cagrialdemir
Üye
One x hakkinda biri yardim etsin lütfen (Güncelleme Sorunu)
Arkadaşlar bilen birileri yazsın artık lütfen. Telefonum rootluydu. Yeni güncelleme gelince önce rootu kaldırdım superuserin ayarlar bölümünden. Sonra stock recovery flashladim, yani cwm'yi kaldırdım. En son da unlocked olan telefonu HTC super tool ile relocked yaptım. Ama hala güncelleme alamıyorum. Güncellemeyi indiriyor. Sonra telefon kapanıp açılıyor. Yükleme bölümünde dolan yer çok az doluyor, sonra telefon simgesi, üstünde kırmızı üçgen, üstünde de ünlem çıkıyor. Bilen birisi 4.2.2 ve sense 5'i nasıl yüklemem gerektiğini açıklasın lütfen. Nasıl olursa olsun, yeter ki yükleyim. Yardım ederseniz çok sevinirim.
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Son olarak şunu da söyleyim. Rootluyken de denedim güncelleme yapmayı. O zaman da cwmde takılı kalıyordu. Olmuyordu. Stock recoveryi flashladiktan sonra denedim. Bu sefer cwm kalktığı için takılmadı haliyle ama kırmızı üçgen olayı çıktı. Yani bu kırmızı üçgenin çıkmasına sebep olan şey yaptırmıyor sanırım güncellemeyiArkadaşlar bilen birileri yazsın artık lütfen. Telefonum rootluydu. Yeni güncelleme gelince önce rootu kaldırdım superuserin ayarlar bölümünden. Sonra stock recovery flashladim, yani cwm'yi kaldırdım. En son da unlocked olan telefonu HTC super tool ile relocked yaptım. Ama hala güncelleme alamıyorum. Güncellemeyi indiriyor. Sonra telefon kapanıp açılıyor. Yükleme bölümünde dolan yer çok az doluyor, sonra telefon simgesi, üstünde kırmızı üçgen, üstünde de ünlem çıkıyor. Bilen birisi 4.2.2 ve sense 5'i nasıl yüklemem gerektiğini açıklasın lütfen. Nasıl olursa olsun, yeter ki yükleyim. Yardım ederseniz çok sevinirim.