Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s4 saglamlık
Sponsorlu Bağlantılar
muratweb
Üye
Konu Sahibi
s4 saglamlık
Merhaba arkadaslar, gecen hafta s4 aldim. Internette saglamlik videolarini izledim. Saglam bir telefon oldugunu dusunuyorum. Acaba estradan koruma plastigi veya kapak, cam kismina koruyuc plastik almama gerek olur mu? sizlere danismak istedim.
enesrsln
Üye
Ben yerinde olsam ön tarafına jelatin çektiririm. Ve bir tane kılıf alıp kılıfla kullanırdım.
Berk E.
Üye
O cihaza alın derim ben sakata atmayın telefonu ekran koruyucu kılıf mis gibi olur
muratweb
Üye
Konu Sahibi
video yu izledikten sonra dusunmustum
Nextman
Emekli Yönetici
Darbeye karşı koruduğunu bizzat kendim tecrube ettim 4-5 defa düşürdüm silikon kılıf ve şeffaf ekran koruyucu ile sorunsuz şu an .
Merhaba arkadaslar, gecen hafta s4 aldim. Internette saglamlik videolarini izledim. Saglam bir telefon oldugunu dusunuyorum. Acaba estradan koruma plastigi veya kapak, cam kismina koruyuc plastik almama gerek olur mu? sizlere danismak istedim.
Cerceve ve metal tabakalarda soyulmalar olabiliyor.ekrani oldukca saglam gorilla glass 3 kullanmislar.Ekranda sorun olmadigi surece donanimsal olarak pek bir sikinti yasamiyor.saglam bir telefon ama saglamlik konusunda bir iPhone 5 degil.Kilif kullanmani oneririm
muratweb
Üye
Konu Sahibi
Evet cok tesekur ederim hepinize. Az once bir kac video daha izledim, burayada eklemek isterdim ama, forumda aktif olmadigim icin ekleyemedim.
Jelatin ve silikon kilif enyisi olacak.
erhan14321
Üye
Bana göre en sağlam telefon LG Optimus g pro muhteşem telefon her yönüyle.ben s4 satıp lg g pro aldım.çok saglam ve hızlı akıci telefon..
nefsele
Üye
kesinlikle çerçeve soyuluyor sana tavsiyem düz ekran filmi al yapıştırt bide silikon klıf al ben her telefonuma alırım düşsede hiç bi sorun olmuyor
Jelly Beanci
Üye
Jelatin kullanmana gerek yok ama kılıf kullana bilirsin ben s4 kullanmıyorum ama note 2 kullanıyorum note 2 de gorilla glass 2 ve gayet dayanıklı ama yinede çok keskin ve sert bir cisim temas ederse (maket bıçağı , zımba teli vb.) Güneşte zor görülen kılcal çizikler oluşabiliyor
-efşan
Üye
Ekran koruyucu film ve silikon kılıf kullanabilirsin.
Ne olur ne olmaz. Belli olmaz. Kullanınca bir şey kaybetmezsin.