w810i için messenger tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

-xxx-

Üye
Hocam wap.ceptemsn.com adresinden direk telefona indirsem kaç kontör gidiyor .... (indirmek için kontör gidiyor mu?)

:islik

ewt kontör gidiyor ben öle yaptım sanırım tam haırlamıyorum ama 6-10 arası bişii gidiyor bence pcden at...
ayrıca ben indirdim ve şuanda kullanıyorum simdiye kadar 1 saat girmedim ama yarım satte 1 kontör yiyiyor bence çok heseplı :)

hllyvz

Üye
arkadaşlar mig 33 ü kullanamıyorum w810 cok önemli biri yazabilirmi nasıl kullanabilirim

cerkess

Üye
arklar ben ceptemsn.com a giriyorum modelın uyumlu olmadgını sölüyor yardımcı oöurmusunuz mig33 cok fasla kontor yiyiyor

mc_clayn_07

Üye
mobilmsn 7 saatte 2 kontor paso yazıs ben kullanıyorumsuper

master_kral

Üye
Ya arkadaşlar bende cepte msn var 5 dk da 2 kontür yiyor nası oluyo bu?:sn:

--------------- Ekleme ---------------

ceptemsn.com dan indirebilirsin güzel bir msn programı saati 1 kötür falan yani çok fazla para harcamıyor
Kardeş sölermisin nası oluyo bu saati 1 köntür gidiyo bendede aynı program var 5 dk da 3 kntür yiyo?

osman4212

Üye
Arkadaşım sana tavsiyem mig33 ben kullanıyorum gayet ii bi msn programı aveada 60 kb 1 knt gidio telsimde 100 kb 1 knt gidio ama turkceli hiç denemedim.

erhanmehmet

erhanmehmet

Üye
mig33 kullanıyorum tel : w810i isteyen olrsa pm atsın yardımcı olurum hem program hemde ayarlar konusunda

batuhan_44

batuhan_44

Üye
evet mig33 güzel ve uyumlu

asi_gen

Üye
Tsk Ler

safakk

safakk

Üye
Ya arkadaşlar bende cepte msn var 5 dk da 2 kontür yiyor nası oluyo bu?:sn:

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş sölermisin nası oluyo bu saati 1 köntür gidiyo bendede aynı program var 5 dk da 3 kntür yiyo?
valla benim arkadaş kullanıyordu onda 1 saat girdik 1 kontür gitti ancak bağlantı ayarlarını gprs wap olarak seçmelisiniz ancak o şekilde olur:oke: yani avea da interneti seçtiğinizde edge devreye girdiğinden daha pahalı bir fiyatla karşılaşırsınız:oke:

sariyerlimurat

Üye
ceptemsn saati 1 kontür peki mig33 ün gideri ne kadar

emo67

emo67

Üye
herkese çok tskrçok faydalı oldu

ayhandurmaz

Üye
merhaba ya benim internetim sınırlı işyerinden bağlanıyorum.
mig33 ü rica etsem [email protected] adresine maille atabilirmisin.
şimdiden teşekkürler.

tezer

Üye
mig33 u bulamıyrm:S telefonum k750i yardmcı olrmusnz?

55manyaq91

Üye
bende vadofone hat var daha girmeden 10 kontur yedi ben korktum acaba girerse kaç tane yert die sakın girmeyin

serserim1905

serserim1905

Üye
heeeeeeeeeeeeeeee

Üst Alt