Oğuzhan

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
:locked2:

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
lokıd

- - - Eklendi - - -

çokıd

- - - Eklendi - - -

hokıd

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Abi ilk senin kullanman neyi değiştirir? Forumda bütün renkleri kullanılıyor. O zaman hiç yazı da, yazmıyayım.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Sana değil de bana kızacak gibi duruyor :ehe

Buralar bi neşelendi bi şenlendi mi bana mı öyle geliyor ya :hmmm

Kizamaz o bizim agamiz canimiz kanimiz...

Neselenmez mi abi... Sanki bir kuzunun ilk melemesi, selalenin akmasi gibo...

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Bir de şu harf yanlışalrını düzeltmeyi becerebilsek senle ben :D bi sen bir de ben yapıyorum diğerleri yapmıyor sanki. Bu arada neden sen benim yaptğım şeyi yapıyosun yanlış yazmak bana ait lütfen doğru yazar mısın

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bir de şu harf yanlışalrını düzeltmeyi becerebilsek senle ben :D bi sen bir de ben yapıyorum diğerleri yapmıyor sanki. Bu arada neden sen benim yaptğım şeyi yapıyosun yanlış yazmak bana ait lütfen doğru yazar mısın

Ben yillar gecse de duzeltemem. :D Sen beni yazarken goreceksin. Ne yanlislar yapiyorum da silip duzeltiyorum ama arada gozden kaciyor. :D

- - - Eklendi - - -

Abi ilk senin kullanman neyi değiştirir? Forumda bütün hatalar kullanılıyor. O zaman hiç yazı da, yazmıyayım.

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Ben yillar gecse de duzeltemem. :D Sen beni yazarken goreceksin. Ne yanlislar yapiyorum da silip duzeltiyorum ama arada gozden kaciyor. :D

- - - Eklendi - - -

Abi ilk senin kullanman neyi değiştirir? Forumda bütün hatalar kullanılıyor. O zaman hiç yazı da, yazmıyayım.

Hepsini geçtim "ama" yazarken dikkat etmek gerek telafisi zor oluyor bazen :D

Bu arada cevapların birbirinin kopyası olmasın lütfen. Kopya yapmak daha önce yapıldı onun yerine ben rica ediyorum. illaki konu mu açayım ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Hepsini geçtim "ama" yazarken dikkat etmek gerek telafisi zor oluyor bazen :D

Bu arada cevapların birbirinin kopyası olmasın lütfen. Kopya yapmak daha önce yapıldı onun yerine ben rica ediyorum. illaki konu mu açayım ?

Cok sukur daha "ama" kelimesinde bir kaza yasamadim. :D Genelde yanlislikla s'ye dokunuyorum. :D

Eger korkmuyorsan arenaya gel! sopa:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
bi kilitte ben atıyımda sağlam olsun :locked2:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bravo, bravo! Yuz puan!

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Cok sukur daha "ama" kelimesinde bir kaza yasamadim. :D Genelde yanlislikla s'ye dokunuyorum. :D

Eger korkmuyorsan arenaya gel! sopa:
Hay Allah ben farklı harfler kullandım :D

Savaş mı istiyorsunuz ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt