Bu telefon beni hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı.

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon beni hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı.
Şimdi size telefonun başından geçenleri tek tek anlatsam yaz yaz bitmez :D

Şu 603'ü f/p olduğu dönemlerde yani geçen seneden beri kullanıyorum ve hala beni şaşırtmaya devam ediyor.

Köy yerinde yaşıyorum. 3g çekmediği için çok sinir oluyorum. Evin damına çıkıp 3g çekiyor mu diye kontrol edeyim dedim. 2 çubuk çekiyordu ben de müsait bi yere koyup indirmem gereken dosyayı indirmeye başladım. Hız normaldi yaklaşık bi 5-10 dakka dır telefon güneşin altında kaldı indirmeye yakınken program kapandı açıp devam ettirecektim ki telefon kapandı. Elime alıp ekranını yüzüme değdirmemle geri çekmem bir oldu. Parmak ucunu bile yakıyordu sıcaklığı. Hemen bataryayı çıkarttım soğutmaya çalıştım. Bu sefer kesin devreler yandı birşey oldu kesin açılmayacak dedim. 5 dakka falan soğuttum telefonu bataryayı taktım ve çalıştırdım. Bu konuyu da yine 603'ümle açıyorum.

• Beğen
Tepkiler: RihannAşktır

fk555897

fk555897

Üye
Nokia'lar genelde sağlam telefonlardır.

caglar b

caglar b

Üye
ana fikri "telefonunuzun degerini anlamak için dama çıkın"

• Beğen
Tepkiler: s.ileli
Invoke

Invoke

Üye
E güzel :)

Baskentliia

Baskentliia

Üye
İyi telefon

RihannAşktır

RihannAşktır

Üye
aynen

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
bendede 603 var süper telefon bir adet silikon kılıf al birde ekran filmi çektir istedigin işkenceyi yap bana mısın demez.Tek sorunu fazla uygulama yok o kadar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
bendede 603 var süper telefon bir adet silikon kılıf al birde ekran filmi çektir istedigin işkenceyi yap bana mısın demez.Tek sorunu fazla uygulama yok o kadar

bende ekran filmi yok bi yıldır. Düşmediği yer yok ayriyetten bıçakla ekranı çizmeye çalıştım olmadı :D

3598fb1907

3598fb1907

Üye
Abi psikopatmısın telefonu pıçahlamakta ne oluyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: nefertiti_ali ve s.ileli
Anil-D

Anil-D

Üye
vay be daha neler görecez bakalım

fingerback5

fingerback5

Üye
2 saat most wanted oynayıp 55 derece yaptım işlemciyi telefon kapandı 1 saat bekledim soğuyunca bataryayı taktım ben de çalıştırdım.Dereceyi de elektrikli termometreyle ölçmüştüm.:D Mobil işlemciler ısıya dayanıklı üretiliyor o konuda içiniz rahat olsun.Dayanamadığı ısıda kendini kapatıyor zaten.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Of telefonu güneşin altında bırakmak kadar kotu bir şey yok. Benim lumia 920 o kadar ısındıki kılıfın boyası elime aktı ama telefon bir resetlemedi kendini acaba ne kadar dayanıyor telefon :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

fingerback5

fingerback5

Üye
Of telefonu güneşin altında bırakmak kadar kotu bir şey yok. Benim lumia 920 o kadar ısındıki kılıfın boyası elime aktı ama telefon bir resetlemedi kendini acaba ne kadar dayanıyor telefon :D

Kılıfın boyası çikolata mı abi nasıl akıyor en fazla 60a kadar dayanır yoksa kendisi de erir :D ilginç bir durum

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
2 saat most wanted oynayıp 55 derece yaptım işlemciyi telefon kapandı 1 saat bekledim soğuyunca bataryayı taktım ben de çalıştırdım.Dereceyi de elektrikli termometreyle ölçmüştüm.:D Mobil işlemciler ısıya dayanıklı üretiliyor o konuda içiniz rahat olsun.Dayanamadığı ısıda kendini kapatıyor zaten.

valla benimki 55 derece mi bilmiyorum ama yüzüme değdirdiğimde bildiğimiz acıttı yani :D çok korktum ama :D

- - - Eklendi - - -

çok feciii :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603 candır. Değerini bilemeyenler(Nokia+elop cahili) utansın cehennemde yanacaklar cehennemdeeee :off:

• Beğen
Tepkiler: nefertiti_ali
Anil-D

Anil-D

Üye
yürü be :D

manolyam63

manolyam63

Üye
bende 701 var kapı gıbı valla...

CasuS_87

CasuS_87