Windows Phone 8 GDR3 Beklenen Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 GDR3 Beklenen Özellikler
Beklenen GDR3 Özellikleri

Henüz GDR2 bile gelmemişken GDR3 ile ilgili haberler hızla yayılmaya devam ediyor.Dün tweeter açıklamalarının üzerine iyice odak noktası olan GDR3 sürümü ile ilgili beklentiler artmaya başladı.

İşte bunlardan bazıları:

%80 ihtimalle GDR3'e yetiştirilmesi beklenen özellik:
  • Uygulamaları görev yöneticisinden kapatabilme

%60 ihtimalle GDR3'e yetiştirilmesi beklenen özellik:
  • Sessiz NFC uygulaması(ekstra onay gerektirmeden tam anlamıyla öde-geç sistemi)

• Beğen
Tepkiler: n000k

n000k

n000k

Üye
aslında artık birçok özelliği görmek istiyoruz WP de!!! :)

ismail

ismail

Üye
hala iletim raporları mesaj olarak mı geliyo

Dtn

Üye
Bence 8.1e kadar pek birşey gelmeyecek düşüncesini bir kenara bırakmalıyız :ehe radyo, data sense, ekran saati, dokunarak uyandırma falan çok kullanışlı şeyler benim için, bu yeni kutucuk, ekran döndürme kilidi de gelirse bildiğin birsürü özellik eklenmiş olacak Bluedan önce bile :oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Bence 8.1e kadar pek birşey gelmeyecek düşüncesini bir kenara bırakmalıyız :ehe radyo, data sense, ekran saati, dokunarak uyandırma falan çok kullanışlı şeyler benim için, bu yeni kutucuk, ekran döndürme kilidi de gelirse bildiğin birsürü özellik eklenmiş olacak Bluedan önce bile :oke:

Uygulamalar da hız kazandı, kapsamlı bir bildirim merkezi de gelirse :eller:

sekajmer

sekajmer

Üye
Ekranda 5 adet küçük kutucuk sığabilecek peki 800x480 piksel ekranlarda kullanılabilecek mi?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Ekranda 5 adet küçük kutucuk sığabilecek peki 800x480 piksel ekranlarda kullanılabilecek mi?

Şimdilik net bir açıklama yok ancak eski haberlerden bildiğimiz kadarıyla bu yeni kutucuklar 1080p'lere kesin geliyor.

Umarız diğer ekranlara da gelir :good:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Belki fiziksel olarak ekran değişimi yapılabilir olur, mu dersiniz acaba. :);)

Dtn

Üye

Şimdilik net bir açıklama yok ancak eski haberlerden bildiğimiz kadarıyla bu yeni kutucuklar 1080p'lere kesin geliyor.

Umarız diğer ekranlara da gelir :good:

Bence şu anda kutucukların sağında solunda biraz boşluk var ya, oraları kullanıp biraz da boyutlarını küçülterek neden olmasın? Umarım gelir yani

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Hatta bu kutucuklar bildirim geldiğinde küp olup dönse :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
Beni tek mutlu edecek yada benim için önemli gördüğüm özellik ekran döndürme kilidi ve kutucuk boyutlarında yeni boyutların gelmesi bide 4 çekirdek desteği onun dışındakiler beni ilgilendirmiyor 1080 p nin telefonlarda çokta gerekli olmadığını donanım haber editörleri sürekli söylüyorlar telefona gereksiz bir yük bindirmekten başka çok fazla iyi bir yönü yok. O kadar çükük bir ekranda 1080 p olmasının çok bi anlamı yok deniyor. Mesela iphone da varmı acaba 1080 p? Yok diye bliyorum. Bide hızlı ayar paneli belki 8.1 ile geleceği için ekran döndürme kilidini açıp kapatmak için yine uzun ve zorlu yollardan geçmemiz gerekecek. Örnek veri bağlantısını açmak gibi :D haber için teşekkürler.

sekajmer

sekajmer

Üye
Hatta bu kutucuklar bildirim geldiğinde küp olup dönse :hmmm

bu iyiydi

- - - Eklendi - - -

Beni tek mutlu edecek yada benim için önemli gördüğüm özellik ekran döndürme kilidi ve kutucuk boyutlarında yeni boyutların gelmesi bide 4 çekirdek desteği onun dışındakiler beni ilgilendirmiyor 1080 p nin telefonlarda çokta gerekli olmadığını donanım haber editörleri sürekli söylüyorlar telefona gereksiz bir yük bindirmekten başka çok fazla iyi bir yönü yok. O kadar çükük bir ekranda 1080 p olmasının çok bi anlamı yok deniyor. Mesela iphone da varmı acaba 1080 p? Yok diye bliyorum. Bide hızlı ayar paneli belki 8.1 ile geleceği için ekran döndürme kilidini açıp kapatmak için yine uzun ve zorlu yollardan geçmemiz gerekecek. Örnek veri bağlantısını açmak gibi :D haber için teşekkürler.

bencede 1080p gereksiz farkını görmedim açıkçası ekran aynı ekran

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler, eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur

Plesk234

Üye
Şu gdr2 bi alalımda gdr3 rahat bkleriz :):)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

dakamon

dakamon

Üye
Ya microsoft mecburen verdi 1080 p yi çünkü üretici firmaların zorlamasından. İnsan oğlu maymun iştahlı sistemin özelliklerine bakmadan stabilliğine bakamdan ram istiyor işlemci istiyor 1080 p istiyor. hd ekranlar 1080 p ekranlar tv monitor v.b gibi ürünlerde farkını gösteriyor. Küçük ekranda zaten göz algılayamıyorki.

- - - Eklendi - - -

Bence lumia gdr3 e de eklemeler yaparak yeni özellikler vermeli yine :D kötü alıştık valla haa. :P :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Bilinçsiz tüketici cenettin de yaşadığımız için normal bence arkadaşlar :D Daha kullandığı cihazın donanımını bilmeden "yahu bu wp8 telefonlarında hala 2gb ram yok veya yıl olmuş 2013 hala 512mb ramlı telefon çıkartıyorlar gibisinden ya da en vahimi iphone 5'in donanımsal olarak L920'den kat ve kat üstün olduğunu iddia edenler bile var"

- - - Eklendi - - -

Hatta iphone manyağı olan kuzenim 4s'in 512mb ramlı olduğunu duyunca benden şoka girdi ve inanmadı internetten araştırdı:D:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konu icin teşekkurler kardeşim.

Bayram dolayısıyla konu kilitlemede gercekleşen gecikmelerden dolayı özür dilerim:(

dakamon

dakamon

Üye
Bilinçsiz tüketici cenettin de yaşadığımız için normal bence arkadaşlar :D Daha kullandığı cihazın donanımını bilmeden "yahu bu wp8 telefonlarında hala 2gb ram yok veya yıl olmuş 2013 hala 512mb ramlı telefon çıkartıyorlar gibisinden ya da en vahimi iphone 5'in donanımsal olarak L920'den kat ve kat üstün olduğunu iddia edenler bile var"

- - - Eklendi - - -

Hatta iphone manyağı olan kuzenim 4s'in 512mb ramlı olduğunu duyunca benden şoka girdi ve inanmadı internetten araştırdı:D:D

Bizim elimize veriyorlar telefonu kullanıyoruz. Mantığımız bu olduğu için araştırmıyoruz sistemin özelliklerini telefonun özelliklerini. Ram ne kadar çoksa o kadar iyi işlemci ne kadar çok çekirdekliyzse o kadar iyi mantığındayız.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt