ben suratlarla oynar iken 4s i olan kuzenimin şaşkın bakışlarını ve s4 ü olan dayımın eziklik hisseden bakışlarını görmeliydiniz 
Bende büyük sevinç var, neden diyeceksiniz bayramdayız ve fotoğraf çektirmek istiyoruz akrabalarla falan ve Nokia sayesinde toplu fotoğraflarda rakipsizim s4 u 4s i yedim akıllı çekim ileben suratlarla oynar iken 4s i olan kuzenimin şaşkın bakışlarını ve s4 ü olan dayımın eziklik hisseden bakışlarını görmeliydiniz
![]()

Geçen hafta bizim de bir iftarımız olmuştu liseden arkadaşlarımızla. İftardan sonra ki gün çekilen fotoğrafları whatsapp tan bir grup kurup orada paylaştık herkese ulaşsın diye. Benim çektiğim fotoğraflar gece çekim kalitesiyle dikkat çekti direk. Arkadaşın 4s ile çektiği fotoğraflar 3.2 mp ile çekilmiş gibi kaldı benimkilerin yanında. Baya dalga konusu oldu![]()

Bende konu başlığını okuyunca direk olarak GDR2 ile problem çözüldü diye yazacaktım. Baktım ki zaten herkes şu anda mutlu. Özellikle GDR2 ile fotoğraf kalitesi mükemmel oldu. Benim çevremde de herkes fotolarıma hayran kalıyorözellikle manuel fokus ile çektiklerime
![]()
GDR2 ile düzeliyor olması süper . Bu arada kameraya ne gibi özellikler geliyor mesela manuel focus yazmışsın manuel focus süper bir şey birazcık bahseder misin ? Mobilim göremiyorum telefonun nedir?Ben N97'den L920 ye geçtim. Hiç pişmanlık duymadım. İkisini de ilk çıktıklarında aldım. Şimdi de 1020yi bekliyorum. 808'deki 41MP içimde kalmıştı, 1020nin çıktığı iyi oldu ki daha L920'ye amberi yüklemedim![]()
benim o kadar sık değiştirme imkanım yok 820 ile en az 1 yıl takılmam gerek n9 n97 android tab. Var n97 pert
n9 çok yavaş android tabda net yok
820 ile devamBence ekimi bekleyin. Çünkü elimizdeki 920 lerin gerçek kalitesi ve performansı daha yeni yeni anlaşılır olmaya başladı.

Bence farkları yok eşimde de 820 var.![]()