insan oturduğu yere bakmaz mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
insan oturduğu yere bakmaz mı ?
Bugün lumia 820 mın ekran jilatinini söktüm mat olduğu için ve az evvel telefonumu çekyata bıraktım ve ne göreyim çok afedersiniz koca poposuyla birisi oturmuş ve gözüm gibi baktığım telefonumun ekranında kocaman çizik oluştu çok kötü nedir bu ya çizikten kurtulmak istiyorum!

by-pegasus

Üye
ekranı değiştirecen çaresi yok sanırım
ama popo nasıl çizerki yumuşak :allalla:

-efşan

-efşan

Üye
Peki insan konu açtığı yere bakmaz mı?

-efşan

-efşan

Üye
Önemsiz konular Gereksizler'e açılır.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Sakinan mala her zaman cop batar.Ben E63'umu tavana degdirmece oynuyorum.Ranzadan uzun atlama olimpiyatlari falan.Bana misin demiyor.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
mcnpl4

mcnpl4

Üye
tavana degdirmeceyi ben de oynuyodum:D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
502 ile ahşap bişeyleri yapıştırıyordum kaymaması için üstüne agırlık koymam gerekiyordu
telefonu koydum eti tutku biskivetin akışkan çikolatası gibi 502 akmış telefonla
ahşap mazeme birbirlerine montajlanmış sanırsınız telefona yeni ahşap kapak takmışım
giddi orjınal telefon kapagım komşuya sabaha kadar lanet ettim şuna da yapıştırımısın
demişti de tmm yapıştırım demiştim ertesi gün de gelip sormaz ne yaptın mı yapıştırıdın mı
diye he yapıştrdım gel gel dedim ya şimdi böyle komşununda tavugu çalınıp afiyetle yenmez mi ha
gece gece yine morelim bozuldu

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Nokia bi nevi mobil tank kardes. C6-01 kullanmis biri olarak söylüyorum 7-8 metreden dustu arka kapakta ezik olustu sadece :D

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Hikayeler süper :D ben n70 imle top oynardım ;)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

BelaMonte

BelaMonte

Üye
6 aydır jelatinli kullanıyorum 920 yi sadece bir gün çıkardım çizildi. ama 6 aydır jelatininde bir kılcal çizik bile yoktu neredeyse.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
6 aydır jelatinli kullanıyorum 920 yi sadece bir gün çıkardım çizildi. ama 6 aydır jelatininde bir kılcal çizik bile yoktu neredeyse.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

920 gorilla cam ile korunuyor nasıl çizilir en azından bir günde ;)

Üst Alt