Rıza Soylu
Üye
Nokia Windows Phone'dan Şikayetçi!
Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows Phone ile akıllı telefon pazarında tutunmaya çalışan Nokia, Microsoft’un güncellemelerde tembel kalmasından şikayetçi.Akıllı telefon pazarında Windows Phone 8 yüklü cihazların büyük kısmını üreten Nokia, Windows Phone’un geleceği konusunda Microsoft açısından büyük önem arz ediyor.Nokia Uygulama Geliştirme Başkanı Bryan Biniak, Microsoft’un klasik yapısını değiştirmeye çalıştıklarını belirterek güncelleme konusunda yavaş kalan Microsoft’u eleştiriyor. Pazardaki diğer akıllı telefon üreticilerinden daha hızlı güncelleme isteyen Nokia, sürekli yeni cihazlar üretilmesine rağmen Windows Phone 8’in pek bir ilerleme kaydedemediğini ve uyumlu uygulamaların azlığından duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor.
Yoksa Nokia Windows Phone'u bırakacak mı? Veya farklı işletim sistemleri üzerinde çalışan (Android) modeller mi çıkartacak belki bunları söylemek için çok erken ama sizin de görüşlerinizi alalım.Bekleyip beraber görelim.
Yoksa Nokia Windows Phone'u bırakacak mı? Veya farklı işletim sistemleri üzerinde çalışan (Android) modeller mi çıkartacak belki bunları söylemek için çok erken ama sizin de görüşlerinizi alalım.Bekleyip beraber görelim.