s2 vs ip4 hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
Bence S2 al.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
s2 almaya karar verdim. Ace 2 den s2 ye gecince neler degisebilir ? ekrani cok mu buyuk ace 2 ye gore buyukse ileride alisabirmiyim , hangi surumu kullaniyor birde arkadasin biri ip4s alacaksan 4s al demis neden?

Kerim.

Kerim.

Üye
ace2den s2ye gecmeye gerek yok bence git s3 gibi telefonlar bulmaya calis.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
daha önce iphone kullanmadıysan s2 al çünkü sıkılma ihtimalin var babam 4s almış hiç güzel değil

iOSait

iOSait

Üye
arkadaslar ace 2 yi satip s3 almayi dusunuyordum fakat biraz masrafli geldi s3. bayramdan sonra s2 mi alsam iphone 4 mu karar veremedim. androidde simdiye kadar kullandigim telefonlar galaxy young ace1 ve son olarak ace 2. acikcasi bu telefonlar androidden soguttu beni. Biraz iphone daha yakinim gibi geldi ama sizin onerilerinizi bekliyorum.

iphone 4ü 32 gb ise al yoksa pek işe yaramaz 32gb değilse S2 :oke:

fk555897

fk555897

Üye
4S alabilirsen 4S al ama alamazsan da S2 al.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar simdi arki bize geldi ip4 var onda benim ace 2 de real racing 3 yuklu kasmiyo onun ip4unde kasmiyo ama onun internet menu gecisleri vs daha hizli.

serihan

serihan

Üye
s2 de 4.1.2 var ve 4.2.2 de multiwindow ve galeri 3d olacak zaten omega da var i4 kötü yazılım desteği ios 7 de durar ve de bedava apk dosyaları indiremezsin zaten ace 2 ile s2 inin farkı baya var i4 al ama s2 en sağlam drop testlerini izle istiyorsan

Kerim.

Kerim.

Üye
s2 de 4.1.2 var ve 4.2.2 de multiwindow ve galeri 3d olacak zaten omega da var i4 kötü yazılım desteği ios 7 de durar ve de bedava apk dosyaları indiremezsin zaten ace 2 ile s2 inin farkı baya var i4 al ama s2 en sağlam drop testlerini izle istiyorsan

Hayir ios ta parali uygulamalari ucretsiz olarak indirebilirsin

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar sanirim iphone alacam menuleri daha akici gibi geldi bana. bide ios donanima bakmiyomus heralde oyle mi ? bu ne anlama geliyor

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu ip4 un 16gb sıfırı ne kadar?

iOSait

iOSait

Üye
arkadaslar sanirim iphone alacam menuleri daha akici gibi geldi bana. bide ios donanima bakmiyomus heralde oyle mi ? bu ne anlama geliyor

donanım çok çok önemli değil çünkü iOS en akıcı ve stabil işletim sistemidir androiddeki gibi kasma lag donma filan olmaz alcaksan en az 16gb al bence, hafıza sorunu yaşamamak için

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
16gb ne kadar

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
8gb alsam yeter mi ? ama benim gonlum 16gb de :) 1000 tl ye sıfır bulunur mu 16gb. internetten bakiyorum ip4 16gb fiyatlari diye bir tek teknosa cikiyor ordada 1500 tl .

iOSait

iOSait

Üye
8gb alsam yeter mi ? ama benim gonlum 16gb de :) 1000 tl ye sıfır bulunur mu 16gb. internetten bakiyorum ip4 16gb fiyatlari diye bir tek teknosa cikiyor ordada 1500 tl .

8gb 1 gunde dolar S2 al bencd

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Bence o fiyata alabileceğin en iyi telefon general mobile discovery.Oyunlarda ve ses kalitesinde s2 den daha iyi olduğu kesin ama kamera açısından birşey diyemem.Bu videoda s3'ün kamerası ile kıyaslamışlar

7.59 mm incelik
Android 4.2 JB
4 çekirdekli Cortex A7 1.2 ghz 28 nanometre cpu
1Gb ram
312 PPI 4.7 inç HD Super IPS ekran
8 mp arka 2mp ön kamera
DTS sound özelliği
1800 mah batarya
Power sgx 544 gpu
Çift sim kart desteği

Üst Alt