Arkadaşlar Sıcaklık Normal mi?

Sponsorlu Bağlantılar

emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Sıcaklık Normal mi?
Telefonu elime aldığımda, instagram ya da facebooka girdiğimde telefon aniden ısınıyor. Ben bu telefona 1.5 milyar verip böyle şeylerle uğraşıyorum. Oyun bile oynamıyorum, oynasam galiba ekran yanar. Hücresel veri sürekli açık sorun olacağını sanmıyorum. Demin telefondaki uygulamarı sonlandırıp şarja koydum. Aldığımda durum böyle.

asdf1907

Üye
Telefonu elime aldığımda, instagram ya da facebooka girdiğimde telefon aniden ısınıyor. Ben bu telefona 1.5 milyar verip böyle şeylerle uğraşıyorum. Oyun bile oynamıyorum, oynasam galiba ekran yanar. Hücresel veri sürekli açık sorun olacağını sanmıyorum. Demin telefondaki uygulamarı sonlandırıp şarja koydum. Aldığımda durum böyle.

yok yanma olmaz zaten asırı ısınmada telefon kendını kapatır

MrExpert

MrExpert

Üye
Telefonda sorun yok hücresel veri telefonu çok ısındırıyor ayrıca şarja takılıykende telefonla uğraşmak telefonu ısındırır.

ahmetc503

yalnız bu ekran ısıyı değil ram i gostreriyo farkındasın değilmi :)

smrlss

Üye
hücresel veri değilde 3g yi acınca telefon deli gibi ısınıyor :)) uygulamalarda oyunlarda hic bir ısınma görmedim ben şahsen. 4s kullanıyorm

Apache11

Apache11

Üye
bende de ısınma var..son günlerde tel şarjdayken tutamıyorum bile..birde face yi falan açınca 5 dkk kadar normal sonra birden ısınıp programdan atıyor teli kapatıp açınca anca uygulamaya girebiliyorum 3s benimkisi 5.0.1 var

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Uygulamanin ismi ney acaba ?

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Battery Doctor. Resimdeki ram kullanım miktarını gösterir.Accelerate diyerek boş ram miktarını arttırırsınız.

ChasingTheSun

Üye
Herkeste var bu.3G açık bütün iPhone larda(3GS-4-4S-5) bizzat kendim denedim telefon yanıyor

Üst Alt