Instagram'dan Rudy Huyn'a destek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isiyinler

isiyinler

Üye
    Konu Sahibi
Instagram'dan Rudy Huyn'a destek!
Daha önce de paylaştığım gibi Rudy Huyn 3. parti uygulaması olan 6tagram'ı önümüzdeki hafta mağazaya koyacağını bildirmişti. Yeni bir haber de az önce geldi. Twitter'dan önemli bir telefon beklediğini söylemişti. Telefonun kimden ve ne hakkında olduğunu da az önce söyledi. Rudy Huyn, bugün kendisini Instagram yöneticilerinin aradığını ve sorunsuz bir uygulama olması için beraber çalışmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine Rudy tweetinde 6tagram'ı herşeyin kontrol edilmesi için Instagram'a göndereceğini, daha sonra beta versiyonunun çıkacağını sonrasında da herşeyiyle hazır olan versiyonun yayınlanacağını belirtti.
Yani Instagram da Rudy'nin performansını göz ardı edemedi :)
Hatırlatmakta fayda var; 6tagram önümüzdeki hafta mağazadaki yerini alacak.

• Beğen
Tepkiler: efeler12

nanotex

nanotex

Üye
Vay arkadaş telefonu sattım olanlara bak :D yarın da GDR2 gelir

orian

orian

Üye
Bende tam satmak üzereydim iki gün once vazgeçtim iyi ki vaz caymışım :)

ÖEY

ÖEY

Üye
O zaman bu zukerberg ve kankileri resmi uygulama yerine rudy'yi kullanmaya karar verdiler demek mi acaba? Gerçi adam onların yapabileceğinden daha iyi bir uygulama yazmıştır herhalde büyük olasılıkla :D:D

isiyinler

isiyinler

Üye
    Konu Sahibi
O zaman bu zukerberg ve kankileri resmi uygulama yerine rudy'yi kullanmaya karar verdiler demek mi acaba? Gerçi adam onların yapabileceğinden daha iyi bir uygulama yazmıştır herhalde büyük olasılıkla :D:D

muhtemelen öyle oldu, 6tagramı satın alma durumu yokmuş. sadece bundan sonra ortak çalışma yürüteceklermiş. gerçi rudy yapıcağını yaptı :) bir de şöyle birşey var. instagramın güvenlik duvarı yenilendikten 3 saat sonra sorunu halletti rudy. şuanki en güçlü instagram programı olan instance ın geliştiricisi daniel gary bile eli kolu bağlı otururken rudy çözdü işi yani :D instagram bile şaşkın kalmış olmalı ki böyle bi çalışmaya girildi.

ÖEY

ÖEY

Üye
Sen ona söyle facebook'a da el atarım haaa diye korkutsun o zukerbergi :D:D

orian

orian

Üye
Valla bu adamla irtibata geçelim gerekirse aramızda para toplayalım miting yapalım bize Bi Facebook yapsın :) ya da Bi işletim sistemi yapsın ona geçek :D

isiyinler

isiyinler

Üye
    Konu Sahibi
az önce yazdım ve şuan planları arasında olmadığını söyledi. muhtemelen bir süre 6sec ve 6tagramdan yakaladığı populeritenin keyfini sürmek isteyecektir :D

Plesk234

Üye
İnstagramdan Önce Microsft Bu hatalarını bi gidersin :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ben Rudy Huyn'un yerinde olsam Instagramdan para ister, uygulamayı tamamen ücretsiz yaparım.

beslagics

beslagics

Üye
Olması gereken bu bence instagram büyük bir platform versin parasını adama bizi de yormasın :alkis

OozyStaw

OozyStaw

Üye
adam dize getirdi ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
işte bu olmadı. İnstagram bir aciklama yapti ve herhangi bir uygulamayi ve geliştiricisini desteklemediklerini belirtti.

We have not selected a third-party developer to build an official or unofficial Windows Phone app."

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
6tagram beta testlerine bu gece başlıyor:D

PureFood

PureFood

Üye
rudy hun ortalığı alevlendirdi yani sadece :D

ben de ilan verdim ama bakalım hayırlısı :D

serinaga

serinaga

Üye
Bence Rudy göndermesin 6tagram'ını instagram'a, yenilenen firewall'u 3 saatte hallettiyse, adamlar nereden açık yakaladı diye incelemek için taktik yapıyorlar ... Söyleyin sakın yollamasın !!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
paylaşim ekrani;

isiyinler

isiyinler

Üye
    Konu Sahibi
Rudy, beta için mail göndermeye başladı. ilk adımda 6sec beta tester lara (1700 kişi) mail yollayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...