Symbian Belle [windows Phone 8] V.4

Sponsorlu Bağlantılar

katil_2

Üye
bende bunun v2 versiyonu var ne fark var onla arasında ?

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Baya bir sey degisti ana sayfada yazıyor

katil_2

Üye
Baya bir sey degisti ana sayfada yazıyor

mesela tuş kilidinde takılmalar oluyordu yandaki tırnakla kapatırken 3-4 seferde ancak tuş kilidi kapanıyordu ve birazda yavaşlama vardı. birde sen v2 den sonra başka versiyon çıkarmayacagım dedin bende takibi kesmiştim :D ben kendimde modlama yapıyorum ama bayadır uzak kaldım o yüzden hazır olanlarla yetiniyorum . inş indirmeye deger...

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
mesela tuş kilidinde takılmalar oluyordu yandaki tırnakla kapatırken 3-4 seferde ancak tuş kilidi kapanıyordu ve birazda yavaşlama vardı. birde sen v2 den sonra başka versiyon çıkarmayacagım dedin bende takibi kesmiştim :D ben kendimde modlama yapıyorum ama bayadır uzak kaldım o yüzden hazır olanlarla yetiniyorum . inş indirmeye deger...

baktım böyle olmuyacak bende güncelledım

ediz96

ediz96

Üye
benim cwfde bir sorun oldu sağdaki geri düğmesi tam çalışmaz oldu biraz daha yukarıya basmam gerekiyor önceki yüklü cfwem de böyle bişi yoktu nasıl çözücem bu sorunu

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
benim cwfde bir sorun oldu sağdaki geri düğmesi tam çalışmaz oldu biraz daha yukarıya basmam gerekiyor önceki yüklü cfwem de böyle bişi yoktu nasıl çözücem bu sorunu

Bende Böyle Bir Sorun Yok Böyle Bir Şikayet Yok Cfw yi J Kullanan Kişilerden Telefonu Düşürdün Mü Tekniksel Olabilir

pentagram_31

Üye
Benim de bir sorunum oldu, çektiğim BAZI fotografları silemiyorum, GENEL SİSTEM HATASI diyor, biraz araştırdım da formatlık bir durummuş ki zaten adı üstünde genel sistem hatası.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Benim de bir sorunum oldu, çektiğim BAZI fotografları silemiyorum, GENEL SİSTEM HATASI diyor, biraz araştırdım da formatlık bir durummuş ki zaten adı üstünde genel sistem hatası.

ya bende neden olmuyor bu olay ya ben silebiliyorum mecbur hard format atacaksın veya fotoraf hafıza kartında ise pcye takip fotoğrafı sil

ultra23

Üye
Benim saat resimdeki gibi büyük değil nasıl halletcem
bide konuyu yazan deskclock programını indir kur dedi kurdum ama " bu dahili bileşen "diye yüklemedi.
bide tam ekran qwerty klavyede sorun var ordan diğer klavyelere geçiş yok

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Benim saat resimdeki gibi büyük değil nasıl halletcem
bide konuyu yazan deskclock programını indir kur dedi kurdum ama " bu dahili bileşen "diye yüklemedi.
bide tam ekran qwerty klavyede sorun var ordan diğer klavyelere geçiş yok

Ya kardeş özelden sana anlattım buraya daha yazasim Gelmedi

klavye ye gelirsek sensör açık dursun

ultra23

Üye
klavye tamam
ama saat hala olmadı.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
yapamaşındır kardeş saat tı nasıl anlatsam yine anlayamıcaksın

simdi ekte verdimiğım dosyaYI E YE çikart sonra çikarttın dosyayi c/desclok un içine tası ve programı aç ve saat ler gelecek ve istediğin saat in üstüne tikla ve dırek saat ev ekranına gelecek

- - - Eklendi - - -

yapamaşındır kardeş saat tı nasıl anlatsam yine anlayamıcaksın

simdi ekte verdimiğım dosyaYI E YE çikart sonra çikarttın dosyayi c/desclok un içine tası ve programı aç ve saat ler gelecek ve istediğin saat in üstüne tikla ve dırek saat ev ekranına gelecek

ultra23

Üye
Aynı dediğin gibi yaptım ama programda saatler çıkmadı.
""""telefonu bidaha mı flash lasam ?"""""

ultra23

Üye
kardeşim kaç kere denedim okudum bidaha denedim olmuyor Bi yardım edin şu DESKCLOCK programı için
birde telefonda programın adı clock diye geçiyor
proframa girince arkada siyah ekran öndede basit bir saat var
seçeneklere gelince SyncTime var bide settings var
settings kısmında ise set position, update, othersetting ve about var
other settings te de autostart on/off var

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim kaç kere denedim okudum bidaha denedim olmuyor Bi yardım edin şu DESKCLOCK programı için
birde telefonda programın adı clock diye geçiyor
proframa girince arkada siyah ekran öndede basit bir saat var
seçeneklere gelince SyncTime var bide settings var
settings kısmında ise set position, update, othersetting ve about var
other settings te de autostart on/off var

bak simdi

http://www.maxicep.com/attachments/157308d1364231228/

Bunu Indir

x-plore yi ac ve o indirdiğin dosyayi rar dan e/ ye çikart

çıkarttığında

Windows Phone Clock söyle bir klasör olacak içine gir içindeki tüm .zip dosyalarini c/desclock dosyasına tası sonra saat tı aç saatler gelecek

ultra23

Üye
keşke olsa kardeş kaç kere denedim bi bilsen

ultra23

Üye
yok sana lafım yok olması lazım ama olmadı teli bidaha flashlayacam son çare

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt