadaşım alacak zaten... bana direk marka değilde modlini belirtirseniz daha iyi olur mesela xperia l hoşuma gitti oyun performansı felan iyi sizce bu telefon güzel mi arkadaşımı 2.5-3 yıl götürmesi lazım

best1905

best1905

Üye
Samsungmu dandik hadi işinize asıl htc dandik amiral gemisine bile güncelleme vermiyor htc sony zaten su geçirmiyor diye satıyor alakası yok sony xperia l alma tavsiyem tft ekranı. Hiç beğenmiyorum alacaksan super amaloed alacaksın s2 al daha iyi olur 4.3 güncellemeside alacak

furkey

Üye
Samsungmu dandik hadi işinize asıl htc dandik amiral gemisine bile güncelleme vermiyor htc sony zaten su geçirmiyor diye satıyor alakası yok sony xperia l alma tavsiyem tft ekranı. Hiç beğenmiyorum alacaksan super amaloed alacaksın s2 al daha iyi olur 4.3 güncellemeside alacak

htc one da one x de 4.2.2 güncellemesine artık sahip. Bilgi sahibi olmadan konuşmasaydın keşke.

Ha bu arada sence plastik kasa ve metal süsü vermek için ucuz boyalarla bezenmiş daha batarya kapağını çıkararak bile kılcal çatlaklar oluşan bir telefon mu dandiktir yoksa alüminyum kasa bir telefon mu? Dostum ben eski s3 kullanıcısıyım. Kendine güvenir gibi konuşmakla kimseyi ikna edemezsin. Kabul etmek lazım samsung dandik işte...

best1905

best1905

Üye
Htc one x 4.3 de kalıcak bilgimiz var samsung a dandik diyemessiniz teknoloji devidir samsung htc de kim oluyor nokia ya dandik dersiniz ona lafım yok sen s3 ü kullanmasını bilmiyorsun dandik diyorsun ayrıca kırılmıyor ve plastik kasa daha iyi çizilmiyor o zaman git 3310 al kardesim şu insanlar herseyin donanım olduğunu ne zaman anlayacak acaba dışı isterse altın olsun yazilimi olmadıktan sonra ne işe yarar s3 kötüleyene zaten lafım yok htc kötüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın

- - - Eklendi - - -

S3 dandik olduğundanmı 50 milyon tane sattı hadi bunuda açıkla

furkey

Üye
Htc one x 4.3 de kalıcak bilgimiz var samsung a dandik diyemessiniz teknoloji devidir samsung htc de kim oluyor nokia ya dandik dersiniz ona lafım yok sen s3 ü kullanmasını bilmiyorsun dandik diyorsun ayrıca kırılmıyor ve plastik kasa daha iyi çizilmiyor o zaman git 3310 al kardesim şu insanlar herseyin donanım olduğunu ne zaman anlayacak acaba dışı isterse altın olsun yazilimi olmadıktan sonra ne işe yarar s3 kötüleyene zaten lafım yok htc kötüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın

- - - Eklendi - - -

S3 dandik olduğundanmı 50 milyon tane sattı hadi bunuda açıkla

iphone un neden s3 den fazla sattığını açıkla o zaman? Madem donanım herşey millet neden iPhone a yükleniyor? Android ilk çıktığı zamanda "Nokia'dan şaşma zihniyeti" ile neden dandik symbian milyonlarca satıyordu da android telefonlar hiç satmıyordu? Cevap: Sürü psikolojisi.

Neden güncellemeleriyle övdüğünüz samsung s4 den başka hiçbir telefonuna 4.2.2 getirmemişken htc one serisine güncelleme verdi?

s3 ü kullanmasını mı bilmiyorum? Yok artık. Bilader ben kendine rom-kernel yazan bi insanım. Sen benden daha iyi bildiğini mi sanıyorsun?

Plastik daha iyi çizilmiyor mu? Aynı s3 ü ben de kullandım benimle beraber geri kalan 50 milyon da kullandı. XDA ya bi bak veya tüketici forumlarına. s3 ün kasası hakkında şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Telefon bir kere diz seviyesinden düştü savaştan çıkmışa döndü be.

Samsung teknoloji devi filan değildir. Sadece modadır. Millet nokia da veya iphone da nasıl akıllandıysa samsungda da akıllanacaktır.

Ha bu arada unutmadan söyleyim EISA da benimle aynı fikirde.

Yukarıda dediğim gibi sırf samsung kullanıyorsun diye boşa diretmenin manası yok. Ama HTC android in üstadıdır. HTC One eline al bi güç tasarruf modunda filan kullan anlarsın ne demeye çalıştığımı. İlk androidli telefon htc den. Geliştiricilere özel destek htc den. Müzik, optimizasyon ve asıl yenilikler htc den. Samsungda ne var? Anca benchmark testlerinde sahtekarlık yaparlar. Samsungun olayı budur...

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bu kadar tartışmaya gerek yok samsungun tek eleştiridiği nokta plastik kasa tasarımı ama bununda bir avantağı var mesela cihazın esnek ve çok hafif olmasını sağlıyor ve samsung s3 ve sorası telefonlarda bir çok yazılımsal yenilik sunduğu için insanların dikkatini çekiyor htc ise şu an durumu çok iyi değil çok az telefonu var ve hala telefon çıkarmıyor htc genellikle ses kamera ve kasasıyla kaliteli bir marka gibi gözüküyor ama şu an sadece htc oe ve one max odaklanmış durumda sony ise durmadan telefonlarını yenileyip samsungu geçmeye çalışıyor o da honamiye odaklanmış durumda lg ise şu an yeni kendini belli ediyor g,g pro ve g2 dikkat çekti pazar payını arttırmayı çalışıyor yani markaların genel durumları önemli olan marka değil modeldir bence

- - - Eklendi - - -

iphone un neden s3 den fazla sattığını açıkla o zaman? Madem donanım herşey millet neden iPhone a yükleniyor? Android ilk çıktığı zamanda "Nokia'dan şaşma zihniyeti" ile neden dandik symbian milyonlarca satıyordu da android telefonlar hiç satmıyordu? Cevap: Sürü psikolojisi.

Neden güncellemeleriyle övdüğünüz samsung s4 den başka hiçbir telefonuna 4.2.2 getirmemişken htc one serisine güncelleme verdi?

s3 ü kullanmasını mı bilmiyorum? Yok artık. Bilader ben kendine rom-kernel yazan bi insanım. Sen benden daha iyi bildiğini mi sanıyorsun?

Plastik daha iyi çizilmiyor mu? Aynı s3 ü ben de kullandım benimle beraber geri kalan 50 milyon da kullandı. XDA ya bi bak veya tüketici forumlarına. s3 ün kasası hakkında şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Telefon bir kere diz seviyesinden düştü savaştan çıkmışa döndü be.

Samsung teknoloji devi filan değildir. Sadece modadır. Millet nokia da veya iphone da nasıl akıllandıysa samsungda da akıllanacaktır.

Ha bu arada unutmadan söyleyim EISA da benimle aynı fikirde.

Yukarıda dediğim gibi sırf samsung kullanıyorsun diye boşa diretmenin manası yok. Ama HTC android in üstadıdır. HTC One eline al bi güç tasarruf modunda filan kullan anlarsın ne demeye çalıştığımı. İlk androidli telefon htc den. Geliştiricilere özel destek htc den. Müzik, optimizasyon ve asıl yenilikler htc den. Samsungda ne var? Anca benchmark testlerinde sahtekarlık yaparlar. Samsungun olayı budur...
kardeş kısmen katılıyorum androidin babası htc ilk androidli teefonu o çıkardı ama şu an çok iyi değil neyse samsung farkederseniz kamera ve ses kalitesini hiç değiştirmiyor kameranın sadece megapikselini arttırıyor yoksa lensler aynı 1800 tl para ödüyorsun ses kalitesi galaxy ace aynı neredeyse :D ama samsung bu bütün eksikliklerini yazılımla kapatıyor mesela bu sene o kadar yenilik sunduki millet telefonu alırken kendini bir şey zannetti neyse konu dağıldı artık kapataalım

furkey

Üye
ya arkadaşlar bu kadar tartışmaya gerek yok samsungun tek eleştiridiği nokta plastik kasa tasarımı ama bununda bir avantağı var mesela cihazın esnek ve çok hafif olmasını sağlıyor ve samsung s3 ve sorası telefonlarda bir çok yazılımsal yenilik sunduğu için insanların dikkatini çekiyor htc ise şu an durumu çok iyi değil çok az telefonu var ve hala telefon çıkarmıyor htc genellikle ses kamera ve kasasıyla kaliteli bir marka gibi gözüküyor ama şu an sadece htc oe ve one max odaklanmış durumda sony ise durmadan telefonlarını yenileyip samsungu geçmeye çalışıyor o da honamiye odaklanmış durumda lg ise şu an yeni kendini belli ediyor g,g pro ve g2 dikkat çekti pazar payını arttırmayı çalışıyor yani markaların genel durumları önemli olan marka değil modeldir bence

- - - Eklendi - - -

kardeş kısmen katılıyorum androidin babası htc ilk androidli teefonu o çıkardı ama şu an çok iyi değil neyse samsung farkederseniz kamera ve ses kalitesini hiç değiştirmiyor kameranın sadece megapikselini arttırıyor yoksa lensler aynı 1800 tl para ödüyorsun ses kalitesi galaxy ace aynı neredeyse :D ama samsung bu bütün eksikliklerini yazılımla kapatıyor mesela bu sene o kadar yenilik sunduki millet telefonu alırken kendini bir şey zannetti neyse konu dağıldı artık kapataalım

Getirdiklerinin ne kadarı kullanılabilir veya ne kadarı düzgün çalışıyor orası sıkıntı . Adam daha smart stayi adam gibi yapmadan smart staye kat çıkmaya çalışıyor . Sansungun makyajı da bu gereksiz ve çalışmayan özellikler . İçlerinden toplasan 1-2tanesi düzgün calisiyor.
Ha bu arada htc one ile s4 u kullanma fırsatın olduysa samsungun bu sefer optimizasyonu da batirdigini anlarsın hacim. Şimdi de tutturdular 3gb ram koyucaz diye . Al bi de buradan yak. Göz boyamadan başka bişey degil. 2 gb ram dolmuyor ne kadar program açarsak açalım. 8 çekirdek olayında da öyle goz boyadilar. lentils olayinda da goz boyuyorlar. Benchmarklarda kendisine overclock yaptirarak yine goz boyuyorlar. Çok tutarlı gelmedi bana bu firma ...

pasa1980

pasa1980

Üye
bence casper via alsin ben cok memnunum

Invoke

Invoke

Üye
Xperia L

maskedboy

maskedboy

Üye
    Konu Sahibi
zaten 8 şekirdeki bence başka işlemciler üretilmeyecek mesela qualcoom açıklama yaptı 8 çekirdeki telefon üretmeyeceğiz diye zaten artık firmalar 4 çekirdeğe kadar yükseldi şimdi 4 veya 2 çekirdekli daha verimli işlemci üretmeye çalışıyorlar samsung dediğin gibi biraz göz boyuyor ama işte bakış açısı iyi olduğu konularda var kötü de ... hiç bir şey mükemmel değil

Üst Alt