Uygulama s3 yazılım güncelleme sorun.

Sponsorlu Bağlantılar

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
s3 yazılım güncelleme sorun.
Merhaba arkadaşlar ben telefona 4.2.2 yüklemiştim ve 4.1.2 ye geri döndüm sammobile'den indirdiğim pda ile.Fakat şuan en son güncellemeler telefona gelmiyor yazılım sürümü geride kalmış baktımda download moduna aldık mı ye yazıyorsa orada rootluymuş benim telefonda öyle şimdi ben bu adresde ki yazılımı indiriyorum da bu yazılım orjinal resmi yazılım demi yani gene rootlu çıkmasın güncellemeler gelmiyor çünkü.Nasıl çözebiliriz bu durumu acaba?

s.ileli

s.ileli

Üye
Merhaba arkadaşlar ben telefona 4.2.2 yüklemiştim ve 4.1.2 ye geri döndüm sammobile'den indirdiğim pda ile.Fakat şuan en son güncellemeler telefona gelmiyor yazılım sürümü geride kalmış baktımda download moduna aldık mı ye yazıyorsa orada rootluymuş benim telefonda öyle şimdi ben bu adresde ki yazılımı indiriyorum da bu yazılım orjinal resmi yazılım demi yani gene rootlu çıkmasın güncellemeler gelmiyor çünkü.Nasıl çözebiliriz bu durumu acaba?

Sam mobileden aldiysan rootsuz stock yazılım dir. Ancak Türkiye için son çıkan yazılım xxemf6 senin indirdiğin Emma 2 yazılım yukle sorun olmaz

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
Valla indirdim kurdum sammobile'den ama yazılım güncellemeleri gelmiyor gözükmüyor.xxemf6 bunu indirebileceğim bir yer var mıdır ve Emma 2 yazılımını yüklersem orjinaldir demi o da tüm güncellemeler gelir mi?

- - - Eklendi - - -

Ben şimdi sammobilede ki yazılımı indiriyorum da onla tüm güncellemeler gelir mi artık? adres : http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=TUR#firmware http://www.hotfile.com/dl/236713076/479ade9/I9300XXEMF6_I9300OJVEMF1_TUR.zip.html burdakini indiriyorum

s.ileli

s.ileli

Üye
Valla indirdim kurdum sammobile'den ama yazılım güncellemeleri gelmiyor gözükmüyor.xxemf6 bunu indirebileceğim bir yer var mıdır ve Emma 2 yazılımını yüklersem orjinaldir demi o da tüm güncellemeler gelir mi?

- - - Eklendi - - -

Ben şimdi sammobilede ki yazılımı indiriyorum da onla tüm güncellemeler gelir mi artık? adres : burdakini indiriyorum

Adres dogru bence ema2 yu yukle framaroot.apk var xda da onu indir teli root et daha sonra triangle away indir internetten tele kur daha sonra triangle away ile sayac sifirla sayaci aifirladiktan sonra tekrar framaroot i le teli unroot et ve daha sonra teli yeniden baslat tel tekrar garantiye girer ve ota guncellestirmelerini de alirsin

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş iyi hoşta ben onları yapmasını bilmiyorum zaten sorun orada :D

Üst Alt