1 kez daha filtreliyorum fazla fotoğraf video çekmem en çok internette gezinirim sonra video izleyip şarkı dinlerim sonra 4-5 tane güzel oyun indirip oynarım.
- - - Eklendi - - -
üstelemez derken ?
internet,video,oyun-> gm discovery
müzik-> l520

Adama gmd demicen anlamadın mı ahahahha![]()
anlamadım

Şaka maksadında şeettim![]()

hangi kelimelerKullandığınız kelimelerin farkında mısınız? Tekrarı olması durumunda konunuz kapatılacaktır.

hangi kelimeler
çok izledim artık izlemek istemiom kararsız kaldım sen izlemişsindir sen söyleseneabdullah önce l520 ve gm discovery nin videolarını izle farklı sitelerde yorumlarına bak hoşuna gidene karar ver
- - - Eklendi - - -
silinen mesajındaki

izlemeye ugraşmak istemiom sen izlemişsindir sen söylesene
ii öyle olsun bakalım
Arkadaşlar adam sadece burdan geçiniyo
Insan baska forumlara bakar verilen linkleri konuları videoları inceler ama adamda bu yok
Konunun kapatılmasını talep ediyorum iyi fforumlar.
yanlış anladım o zaman
- - - Eklendi - - -
mert önerdiğin telefonu alma diyosun gibi olmuş![]()

bende symbian kullanıyom çok kötü ama her nokia symbian değil
yurtta kalmayacak olsam anında discovery alırdım
daha nokia almam ben symbian kullanıyorum ne olduğu gördüm ve nokiadan soğudum
- - - Eklendi - - -
kapatılacak durum yok karar verdiğinde kapatılır veya konu dağıldığında
belki interneti sıkıntılıdır kota aşmasın diye izlemiyodur ama yorumları kendisinin okumasını tavsiye ederim önce bunları düşünürsek daha iyi olur
Hangisini hacı? Ben özelden L önerdim 800e çıkabilirsen dedim, 600e de discovery dedim. İkisi de olmuyor, U'yu önermedim yani. Ama vatandaş hafızasını hallederim bir şekilde idare ederim diyorsa alsın yani![]()
u yu diyodum 4 gb hiçbir şeye yetmez zatençok baktım kararsız kaldım diyorum sanaArkadaşlar adam sadece burdan geçiniyo
Insan baska forumlara bakar verilen linkleri konuları videoları inceler ama adamda bu yok
Konunun kapatılmasını talep ediyorum iyi fforumlar.
bende symbian kullanıyom çok kötü ama her nokia symbian değil
çok baktım kararsız kaldım diyorum sana
vatanda 8 gbligi var
u yu diyodum 4 gb hiçbir şeye yetmez zaten
vatanda 8 gbligi var