Nokia Windows Phone'dan Şikayetçi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Windows Phone'dan Şikayetçi!
Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows Phone ile akıllı telefon pazarında tutunmaya çalışan Nokia, Microsoft’un güncellemelerde tembel kalmasından şikayetçi.Akıllı telefon pazarında Windows Phone 8 yüklü cihazların büyük kısmını üreten Nokia, Windows Phone’un geleceği konusunda Microsoft açısından büyük önem arz ediyor.Nokia Uygulama Geliştirme Başkanı Bryan Biniak, Microsoft’un klasik yapısını değiştirmeye çalıştıklarını belirterek güncelleme konusunda yavaş kalan Microsoft’u eleştiriyor. Pazardaki diğer akıllı telefon üreticilerinden daha hızlı güncelleme isteyen Nokia, sürekli yeni cihazlar üretilmesine rağmen Windows Phone 8’in pek bir ilerleme kaydedemediğini ve uyumlu uygulamaların azlığından duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor.

Yoksa Nokia Windows Phone'u bırakacak mı? Veya farklı işletim sistemleri üzerinde çalışan (Android) modeller mi çıkartacak belki bunları söylemek için çok erken ama sizin de görüşlerinizi alalım.Bekleyip beraber görelim.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Puck

Puck

Üye
şuan ki telefon yazılımlarından daha geriden geldiği için çok çalışması lazım wp8 in

HAM ZA

HAM ZA

Üye
dünya batsa nokia androide geçmezzzz... microsoft ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum? az denmeyecek kadar bi talep varken wp8'e neden güncelleme getirmiyor? yakında google pc ye de el atarsa microsoft batar bence

• Beğen
Tepkiler: emreli01
Invoke

Invoke

Üye
Aynen, imkansız. Oturur hallederler, wp'un geleceği var bence.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
microsoft ne yapmaya çalışıyor kimse bilmiyor. hadi süpriz olsa tamam o kadar bekledik güncelleme için ama sadece smart kamera için bekliyorum. ya anlamıyorum sen en basit görev yöneticisini niye senenin sonuna bırakıyorsunki!

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Kerim.

Kerim.

Üye
kalirlar wpde o kadar yatirim yapildi.hemen birakmazlar

DalvikCache

DalvikCache

Üye
meego ile devam etseler nasıl olurdu acaba

serihan

serihan

Üye
bence yeni linux tabanlı işletim sistemi yapmalılar.

emreli01

emreli01

Üye
meego ile devam etseler nasıl olurdu acaba

Eğer nokia Meego ile devam etmiş olsaydı eminim şuan ki windows phone dan iyi olurdu kiiiiiiii ben de sırf meego için nokia alırdım ama bu noka kendi çukurunu kendi kazdı Sağlam geldiler çürük gidiyorlar Nokia kullanıcılarına diyorum ki ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Android'e geçiş imkansızdan bile öte. Wp ile yola devam eder. O kadar yatırım yapıldı. Basit değil öyle hemen bırakmak

Megandroid

Megandroid

Üye
Aynen, imkansız. Oturur hallederler, wp'un geleceği var bence.

WP nin geleceginin olmadigini android ve ios ile ysrisamayacagini gorduklerinde harcadiklari paralara uzulecek insanlardan olmak istemiyorsaniz yolunuza androidle devam edin. Ios un cok gerisinden gelip onu yakalayacak ve gececek bir sistem android. Son 3 yildaki gelismelere baksaniza.

SheFy

SheFy

Üye
İyi bir işletim sistemi fakat kısıtlamaları fazla. Dosya yöneticisi,512mb ram kısıtlaması, 3.parti internet tarayıcılarına izin vermemesi. Uygulamaların hafıza kartına kurulamaması. Bu ve bunun gibi kısıtlamalar ortadan kalkmalı. Onu geçelim. Google ve microsoft u kıyaslayanlar olmuş. Google işini sadece ün ve para kazanmak için işini yapıyor. Microsoft kaliteye ve güvenliğe önem veriyor. Ben şahsen google ın androidine de tarayıcısına da güvenmiyorum. Güvenlik açığı oldukça fazla. Ama özgür olduğu çok kullanılıyor malesef. Microsoft ise özgür davranmadığı için bu konuda kullanıcılara karşı bazı şeyleri kaybediyor

Peocawe

Peocawe

Üye
Ola ki Nokia Android'e geçerse o zaman piyasa alt üst olur. Ne Samsung kalır geriye ne HTC ne Sony ne de LG..

