N9 Vine var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Rastaman_35

Rastaman_35

Üye
    Konu Sahibi
N9 Vine var mı?
Arkadaşlar n9 için vine portu vs var mı?

fnldstntn

Üye
yok

Rastaman_35

Rastaman_35

Üye
    Konu Sahibi
Teknolojinin ve popülerliğin gerisinde kalmaya başladık bakalım sonu ne olacak...

Seglopsi

Seglopsi

Üye
yanlış anlamayın da, wine olsa ne olurdu mesela? gereklilik hissetmediğimden sordum.

scorpion11

scorpion11

Üye
mesela instagram da yok.Gerek te yok.:islik

Seglopsi

Seglopsi

Üye
instago sanırım öyle bir instagram uygulaması vardı. ben kullanmıyorum.

scorpion11

scorpion11

Üye
hmm evet resmi değil ama varmış.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
:islikeleştirmek yerine araştırmanız gerekli bazı şeyleri. n9 alacak kişi foruma "n9 alacağım/alıyorum/aldım vs...." diye yazdığında, uygulamaların yeterli seviyede ama fazla olmadığı söyleniyor buradaki herkese.

scorpion11

scorpion11

Üye
:islikeleştirmek yerine araştırmanız gerekli bazı şeyleri. n9 alacak kişi foruma "n9 alacağım/alıyorum/aldım vs...." diye yazdığında, uygulamaların yeterli seviyede ama fazla olmadığı söyleniyor buradaki herkese.
Evet bende bunu bilerek aldım.

Rastaman_35

Rastaman_35

Üye
    Konu Sahibi
Bende araştırarak aldım tabiki özellikle yazılımsal geliştirilebilirliği nedeniyle ama kimse bir şey yapmazsa Vine gibi gerekliliği tartışılır uygulamalar çoğalır, devrim yaratan yenilikler çıkar gibi bir sürü şey olur. Ben n9 ' u arkadaşım gibi görüyorum resmen o derece özel bir telefon ama basit, karmaşık, gerekli gereksiz şeyler için destek vermek bir şeyler yapmak gerek değil mi?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
vine derken; vine ile linux'daki wine'ı karıştırmışım yorum yazarken ben. gerçi instagram gibi vine'ı da kullanmıyorum :) belki vine uygulaması vardır araştırmanız gerekli.

Rastaman_35

Rastaman_35

Üye
    Konu Sahibi
Vine, yeni popüler olan bi sosyal site 6 saniyelik videolar ekleyip onları izleyebiliyoruz dersek pek birşey söylemeye gerek yok. Linux' teki Wine değil tabi .exe çalıştırmayacağım:) yabancı forumlarda baktım öyle ama tabiki konular benim gibi "varmı" şeklinde geçiyor :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
dediğim gibi kullanmadığım için fikrim yok. eğer rastlarsam eklerim foruma. bu arada wine'ın fremantle yani n900 sürümü var, sanırım n900 üzerinde .exe çalıştırmak wine ile mümkün.

Rastaman_35

Rastaman_35

Üye
    Konu Sahibi
Çalışsa bile sınırlı şeyler.. ihtiyaç vardır elbet yapılmıştır ama benim için Callofduty9.exe gibi şeyleri çalıştırmadıkça gereksiz :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Çalışsa bile sınırlı şeyler.. ihtiyaç vardır elbet yapılmıştır ama benim için Callofduty9.exe gibi şeyleri çalıştırmadıkça gereksiz :)

yinede basit programları çalıştıracaktır. belki işe yarayan bişeyler çıkar. ne bileyim hearts, mayın tarlası felan oynamak isteyen :) kullanır belki. (açarsa)

bu arada harmattan için de bir sürüm buldum. (1.3.26) denemek isteyen olursa diyerekten linkini veriyorum;

http://www.tizenexperts.com/2011/08/wine-release-1-3-26-meego/

fnldstntn

Üye

yinede basit programları çalıştıracaktır. belki işe yarayan bişeyler çıkar. ne bileyim hearts, mayın tarlası felan oynamak isteyen :) kullanır belki. (açarsa)

bu arada harmattan için de bir sürüm buldum. (1.3.26) denemek isteyen olursa diyerekten linkini veriyorum;

Bu Meego nun pc sürümü için sanırım yani harmattan için değil....

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar knobtviker adlı geliştirici bu işe el atmıştı ancak instagrama video özelliği gelmesi sebebiyle sanıyorum iptal oldu. instago'nun güncellenmesini bekleyeceğiz malesef.

Takipçi Satın Al

Üst Alt