---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
vlc,gom,mediaplayer klasik hepsinide denedim,yinede sadece ses var,özellikle gom kendisi eksik olan codecleri netten bulup indiriyor ama o da bulamadı,anlamadım ne iş valla.

- - - Eklendi - - -

ben yanıt yazmadan hemen önce yazmışsın ama sayfa yenilenmediği için görmemiştim,denedim gom ile de ama yine açmadı,youtube da vardı sanırım video senin koyduğun,linkini verebilirmisin,teşekkürler.Birde download moda ses kısma ve power ile basıyorum ama yukarıda sırasıyla start,restart,recovery mode falan çıkıyor,samsungta downloading yazısı çıkardı,bunda çıkmıyor fastboot mode kırmızı renkli ve secury boot lock yeşil renkli diğerleri siyah ve menüler arasında ilerleyemediğim gibi ses tuşları ile,downloading yazısıda yok,toolkiti kurdum,driverı yükledim ama videoyu göremediğim için telefon bağlandımı anlamadım,görev yöneticisinde samsung android phone dosyası içinde galaxy nexus adb interface yazıyor ama samsung ne alaka çıktı orada o da ayrı bir durum.

yinede izleyemezsen söle youtube ye de atacam söz tmm

kaptanx77

Üye
k-lite codecpack 9.6.5 basic yüklü bende zaten ama kaldırıp tekrar farklı bir versiyon kurayım.

- - - Eklendi - - -

valla üstad denemediğim codec falan kalmadı,hatta sinir oldum format attım pc ye ve şuan sıfır kurulum ayrıca k-lite codec pack 9.95 kurdum sonuç yine ses var görüntü yok,sana zahmet upload ediver youtube a ,şimdiden teşekkürler.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
k-lite codecpack 9.6.5 basic yüklü bende zaten ama kaldırıp tekrar farklı bir versiyon kurayım.

- - - Eklendi - - -

valla üstad denemediğim codec falan kalmadı,hatta sinir oldum format attım pc ye ve şuan sıfır kurulum ayrıca k-lite codec pack 9.95 kurdum sonuç yine ses var görüntü yok,sana zahmet upload ediver youtube a ,şimdiden teşekkürler.
tmm atıyorum lik te verıcem bırazdan tmm
işte lik herşey burada

[video=youtube;vnIkjl1C_jc]http://www.youtube.com/watch?v=vnIkjl1C_jc[/video]

ata_seymen

Üye
istadarkadasın yaşadığı sorunu bende yaşadım dediklerini yaptım fakat telefonu ses kapama ve power tuşuna basınca download kısmı çıkmadı ne yapmalıyım

- - - Eklendi - - -

yardım et üstad yükleme yapmak için telefonu bağladım aama download çıkmadı orda kaldım bir arkadas daha aynı sorunu belirtmisti cevap verirsen sevinirim

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
istadarkadasın yaşadığı sorunu bende yaşadım dediklerini yaptım fakat telefonu ses kapama ve power tuşuna basınca download kısmı çıkmadı ne yapmalıyım

- - - Eklendi - - -

yardım et üstad yükleme yapmak için telefonu bağladım aama download çıkmadı orda kaldım bir arkadas daha aynı sorunu belirtmisti cevap verirsen sevinirim
anladım şimdide telefondan nasıl yapacaksınız onun videosunu hazırladım tmm birazdan sitede

kaptanx77

Üye
süpersin selim kardeşim,destek dediğin böyle olur,aslında bu flash atma olaylarına falan uzak değilim ama symbianda kaldı o günler :) android çok telefon kullanmış olsamda genelde kısa süreli ve çok çeşitli olarak kullandım ve ilk defa bu işlemi yapacağım,sonrasında yanlış bir durum yaşayıp uğraşmak yada sorularla senin kafanı ağrıtmak daha da kötü olur,birde şu kurulum öncesi wipe işlemi varmış telefona temiz bir kurulum için genelde tavsiye ediliyor,o yöntemle anlatırsan videoyu sevinirim,akşam eve gidince halledeceğim artık videolarına bakarak :) saygılar...