Nokia, cihazlarının sağlamlığı ve kalitesiyle zaten vazgeçilmez bir marka. Tasarımlarıyla da başlı başına bir harika ki bunu belirtmeme gerek yok. Bir de işletim sistemini Android yaparsa o zaman 1 yıl içinde zirveye çıkar ve bir daha inmez. NET.

Megandroid

Megandroid

Üye
İyi bir işletim sistemi fakat kısıtlamaları fazla. Dosya yöneticisi,512mb ram kısıtlaması, 3.parti internet tarayıcılarına izin vermemesi. Uygulamaların hafıza kartına kurulamaması. Bu ve bunun gibi kısıtlamalar ortadan kalkmalı. Onu geçelim. Google ve microsoft u kıyaslayanlar olmuş. Google işini sadece ün ve para kazanmak için işini yapıyor. Microsoft kaliteye ve güvenliğe önem veriyor. Ben şahsen google ın androidine de tarayıcısına da güvenmiyorum. Güvenlik açığı oldukça fazla. Ama özgür olduğu çok kullanılıyor malesef. Microsoft ise özgür davranmadığı için bu konuda kullanıcılara karşı bazı şeyleri kaybediyor

Androidin ne guvenlik acigi var acaba. Microsoft kaliteyd onem verseydi bugun androidle yarismazdi. Microsof ve androidin kac yildir hizmette olduklarina bak ve aradaki gelisme farkini gor. Ayricapiyasada nexus un un saldigi ve androidlerin birbiriyle yaristigi bir durumda nokiadan bahsetmek cok sacma.

• Beğen
Tepkiler: vegatablo

partyhard

Üye
abi siz ne saçmalıyonuz ya HTC ONE ın tasarımı kalitesi arayüzü hangi lumiada var? boş boş konuşmayın

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve vegatablo
vegatablo

vegatablo

Üye
nokia suanda androide gecsin samsungun htcnin sonynin satislari %20 artar hersey saglamlik,ses,kamera degil özellik de onemli ayrica reklamda ben nokianin hic reklam yaptigini gormedim hep turkcell yapiyor ama diger firmalar oyle degil bak samsunga akilli bekleme multiwindow gibi pekcok ozellik getirdi ve bunlar gercekten ise yarar ozellikler ozellikle akilli bekleme ama nokia 41 mp kamera sensoru yemisim onu alacagima gider pro foto makinesi alirim

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
nokia androıde gecsn varya kesın savas cıkar htc samsung lg batma noktasına gelr tr de yasayan 76mılyon nufusa en ı tel markası ne desen 50mılyonu nokıa der taaaa 1991den berı var

SheFy

SheFy

Üye
Androidin ne guvenlik acigi var acaba. Microsoft kaliteyd onem verseydi bugun androidle yarismazdi. Microsof ve androidin kac yildir hizmette olduklarina bak ve aradaki gelisme farkini gor. Ayricapiyasada nexus un un saldigi ve androidlerin birbiriyle yaristigi bir durumda nokiadan bahsetmek cok sacma.

Çok şey söylerdim. Burda işi iyi bilenler bile bunu söylüyor. Ben ne anlatsam hepsine karşı çıkacağını biliyorum. Bu yüzden polemiğe girmeyeceğim. İsmin çok güzelmiş ;)

- - - Eklendi - - -

nokia androıde gecsn varya kesın savas cıkar htc samsung lg batma noktasına gelr tr de yasayan 76mılyon nufusa en ı tel markası ne desen 50mılyonu nokıa der taaaa 1991den berı var

nereye batıyormuş. Yok öyle bi dünya, herkes kendi tarafını baştan seçmiş. Taraf değiştirerek birbirini yıkmak çok zor. Nokia erken davransaydı belki.

partyhard

Üye

Çok şey söylerdim. Burda işi iyi bilenler bile bunu söylüyor. Ben ne anlatsam hepsine karşı çıkacağını biliyorum. Bu yüzden polemiğe girmeyeceğim. İsmin çok güzelmiş ;)
bi bas git hacı işine markette reklam atan uygulamaları virüs sanan adamlarla uğraşıyoz varya. Linux çekirdeğinin en önemli özelliği neydi bi hatırla bakalım. Androidden virüs kapan adam getir kanıtla bana kendime 90 gün ban atıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt