Bu zamanda Nexus 4 almak mantıklı mı

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
nexus 4 almak mantıklımı diye bir soru olamaz :) tabi ki her zaman alınabilir bir cihaz içinde şüphe olmasın güncellemelerin çoğu gelicek

Invoke

Invoke

Üye
Merhaba maxicep ailesi ben cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar bazı yerlerde Nexus 4'ün fiyatı 1200 seviyelerinde telefondan beklentilerim çok fazla oyun oynarım internet önemli film izlerim başlıca olarak bunlar. Sizce bunlar için üstüne 500-600 TL daha fazla verip amiral gemisi bir cihaz almaya gerek var mı, yardımlarınızı bekliyorum :)

500-600 daha verdin mesela, Z aldın kamerası daha iyi olur. mesela htc one aldın ses kaliten daha iyi olur. vs vs. Nexus 4 çok multimedia telefonu değil, ama oyun konusunda performans konusunda fiyatını da dikkate alırsak diğerlerini alır. Saf android daha stabil oluyor ayrıca. Başka aklıma gelmedi :D Yani bence nexus iyi.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Nexus 5 çıkana kadar Bexus 4'ü almak mantıklı bir iş. Ğ

calypso16

calypso16

Üye
Multimedya deneyimi derken?

serihan

serihan

Üye
O kadar kötü değil multimedya ayrıca bir usta gibi bakmaya gerek yok en iyisi Nexus

a393

Üye
Bir de unutulmaması gereken bir nokta var.Nexus 4 te 3g üzerinden video görüşmesi yapamıyosun ayrıca 4g de yok. Yarın öbür gün 4g ye Türkiye de geçerse sıkıntı çekebilirsiniz. Bi de güneşli günlerde telefonu dışarıda kullanmak gerçekten işkence oluyor çünkü parlaklığı çok az. Ama ben oyun oynamak istiyorum diyorsan en yüksek performanslardan birini nexus 4 sana sunar . Benden bu kadar . selamlar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yahu ne 4gsi arkadaşım o bize gelene kadar galaxy s4'ler htc one'lar şimdinin s2'si galaxy acesi gibi olur :) Nokia nfc koydu da noldu 2. Nesil cihazlara cihazların üretimi durdu hala nfc doğru düzgün hatta hiç kullanılmıyor ülkemizde.

Soruna gelince nexus 4 senin için biçilmiş kaftan güncellemesi oyunu falan filan dert olmaz canavar gibi. Bende o fiyatlarda cihaz düşünüyorum s4 mini hoşuma gitti. Ama nexus 4 daha üstün bir cihaz ama bana pek hitap etmiyor multimedya yanı falan zayıf arayüzü tasarımı falan pek hoşuma gitmiyor açıkçası. Oyunda falan s4 miniden daha iyi ama ben onu düşünüyorum çünkü elime aldığımda daha çok hoşuma gidiyor. Yani eğermi içine sindiyse kaçırma al bence uzun süre götürür. Gerek yeni çıkacak oyunlarda gerek güncelleme konusunda sıkıntı çıkarmaz.

• Beğen
Tepkiler: -efşan

TF Damons

Üye
Bence google i bekle

enterneoll

enterneoll

Üye
müzik dinleyip video izleyen birisiysen alma ama stabillik ve güncelleme desteği olarak çok iyi telefon

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ya adam nexus 4 alınırmı demiş gmd al diyosun.Biri 1000 tp diğeri 600. Bu kadarda olmayın.

Türe

Türe

Üye
Malzeme kalitesi bildiğimiz plastik. Ama arka tasarım fena değil. Ekran ve ses kalitesi olarak vasat olduğu söyleniyor şahsen test etmiş değilim. Ama Hız ve akıcılık + destek yönünden şu an alacağın en iyi android cihaz olur iso'cum :good:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Güçlü cihazlarda telefonlar çok ısındığı için plastik kullanırlar. Çünkü plastik ısıyı çok hızlı dağıtır. O yönden plastik diye dert etmemek lazım.

Türe

Türe

Üye
Güçlü cihazlarda telefonlar çok ısındığı için plastik kullanırlar. Çünkü plastik ısıyı çok hızlı dağıtır. O yönden plastik diye dert etmemek lazım.

Maliyeti düşürmek için olmasın :hmmm Isıyı pek kolay atamıyor çünkü en az bir 10 dk gerekiyor S3'ün soğuması için.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Maliyeti düşürmek için olmasın :hmmm Isıyı pek kolay atamıyor çünkü en az bir 10 dk gerekiyor S3'ün soğuması için.

Maliyeti daha uygun yapmak için geri dönüşümlü malzemelerde kullanabilirler. Apple'ın da maliyeti ucuz ama kalitesine laf atamayız.

Üst Alt