Pishti güncellemesi çok yakında:) - Güncelleme Geldi - (GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Pishti güncellemesi çok yakında:) - Güncelleme Geldi - (GÜNCELLENDİ)

Merhaba arkadaşlar,

Pishti oyunu ile ilgili olarak Emre Bey ile görüştüm.
Kendisi yoğun iş temposu içinde, hem sorunları halledebilmek hem de sözünü ettiği güncellemeleri getirebilmek adına epeyce uğraşmış.

Ve tabi yorgun, uykusuz geçen bir kaç günün sonunda hem kendisi, hem bilgisayarı, hem de emulatör epeyce bitkin düşmüş.

Bu yüzden net üzerinden kendisine konuk olmak suretiyle son bilgileri aldım ve konuyu açma işi de bana düştü.

Güncelleme gerçekten güzel olmuş.

Göze çarpan başlıca değişiklikler şunlar:

-Puanların gönderilememesi sorunu giderilmiş.

-Rozetler (Rütbeler) eklenmiş. GENEL sıralamada 5000 puanı geçtikten sonra rütbe almaya başlıyorsunuz.
5000~10000 arası birinci bronz
10000~20000 arası ikinci bronz
20000~40000 arası üçüncü bronz
40000~60000 arası birinci gümüş
60000~80000 arası ikinci gümüş
80000~10000 arası üçüncü gümüş
....
...
sonra altınları saymaya başlıyorsunuz :)

-Tıpkı Xbox'daki gibi görevler bölümü gelmiş
Yani oyun sırasında bir şeyi başardığınızda o başarı ile ilgili size köşeden bildirim geliyor ve başardığınız görevleri ana menüdeki "Görevler" kısmında görebiliyorsunuz. Örneğin: Oyunda ilk piştiyi almak gibi.

-Toplistlerde düzenleme ve iyileştirme yapılmış

-Uygulama ikonu ve logosu değişmiş.

-Tekrar oyna butonunun yeri düzeltilmiş.

Şu an gelecek güncelleme ile ilgili testler sürüyormuş.

Güncellemenin Çarşamba günü mağazada olması bekleniyor. :oke:

Ve son olarak meşhur smileyimizi koyalım: :eller:

GÜNCELLEME - 21 AĞUSTOS 2013

Evet arkadaşlar beklenen güncelleme bugün geldi.

Artık oyunda belirlenmiş görevler aracılığıyla ektra puanlar alarak çeşitli başarılara imza atabilir ve listedeki tırmanışınızı hızlandırabilirsiniz.

Oyunda ekstra puan kazanabileceğiniz 21 görev bulunmaktadır. Bu görevlerin sizlere kazandırdığı ekstra puanlar; kaçın aşamasının başarıldığına ve hangi seviyede oynandığına göre farklılık göstermektedir. Ayrıca ücretli sürümde, ücretsiz sürüme göre 2 kat puan kazanılmaktadır.

Bu güncelleme ile normal ve profesyonel ayarını simgeleyen ikonlar, oyun bittikten sonraki ekrana ana menüye dönüş butonu ve çeşitli bilgiler, bunun yanı sıra yine ana menüye görsel yenilikler ve efektler eklendi.

Rütbelerde düzenleme yapıldı. "Nasıl Oynanır" bölümüne görev ve rütbelerle ilgili açıklamalar eklendi. Kullanıcı tarafından kayıt edilen ayarların Ayarlar ekranında kalıcı olarak görünmesi sağlandı.

Oyun ve menülerdeki çeşitli hatalar giderildi.

Son olarak; hem daha fazla özellikten yararlanmak ve daha fazla puan almak; hem de geliştiricisine yeni uygulama ve oyunlar yapmasında destek olmak adına oyunu satın alarak ücretli sürümü kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

İyi eğlenceler.

(Ücretli)

(Ücretsiz)

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia, teAtalay, ÖEY ve 2 diğerleri

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi bizim puanlar sıfırlanacak mı yani yeniden mi başlıyoruz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler abi bizim puanlar sıfırlanacak mı yani yeniden mi başlıyoruz

Genel puanlar asla sıfırlanmaz. O kadar emek var :)

Ancak haftalık ve aylık olanlar sıfırlanacak sanırım. :oke:
Zaten oyun bakıma girdiğinde haftalık ve aylık sıralama yeni başlamıştı.

komando04

komando04

Üye
he tamam abi sıfırlanmıyor anladım

- - - Eklendi - - -

genel kalması iyi olmuş

yeminli06

yeminli06

Üye
Emre bey işinde başarılı biri ve bizim için kendini yorması beni duygulandırıyor :sarıl:
Fotoğraflardan görüldüğü gibi eğlenceli bir pişti güncellemesi bizi bekliyor :eller:

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia ve teAtalay
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Çok güzel cihaz unlock olaydı deneyecektim :)
Süper olmuş denemeyen kalmasın !
Gözünüz Aydın Phisticiler :)

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
emeği geçen her kese teşekkürler belki çok şey istiyoruz ama hani bunun gibi birde batak oyunumuz olsa tadından yenmez

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
emeği geçen her kese teşekkürler belki çok şey istiyoruz ama hani bunun gibi birde batak oyunumuz olsa tadından yenmez

Evet, şu an WP mağazası için en çok beklenen iki oyun OKEY ve BATAK.
Ancak her iki oyun da kodlaması ve algoritması çok ciddi zaman isteyen oyunlar.
Hele ki işin içine online karşılıklı oynama vs girerse (ki oyun çıktıktan bir süre sonra talepler bu yönde olacaktır), olayın kompleks yapısı iyice büyüyor.

