One x hakkinda biri yardim etsin lütfen (Güncelleme Sorunu)

Sponsorlu Bağlantılar

cagrialdemir

Üye
    Konu Sahibi
One x hakkinda biri yardim etsin lütfen (Güncelleme Sorunu)
Arkadaşlar bilen birileri yazsın artık lütfen. Telefonum rootluydu. Yeni güncelleme gelince önce rootu kaldırdım superuserin ayarlar bölümünden. Sonra stock recovery flashladim, yani cwm'yi kaldırdım. En son da unlocked olan telefonu HTC super tool ile relocked yaptım. Ama hala güncelleme alamıyorum. Güncellemeyi indiriyor. Sonra telefon kapanıp açılıyor. Yükleme bölümünde dolan yer çok az doluyor, sonra telefon simgesi, üstünde kırmızı üçgen, üstünde de ünlem çıkıyor. Bilen birisi 4.2.2 ve sense 5'i nasıl yüklemem gerektiğini açıklasın lütfen. Nasıl olursa olsun, yeter ki yükleyim. Yardım ederseniz çok sevinirim.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bilen birileri yazsın artık lütfen. Telefonum rootluydu. Yeni güncelleme gelince önce rootu kaldırdım superuserin ayarlar bölümünden. Sonra stock recovery flashladim, yani cwm'yi kaldırdım. En son da unlocked olan telefonu HTC super tool ile relocked yaptım. Ama hala güncelleme alamıyorum. Güncellemeyi indiriyor. Sonra telefon kapanıp açılıyor. Yükleme bölümünde dolan yer çok az doluyor, sonra telefon simgesi, üstünde kırmızı üçgen, üstünde de ünlem çıkıyor. Bilen birisi 4.2.2 ve sense 5'i nasıl yüklemem gerektiğini açıklasın lütfen. Nasıl olursa olsun, yeter ki yükleyim. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Son olarak şunu da söyleyim. Rootluyken de denedim güncelleme yapmayı. O zaman da cwmde takılı kalıyordu. Olmuyordu. Stock recoveryi flashladiktan sonra denedim. Bu sefer cwm kalktığı için takılmadı haliyle ama kırmızı üçgen olayı çıktı. Yani bu kırmızı üçgenin çıkmasına sebep olan şey yaptırmıyor sanırım güncellemeyi

cagrialdemir

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu bilen hiç kimse arkadaşlar?

epts

epts

Üye
Yok mu bilen hiç kimse arkadaşlar?
Arkadaşım ya güncelleme henüz gelmemiş telefonuna ya da başka birşey. Sana tavsiyem viper x rom kullan. Hem 4.2.2 hem de bir çok açıdan gelişmiş. Ben de ilk çıktığından beri kullanıyorum.

cagrialdemir

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ya güncelleme henüz gelmemiş telefonuna ya da başka birşey. Sana tavsiyem viper x rom kullan. Hem 4.2.2 hem de bir çok açıdan gelişmiş. Ben de ilk çıktığından beri kullanıyorum.

Kardeş güncelleme geldi. Yani onu görüyor telefon. İndirip yükle diyorum. Telefon kapanıp açıldıktan sonra yükleme bölümünde çok az bi yer doluyor. Sonra kırmızı bi üçgen içinde ünlem işareti geliyor. Sorunum bu yani benim. Bi de benim için önemli olan sense sürümü aslında. Sense beşi de barındıran iyi bi rom varsa yükleyim.

epts

epts

Üye
hocam viper 4.0 zaten sense 5 tabanlı.artısı var eksigi yok. kesinlikle dene .yalniz telefonunu yedekle ,olur ki sense 5 i begenmezsin vb.

murataytas

Üye
aynı güncelleme hatası bende de var bi çözüm bulunabildi mi acaba..