selimakyazi61
Üye
vlc,gom,mediaplayer klasik hepsinide denedim,yinede sadece ses var,özellikle gom kendisi eksik olan codecleri netten bulup indiriyor ama o da bulamadı,anlamadım ne iş valla.
- - - Eklendi - - -
ben yanıt yazmadan hemen önce yazmışsın ama sayfa yenilenmediği için görmemiştim,denedim gom ile de ama yine açmadı,youtube da vardı sanırım video senin koyduğun,linkini verebilirmisin,teşekkürler.Birde download moda ses kısma ve power ile basıyorum ama yukarıda sırasıyla start,restart,recovery mode falan çıkıyor,samsungta downloading yazısı çıkardı,bunda çıkmıyor fastboot mode kırmızı renkli ve secury boot lock yeşil renkli diğerleri siyah ve menüler arasında ilerleyemediğim gibi ses tuşları ile,downloading yazısıda yok,toolkiti kurdum,driverı yükledim ama videoyu göremediğim için telefon bağlandımı anlamadım,görev yöneticisinde samsung android phone dosyası içinde galaxy nexus adb interface yazıyor ama samsung ne alaka çıktı orada o da ayrı bir durum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yinede izleyemezsen söle youtube ye de atacam söz tmm
android çok telefon kullanmış olsamda genelde kısa süreli ve çok çeşitli olarak kullandım ve ilk defa bu işlemi yapacağım,sonrasında yanlış bir durum yaşayıp uğraşmak yada sorularla senin kafanı ağrıtmak daha da kötü olur,birde şu kurulum öncesi wipe işlemi varmış telefona temiz bir kurulum için genelde tavsiye ediliyor,o yöntemle anlatırsan videoyu sevinirim,akşam eve gidince halledeceğim artık videolarına bakarak