Emre Bey'e buradaki arkadaşlar bu konudaki taleplerini ilettiler aslında.
Hatta Pishti'nin değerlendirmelerinde de Okey ve Batak konusunda çok yoğun istek var.

Ancak işte çalıştığı için bu oyunları yazmaya vakit ayıramayacağını, işten kalan zamanda mevcut uygulamaların güncellemeleriyle uğraştığını söylemişti.

Ben de açıkçası mağazada şöyle kaliteli bir okey oyunu görmeyi çok istiyorum.
Görünen o ki şu an için beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Elbet birileri el atacaktır :oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Evet, şu an WP mağazası için en çok beklenen iki oyun OKEY ve BATAK.
Ancak her iki oyun da kodlaması ve algoritması çok ciddi zaman isteyen oyunlar.
Hele ki işin içine online karşılıklı oynama vs girerse (ki oyun çıktıktan bir süre sonra talepler bu yönde olacaktır), olayın kompleks yapısı iyice büyüyor.

Emre Bey'e buradaki arkadaşlar bu konudaki taleplerini ilettiler aslında.
Hatta Pishti'nin değerlendirmelerinde de Okey ve Batak konusunda çok yoğun istek var.

Ancak işte çalıştığı için bu oyunları yazmaya vakit ayıramayacağını, işten kalan zamanda mevcut uygulamaların güncellemeleriyle uğraştığını söylemişti.

Ben de açıkçası mağazada şöyle kaliteli bir okey oyunu görmeyi çok istiyorum.
Görünen o ki şu an için beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Elbet birileri el atacaktır :oke:

Facebookta bulunan Sanal Okey gecenlerde W8 uygulaması çıkarmıştı hayran kaldım , Belki ondan gelebilir böyle bir uygulama.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ilk etapta simbiandan hatırladığımız batak oyunu online olmadan da olur yeterki olsa sonrasında pişti gibi zamanla güncelemelerle geliştirilir inşallah birileride batak için uğraş verir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Facebookta bulunan Sanal Okey gecenlerde W8 uygulaması çıkarmıştı hayran kaldım , Belki ondan gelebilir böyle bir uygulama.

İnşallah. Ancak sadece online olursa bir yanı eksik olur bence.

Oyun hem kayıtlı profiller üzerinden online olarak diğer kullanıcılara karşı, hem de offline olarak cpu oyuncularına karşı oynanabilmeli bence. Tabi online kısmı biraz daha karmaşık yapıda olacaktır. Tıpkı geçtiğimiz günlerde eklenen UNO Friends oyunu gibi online durumda olanlar görülüp masaya davet edilebilmeli v.s v.s.

Bu arada Pishti'nin sürüm değişikliklerini kendi gördüklerimden derleyerek yazdım.
Eksik ya da fazla olabilir.
Sürüm değişikliklerinin tam listesini, mağazaya eklendiğinde Emre Bey bizimle paylaşacaktır sanırım.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Emre bey aslında her oyunda olan ustun başarı sağlandığında paylaş kutusu geliyor , bunu sizde yapabilirsiniz wp gelişiyor hem de reklamınız olur ,

- - - Eklendi - - -

Sadece online dı , ama çevrimdışı da yapabilirler zor bir şey değil ben bilgisayarın başına geçer geçmez mail atıcam

ÖEY

ÖEY

Üye
Çok teşekkürler Emre, başarılarının devamını dilerim:alkis

mesutcinik

mesutcinik

Üye
klavyesine sağlık inşallah yakın zamanda bitirir güncelleme işini...

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bi kaç hafta öncesinde başladım özellikle şu vale den şikayetciyim bilmiyorum sizde de aynımı bu vale daha çok sistem tarafına gidiyor yani bize daha az geliyor bu özellikle mi yapıldı yoksa tamamen şans mı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
bi kaç hafta öncesinde başladım özellikle şu vale den şikayetciyim bilmiyorum sizde de aynımı bu vale daha çok sistem tarafına gidiyor yani bize daha az geliyor bu özellikle mi yapıldı yoksa tamamen şans mı

Tamamen şans :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

İlk başlar da ben de şikayetçiydim artık şans diyip geçiyorum arada bana da kıyak geçiyor :)

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
İlk başlar da ben de şikayetçiydim artık şans diyip geçiyorum arada bana da kıyak geçiyor :)

Kesinlikle, bazen bize de peşpeşe hatta bazen aynı elde çok sayıda bacak verdiği olabiliyor.
O zaman şikayet etmiyoruz ama peşpeşe CPU'ya verdiği zaman çok gözümüze batıyor :kıskıs:

Ancak şu var ki yalnızca bacak için söylemiyorum tüm kağıtlar, olağan hayattaki gerçek piştiye göre biraz daha sık peşpeşe geliyor.
Yani desteyi hiç karmasak ancak o kadar peşpeşe gelir :)

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
zaten öyle zor olması da oyunun çekiciliğini artırıyor düşünsenize her elde 4 5 pişti alıyoz tüm valeler bize geliyor hiç bi zevki olmaz zorlaştıkca yada CPU sayı yada pişti yaptıkca biz dahada kızıp hırslanıyoruz ve oyun daha zevkli oluyor sormamdaki amaç bilinçli mi yapıldı yoksa tesadüf mü tesadüfsede bizim lehimize olmuş

- - - Eklendi - - -

yani şöyle düşünün acemi arkadaşlarınızla okey yada batak oynuyonuz ve hep siz kazanıyorsunuz ne kadar zevk alırsınız ki ben o yüzden oynamak bile istemiyorum ve daha ustalarla oyun oynamakdan zevk alıyorum buda onun gibi yani

Üst Alt