Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

nimeemin

Üye
real racing 3 ve gta 3 ü oynarken telefon sınırsız kg donuyor bende telefonun bataryasıni sökmek zorunda kalıyorum neden donuyor

zopcuk91

Üye
v5 kullaniyorum daha stabil geldi bana ama TouchWiz Kilidi nasil yukleyebilirim.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
v8 çıkmış

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Konu v8'e güncellenmiştir.Bir kaç yeni özellik gelmiş stabillik biraz daha fazla.

basatoguz

basatoguz

Üye
arkadaşlar v8 yüklediğimizde ek paketteki scriptler falan tekrar flashlanması gerekli midir

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar v8 yüklediğimizde ek paketteki scriptler falan tekrar flashlanması gerekli midir

bence sıfırdan kurulum yapmak en doğrusu, uygulama yedeklerini al sıfırdan yükle scrpitleri yüklemekte ne var zaten ayarları 2 dakikada yaparsın.

ama yok dersen scpitler gider sorun çıkabilir tekrar kurarsın.

Podcast

Üye
romu yüklerken ayrietten gapps dosyasıda yüklememize gerek yok dimi içinde var yazıyo konu içeriğinde ama emin olmak lazım :) bide v7 üzerine direk v8 flashlasak sorun çıkarırmı scpitler yoksa 0layıp tamamen öylemi yükleyelim sagolun şimdiden yardım için

basatoguz

basatoguz

Üye
bence sıfırdan kurulum yapmak en doğrusu, uygulama yedeklerini al sıfırdan yükle scrpitleri yüklemekte ne var zaten ayarları 2 dakikada yaparsın.

ama yok dersen scpitler gider sorun çıkabilir tekrar kurarsın.

Eyvallah dostum haklısın nelerle uğraştık 2 dakikalık işten kaynamaya çalışıyoruz işte

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
en-sel

en-sel

Üye
Arkadaşlar v7 nin üzerine direk v8 i kursak sıkıntı olurmu :hmmm

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar v7 nin üzerine direk v8 i kursak sıkıntı olurmu :hmmm

Scrpit kurmadıysan olacağını sanmıyorum ama yedeklerini alıp sıfırdan kurmak en mantıklısı sorun felan çıkarsa uğraşma.

ceydonmez

ceydonmez

Üye
s4 mesaging var mı bunda

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
bildirim barını v7 deki gibi yapabilirmiyiz onda ekran parlaklığını ayarlayabiliyoduk son sürümde yok..

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hiç beğenmedim ya :/ ardından miui rom u kurdum şarjı ortalama olarak aynı gidiyor.

ÇILGINÖMER

Üye
V8 de yüklediğim bütün bildirim çubuğu modlarından sonra maalesef sist arayüzü durdu hatası alıyorum. Ben yanlış kuruyorsam doğrusu nedir? Romdan kaynakliysa çözümü var mı?
Örnek:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
V8 de yüklediğim bütün bildirim çubuğu modlarından sonra maalesef sist arayüzü durdu hatası alıyorum. Ben yanlış kuruyorsam doğrusu nedir? Romdan kaynakliysa çözümü var mı?
Örnek:

rom ile alakalı bende denedim malesef :(

oskia

Üye
V7 yükledim hersey sorunsuz çalışıyo çok güzel kullandığım en iyi rom

Üst Alt