---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Benimki arka piril piril ama kenarlarindaki on kisimda ki yani resmen komple soyuldu cebe sok cikar yapmaktan.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende hic bir şey yok .
4.5 ay oldu asagi yukari .:)
Arkasi cam ya hani . İllaki birşey olur .

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Öyle de kaba oluyor cihaz ya o yüzden kilifsiz kullaniyorum zaten ömrü en fazla iki yil

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Beyler sarjli kilif bulabilen var mi shapeway disinda yok onada pek guvenememistim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kiliflar cihazi çok kaba gösteriyor .
Nexus 4 e kilif pek gitmiyor o yüzden ...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
önce belirteyim bu işlem risklidir anlatımda hatalarım olabilir sonuçta kendim anladığım ve yaptığım işlemleri anlatıyorum.
neyse :D

bu anlatım video

buda gerekli siteler

benim telim şimdi bu sistemde tmm

- - - Eklendi - - -

aynen katılıyorum

TELEFONU İLK GÜNKİ HALİNE ÇEVİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLARA

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadaşlar android 4.3 kurudm buradan indirebilirsiniz Nexus 4 ToolKit ile de yükledim şimdilik herşey yolunda ve güzell 4.3 yüklemek isteyenlere yardımcı olurum...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadaşlar android 4.3 kurudm buradan indirebilirsiniz Nexus 4 ToolKit ile de yükledim şimdilik herşey yolunda ve güzell 4.3 yüklemek isteyenlere yardımcı olurum...
bende şimdi 4.3 rootlu şekilde kurulu denemeler yapıyom ;) ama hala favorim Cyanogenmod 10.1.2 :D

tdepkamil

Üye
selim bey nasıl kurdun? yardımcı olabilir misin? Bu konularda acemiyim. 355 MB'lik dosyayı indirdim. toolkit'in 2.0 versiyonunu bulamadım. nasıl kurulacağını anlatırsanız sevinirim...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
selim bey nasıl kurdun? yardımcı olabilir misin? Bu konularda acemiyim. 355 MB'lik dosyayı indirdim. toolkit'in 2.0 versiyonunu bulamadım. nasıl kurulacağını anlatırsanız sevinirim...
ARKADAŞLAR VİDEO LİNKİNİ İNDİRİN...
[video=youtube;vnIkjl1C_jc]http://www.youtube.com/watch?v=vnIkjl1C_jc[/video]

İLK OLARAK İKİ LİNK VERECEM BU LİNKTEN GEREKLİ DOSYALARI İNDİRİN

ÖNEMLİ NOT : VİDEONUN BAŞINDA DEMEYİ UNUTMUŞUM SONUNDA ANLATTIM BÜTÜN İŞLEMLERİ YAPMADAN ÖNCE TELEFONDAN MENÜ-AYARLAR-TELEFON HAKKINDA-DERLEME NUMARASINA 10 DEFA TIKLAYIN -GERİ GELİN GELİŞTİRİCİ SECENEKLERİNE TIKLAYIN- USB HATA AYIKLAMAYA TİK KOYUN

1-

2- (TIKLAYIN VE
Factory Images "occam" for Nexus 4 alanındaki 4.3 (JWR66V) linkine tıklayın 355 mb lık dosyayı indirin)
indirdiğiniz romu rar dan çıkarmayın sakın ve videoyu adım adım izleyin

hiç korkmayın bu programla telefon her şekilden kurtuluyor ve hiç karışık değil video yu izleyin sonra adım adım yapın. kolay gelsin sıkıntı yaşayanlara yardımcı olurum..

• Beğen
Tepkiler: tdepkamil

tdepkamil

Üye
sabırsızlıkla bekliyorum üstad. Bir de cyagenmod kullandığını yazmışsın. Cyagenmod ile orjinal android arasında ne gibi farklılıklar olduğunu da belirtebilir misin? Hız, yeni özellikler vb...

- - - Eklendi - - -

Pek alakası yok ama birşey sorayım üstad;

Telefonumun sesi otomotik olarak kısılıyor. Ben son seviyeye getiriyorum, bir süre sonra bakıyorum ses seviyesi yarım olmuş. Telefonu başka birinin kurcalama ihtimali yok. Acaba ses seviyesini otomotik olarak ayarlayan bir ayar mı var?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
sabırsızlıkla bekliyorum üstad. Bir de cyagenmod kullandığını yazmışsın. Cyagenmod ile orjinal android arasında ne gibi farklılıklar olduğunu da belirtebilir misin? Hız, yeni özellikler vb...
bence 4.3 gayet hızlı ama cyagenmod 10.1.2 ile tümüyle özgürsün ve daha görsel ondan izle sen gör cyagenmod ile ilgili daha önce verdiğim videolar.özellikle ilk video herşeyi anlatıyor.
sese bişe diyemicem cyagenmod varsa mümkün değilse değil.

[video=youtube;0nj6tggG95g]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0nj6tggG95g[/video][video=youtube;ygkdSuBod5Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ygkdSuBod5Q[/video]
ARKADAŞLAR VİDEO LİNKİNİ İNDİRİN... ARKADAŞLAR İNDİRMEDEN İZLEYEMEZSİNİZ
http://www29.zippyshare.com/v/32357151/file.html

İLK OLARAK İKİ LİNK VERECEM BU LİNKTEN GEREKLİ DOSYALARI İNDİRİN

ÖNEMLİ NOT : VİDEONUN BAŞINDA DEMEYİ UNUTMUŞUM SONUNDA ANLATTIM BÜTÜN İŞLEMLERİ YAPMADAN ÖNCE TELEFONDAN MENÜ-AYARLAR-TELEFON HAKKINDA-DERLEME NUMARASINA 10 DEFA TIKLAYIN -GERİ GELİN GELİŞTİRİCİ SECENEKLERİNE TIKLAYIN- USB HATA AYIKLAMAYA TİK KOYUN

1-

2- (TIKLAYIN VE Factory Images "occam" for Nexus 4 alanındaki 4.3 (JWR66V) linkine tıklayın 355 mb lık dosyayı indirin)
indirdiğiniz romu rar dan çıkarmayın sakın ve videoyu adım adım izleyin

hiç korkmayın bu programla telefon her şekilden kurtuluyor ve hiç karışık değil video yu izleyin sonra adım adım yapın. kolay gelsin sıkıntı yaşayanlara yardımcı olurum..

tdepkamil

Üye
üstad video için teşekkürler. android 4.3 kurdum. Şu an ayarları ile uğraşıyorum. Videoyu sitede izleyemedim, ben de videoyu indirdim, izlemek için de k-lite codec package indirip kurdum. Sorun yaşayan olursa diye bilgi vermek istedim. Üstad tekrar teşekkürler. Deneyimlerimi ayrıca buraya yazacağım...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
üstad video için teşekkürler. android 4.3 kurdum. Şu an ayarları ile uğraşıyorum. Videoyu sitede izleyemedim, ben de videoyu indirdim, izlemek için de k-lite codec package indirip kurdum. Sorun yaşayan olursa diye bilgi vermek istedim. Üstad tekrar teşekkürler. Deneyimlerimi ayrıca buraya yazacağım...
doğrudur ben indirilmek için verdim izleyemezsiniz zaten neyse hayırlı olsun...

kaptanx77

Üye
selim kardeşim vermiş olduğun linkteki videoyu 2 defa indirdim avi yazıyor ama sadece ses var,codec sorunu desen film izliyorum hergün codec pack yüklü,sıkıntı nereden olabilir,daha önce direk link vardı sanırım youtube da senin anlattığın onuda aradım ama youtube da bulamadım.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Media Player Classic codec yükle ...
Video açılıyor ...

kaptanx77

Üye
vlc,gom,mediaplayer klasik hepsinide denedim,yinede sadece ses var,özellikle gom kendisi eksik olan codecleri netten bulup indiriyor ama o da bulamadı,anlamadım ne iş valla.

- - - Eklendi - - -

gom player ve codek kur acılır sorun olmaz tmm
ben yanıt yazmadan hemen önce yazmışsın ama sayfa yenilenmediği için görmemiştim,denedim gom ile de ama yine açmadı,youtube da vardı sanırım video senin koyduğun,linkini verebilirmisin,teşekkürler.Birde download moda ses kısma ve power ile basıyorum ama yukarıda sırasıyla start,restart,recovery mode falan çıkıyor,samsungta downloading yazısı çıkardı,bunda çıkmıyor fastboot mode kırmızı renkli ve secury boot lock yeşil renkli diğerleri siyah ve menüler arasında ilerleyemediğim gibi ses tuşları ile,downloading yazısıda yok,toolkiti kurdum,driverı yükledim ama videoyu göremediğim için telefon bağlandımı anlamadım,görev yöneticisinde samsung android phone dosyası içinde galaxy nexus adb interface yazıyor ama samsung ne alaka çıktı orada o da ayrı bir durum.

Üst Alt