- - - Eklendi - - -

anladım şimdide telefondan nasıl yapacaksınız onun videosunu hazırladım tmm birazdan sitede

teşekkürler.

ibrahimsancak

Üye
Merhaba arkadaşlar nexus 4 kullanıcısıyım toolkit den 4.3 yükleme esnasında telefonun içindeki verilerin silinmeden yüklenme gibi bir durum varmı

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
süpersin selim kardeşim,destek dediğin böyle olur,aslında bu flash atma olaylarına falan uzak değilim ama symbianda kaldı o günler :) android çok telefon kullanmış olsamda genelde kısa süreli ve çok çeşitli olarak kullandım ve ilk defa bu işlemi yapacağım,sonrasında yanlış bir durum yaşayıp uğraşmak yada sorularla senin kafanı ağrıtmak daha da kötü olur,birde şu kurulum öncesi wipe işlemi varmış telefona temiz bir kurulum için genelde tavsiye ediliyor,o yöntemle anlatırsan videoyu sevinirim,akşam eve gidince halledeceğim artık videolarına bakarak :) saygılar...

- - - Eklendi - - -

teşekkürler.
Elimden geleni yaparım sen yapmaya başlayınca bana özelden mj at beraber yaparız sorun yok uzaktan yardım bıle yaparızz

işte videolar inşallah yardımcı olurum

NOT: BU İŞLEMLERDE TÜM VERİLERİNİZ GİDER. ELİNİZDE NEXUS 4 VE TOOLKİT 2.0 OLSUN TELEFONU HER DURUMDAN KURTARIRIZ MERAK ETMEYİN.YETER Kİ TELEFON FASTBOOT MOD DA AÇILSIN.

İLK OLARAK İKİ LİNK VERECEM BU LİNKTEN GEREKLİ DOSYALARI İNDİRİN

ÖNEMLİ NOT : VİDEONUN BAŞINDA DEMEYİ UNUTMUŞUM SONUNDA ANLATTIM BÜTÜN İŞLEMLERİ YAPMADAN ÖNCE TELEFONDAN MENÜ-AYARLAR-TELEFON HAKKINDA-DERLEME NUMARASINA 10 DEFA TIKLAYIN -GERİ GELİN GELİŞTİRİCİ SECENEKLERİNE TIKLAYIN- USB HATA AYIKLAMAYA TİK KOYUN

1-

2- (TIKLAYIN VE
Factory Images "occam" for Nexus 4 alanındaki4.3 (JWR66V) linkine tıklayın 355 mb lık dosyayı indirin)
indirdiğiniz romu rar dan çıkarmayın sakın ve videoyu adım adım izleyin

EĞER İŞLEMLERDE SIRASINDA SIKINTI ÇEKİYORSANIZ TOOLKİT DEKİ 3. İŞLEMİ YAPI (TELEFONU FASTBOOT MODA ALIN (SES KISMA+POWER) TOOLKİT AÇIN SIRASI ILE GÜNCELLEMEYE NO YAZIN SONRA 13 YAZIN SONRA 3 E BASIN SONRA 1 SONRA PROGRAMA YES YAZIN ENTER DİYİN VE TELEFONDAN SES AÇMA KISMA İLE YES'E GELİN POWER İLE SEÇİN SONRA DİĞER İŞLEMLERİ YAPIN)
<span style="font-family:arial black;"><font size="4"><span style="color:#ff0000;">[video=youtube;4JTLUgScdO8]http://www.youtube.com/watch?v=4JTLUgScdO8&amp;feature=youtu.be[/video]
[video=youtube;vnIkjl1C_jc]http://www.youtube.com/watch?v=vnIkjl1C_jc[/video]

- - - Eklendi - - -

BAZI ARKADAŞLAR ÖZELDEN MESAJ ATIYORLAR CEVAP VEREMİYORUM NEDENİ ÖZEL MESAJ KUTUNUZ DOLU KUTUNUZU SİLİN YARDIMCI OLURUM

- - - Eklendi - - -

ata_seymen

Üye
olmadı kardesım senın dedıklerı harfıyen uyguladım genede olmadı

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
olmadı kardesım senın dedıklerı harfıyen uyguladım genede olmadı
tmm söle yapalım sen TeamViewer 8 kur bana özelden mj at ben hep burda online durumdayım bağlanayım beraber halledelim ne istiyorsan yapalım tmm haber bekliyorum senden mesaj kutunuda boşalt :D

tdepkamil

Üye
selim bey merhabalar... 4.3 kurdum, ancak bir türlü root olamadım. önce boot kilidini açtım, ancak root olmak istediğimde olmuyor. bilgin var mı acaba?

kaptanx77

Üye
tmm söle yapalım sen TeamViewer 8 kur bana özelden mj at ben hep burda online durumdayım bağlanayım beraber halledelim ne istiyorsan yapalım tmm haber bekliyorum senden mesaj kutunuda boşalt :D

ata kardeşimin söylediği gibi videodaki bütün anlatımlarını harfiyen uyguladım,son noktaya kadar normal bir şekilde geldi,kurulum 6.dakika 40.saniyedeki en son flash sorusunada yes dedim ama direk ana menüye geri attı,sanırım bi yerlerde birşeyler atlıyoruz.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
selim bey merhabalar... 4.3 kurdum, ancak bir türlü root olamadım. önce boot kilidini açtım, ancak root olmak istediğimde olmuyor. bilgin var mı acaba?
vallaha bende 10.1.2 vardı 4.3 çıkınca hemen 4.3 yükledim videolarda anlattığım şekilde sonra telefon açıldı zaten root lu bir şekildeydi ben ekstra bişe yapmadım ha şımdi biraz önce tekrar CyanogenMod 10.1.2 yükledim neden derseniz daha hoşuma gidiyorr hem görsellik hem de uygulama olarak şimdi de root lu bir şekildedir.

derseniz nasıl root yapacam toolkit 2.0 ile bağlayın pc ye fastboot moda alın tel (ses kısma+power) sonra sırası ile ilk olarak bootloader kilitini açin bunun için 3 numaralı işlem ardından 1 numaralı işlem ve ekrana yes yazın telefonde yes no yazacak ses kısma ile yes yapın ve power ile seçin sonra root işlemi oda şole 4 numaralı işlem sonra 2 numaralı işlem sonra yine 2 numaralı işlem sonra ekrana sorduklarına yes yazın oakdar

kaptanx77

Üye
selimakyazı kardeşimden allah razı olsun arkadaşlar,aslında kocaman yazdığı kırmızı yazıya dikkat etmemişim,daha önceden okudum diye direk videolarla yapmaya çalışmıştım ve son onay ekranında başa atmıştı toolkit fakat önce boot kilidini açmak gerekiyormuş o yüzden yapmamış,yani kısacası bu işlemlere başlamadan önce 1ilk olarak geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açmak ve 2.olarakta toolkiti kurup driverları yükledikten sonra ilk aşama kilidi açmak sonra kuruluma geçmek,sorunsuz sıkıntısız ve çok çabuk bir şekilde selim kardeşimizin yardımlarıyla şuan 4.3 versiyonunun açılış ekranındayım,allah razı olsun kardeşim ellerine sağlık,teamwiever kurarak kontrolü tamamen selim kardeşime verdim,saolsun anında yardımcı oldu,şimdi geldi ayarları yapmaya,tekrar tekrar teşekkür ediyorum,görüşmek üzere,saygılar.

nerf

Üye
arkadaslar bende sımdı gordum telefonda fakat sole bı sıkıntı var telefon benım guncellemeyı alıyo ama dogrulama basarısızoldu yazıyo nedenı nedir ve yapmam gerekenler nelerdir?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
selimakyazı kardeşimden allah razı olsun arkadaşlar,aslında kocaman yazdığı kırmızı yazıya dikkat etmemişim,daha önceden okudum diye direk videolarla yapmaya çalışmıştım ve son onay ekranında başa atmıştı toolkit fakat önce boot kilidini açmak gerekiyormuş o yüzden yapmamış,yani kısacası bu işlemlere başlamadan önce 1ilk olarak geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açmak ve 2.olarakta toolkiti kurup driverları yükledikten sonra ilk aşama kilidi açmak sonra kuruluma geçmek,sorunsuz sıkıntısız ve çok çabuk bir şekilde selim kardeşimizin yardımlarıyla şuan 4.3 versiyonunun açılış ekranındayım,allah razı olsun kardeşim ellerine sağlık,teamwiever kurarak kontrolü tamamen selim kardeşime verdim,saolsun anında yardımcı oldu,şimdi geldi ayarları yapmaya,tekrar tekrar teşekkür ediyorum,görüşmek üzere,saygılar.
nedemek elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorumm yardım isteyen ve yapamayanlar özelden yazsın yardımcı olurum

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bende sımdı gordum telefonda fakat sole bı sıkıntı var telefon benım guncellemeyı alıyo ama dogrulama basarısızoldu yazıyo nedenı nedir ve yapmam gerekenler nelerdir?
OTA GÜNCELLEMESİ GELDİMİ ? YOKSA BENIM YAPTIKLARIMLA ILGILI BIR SIKINTINMI VAR

nerf

Üye
evet ota ile geldi yukluyor 163.3mb ama bıtınce dogrulama basarısız oldu yazıyor :hmmm

nerf

Üye
hahahaha sagol dostum sende baya kişiye yardım etmıssın onlar adınada sagol dıyım ben ıyı geceler

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

Üst Alt