s2 vs ip4 hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
s2 vs ip4 hangisi ?
arkadaslar ace 2 yi satip s3 almayi dusunuyordum fakat biraz masrafli geldi s3. bayramdan sonra s2 mi alsam iphone 4 mu karar veremedim. androidde simdiye kadar kullandigim telefonlar galaxy young ace1 ve son olarak ace 2. acikcasi bu telefonlar androidden soguttu beni. Biraz iphone daha yakinim gibi geldi ama sizin onerilerinizi bekliyorum.

b.k

b.k

Üye
S2 almanı tavsiye ederim, gerçekten çok kullanışlı bir telefon ve fotoğraf çekmeye meraklıysan seni çok tatmin eder, ip4'e pek yanaşma derim çünkü ios 7 ile biraz kasar ve zaten desteğini çekicek ip4'den yani elinde patlar telefon tamam fiyatı sabit bir telefon ama telefonu eline alıp özgür olmak istiyorsan s2 al yada s3

- - - Eklendi - - -

arkadaslar ace 2 yi satip s3 almayi dusunuyordum fakat biraz masrafli geldi s3. bayramdan sonra s2 mi alsam iphone 4 mu karar veremedim. androidde simdiye kadar kullandigim telefonlar galaxy young ace1 ve son olarak ace 2. acikcasi bu telefonlar androidden soguttu beni. Biraz iphone daha yakinim gibi geldi ama sizin onerilerinizi bekliyorum.
S2 almanı tavsiye ederim, gerçekten çok kullanışlı bir telefon ve fotoğraf çekmeye meraklıysan seni çok tatmin eder, ip4'e pek yanaşma derim çünkü ios 7 ile biraz kasar ve zaten desteğini çekicek ip4'den yani elinde patlar telefon tamam fiyatı sabit bir telefon ama telefonu eline alıp özgür olmak istiyorsan s2 al yada s3

blacktalon

blacktalon

Üye
s2 android 4.3 yada 5 alabilecek mi peki ikisi iyi cihaz ama s2 de gorsel guzellik i4te ise ios ve apple kalitesi secim sana kalmis

suan 3gs dahi gayet guncel bu arada ve i4 gozden dusmez hemen

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
telefon alinca yapacaklarim internette gezerim film izlerim cok oyun oynarim cok resim cekerim. Cok kararsiz kaldim

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
bu arada s2 ve ip4 den pahali cihaz onermeyin arkadaslar butcemi onlara gore ayarladim.

Dampierre

Dampierre

Üye
S2 iphone 4s in rakibidir.

blacktalon

blacktalon

Üye
bu isler forumda olmaz bi magazaya git ve s2 ile i4u al eline kurcala karsilastir yoksa cok zor isin i4 heryerde olmuyor ama cevrende vardir illa

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
s2 daha bi saglam gibi geldi bana ben cok telefon dusuren birisiyim :) mc4 gibi oyunlarda kasma yapar mi s2

paşa06.40

paşa06.40

Üye
i4 alacaksan ace 2 yi satma i4 tek cekirdekli bazi oyunlarda kasabilir internette yavas olur cift cekirdekliye gore. Ama s2 alacaksan satabilirsin s2 islemci hizi ram falan i5 ile ayni tek farkı ios

- - - Eklendi - - -

s2 daha bi saglam gibi geldi bana ben cok telefon dusuren birisiyim :) mc4 gibi oyunlarda kasma yapar mi s2

Mc4 yüklü kasma falan yok. Yuklersin bi custom rom on numara

- - - Eklendi - - -

Aynen

- - - Eklendi - - -

Aynen

ozdede01

ozdede01

Üye
Beni dinlersen s2.çünkü kullanışı olsun ekranı falan olsun muazzam bi telefon.ama şunu da belirtiym s2 mi 4s mi deseydin ben kesinlikle 4s derdim ama 4 artık geride kaldı ios 6 dan sonra kasmaya başladı.tavsiye etmiyorum

Invoke

Invoke

Üye

Yapıyor mu bilmiyorum yaparsa da azıcıktır sorun olacak gibi değildir ama her türlü çok ısınacak elin yanacak :D

Ha bana sorarsan ben S2 derim.

codblackops2

codblackops2

Üye
Neden discovery almiyorsun

codblackops2

codblackops2

Üye
Ben tavsiye verdim arada 2 çekirdek fark var . birde piyasadaki tum oyunlari aciyormus :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
İkisi dışında bir tavsiyede de ben bulunayım o zaman Xperia L, bakabilirsiniz. 800lira. İyi bir cihaz.

caglar b

caglar b

Üye
s2 nin ayrı bir asaleti var hep sevmişimdir ama büyük bir ihtimal 5.0 ı alamayacak eger güncellemeyi kafana takmıyorsan tavsiye ederim

Üst Alt