w810i için messenger tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

orgo

Üye
    Konu Sahibi
w810i için messenger tavsiyesi
arkadaşlar w810i aldım hangi messenger programı daha iyi hangisi daha az kontör getirri bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Mig33 kesinlikle :spr

safakk

safakk

Üye
ceptemsn.com dan indirebilirsin güzel bir msn programı saati 1 kötür falan yani çok fazla para harcamıyor

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
cepte bile msn girmeye çalışıyorsanız siz iyice msn çılgını olmaya başlamışssınız demektir. tedavi gerekli :haha:

greenday23

Üye
slm arkadaslar.

trgtbnl

Üye
ewt bencede en güzel yazılım o
hep bi sorunuda yok
ve birsürü kullanışlı özelliği mevcut

nsercan

Üye
Çok saolun bende faydalandım :D

fb1907

Üye
mig33 ten iyisi yok başka şeylere kanıp ezilmeyin!!!

rezan

Üye
YADA MOBİLEXA.NET TEN GİR MOBİL MSN İNDİR BAŞKA BİR ALTERNATİFTE E UDDYMESSENGER İNDİR ÇOK HARİKA SİTE

iwanna128x160

Üye
e-buddy nete bağlanamıyor bir türlü yaa... bende w200i var ama bir etkisi olduğunu sanmam o konuda o modelin... :(

youngprogrammer

Üye
bende e-buddy kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ya o telefonun gprs ayarlarıyla ilgilidir heralde:oke:

KUZUM

Üye
Cepten Msn Birtürlü Inmiyor Telefona

EroltezcaN

Üye
eee

NetWormZ

Üye
bende hep arklar mig33 dedi bende onu kullanacam bugun yukledım çok az knt yıyormuş...

-xxx-

Üye
süper bişii ya denedim çalışıo msn cebe kadar girdi way bee sağolun

windshair

Üye
mig33 bağlantı hatası yaparsanız görürüm nasıl kontörü az harcadığını ! saatte 1 kontör dien arkadaşım veri trafiğiyle ilgili bir olayı süre olarak nasıl hesaplayabilirsin ? ben bir saatte 30 kontör karşılığı gelen işlem yaptım benzer bi yorum yüzünden ..

soran arkadaşa bilgilendirme olsun mig33 iyidir yanlız connection type seçeneğin tcp olmalı sakın ola yanılıp http:/ aktif olmasın ! turkcellde tarifesi bağlantı için 2 kontördür daha sonra iletişime bağlı olsada küçük bi hesapla gün boyu 2-3 kontörü aşmaz.. ve cepte msn ve live messengerda da tüketim bunu aşmadı.. ama mig33 en iyisi bence !

kanka1907

kanka1907

Üye
ceptemsn.com dan indirebilirsin güzel bir msn programı saati 1 kötür falan yani çok fazla para harcamıyor

Hocam wap.ceptemsn.com adresinden direk telefona indirsem kaç kontör gidiyor .... (indirmek için kontör gidiyor mu?)

:islik

Üst Alt