ama tel açılıyor sıkıntı olmadı şu hatayı bi halletseydim ...arkadaşlar bi sorum olcak ya sd karttaki dosyayı yüklemeye çalıştığımda Installation Aborted hatası alıyorum . cwm yi rom managerle flaslamıştım . nasıl düzeltebilriim bi yardımcı olursanız ..
şimdide odinle flashladım cwm yi yine aynı hata . yanlışlıkla live walpaperide kurdum cwm denama tel açılıyor sıkıntı olmadı şu hatayı bi halletseydim ...
Senin indirdigin linkteki dosya hatali diger linkten indir
tüh be net kafeden indirene kadar baya uğraşmıştım . Sinirlerim bozuldu reis
yarın erkenden halletcem ya hakına ya da . . .
Bu arada ilgi alakan için sağolSenin indirdigin linkteki dosya hatali diger linkten indir
tüh be net kafeden indirene kadar baya uğraşmıştım . Sinirlerim bozuldu reis
Bu arada ilgi alakan için sağolbitbucket.org dan indir o çalışıyorHe ya sonradan çaktım durumu denemediğim yol kalmadı telde winrar vardı bi bakayım dedim açtım dosya yoktüh be net kafeden indirene kadar baya uğraşmıştım . Sinirlerim bozuldu reis
Bu arada ilgi alakan için sağol
- - - Eklendi - - -
He ya sonradan çaktım durumu denemediğim yol kalmadı telde winrar vardı bi bakayım dedim açtım dosya yoktüh be net kafeden indirene kadar baya uğraşmıştım . Sinirlerim bozuldu reis
Bu arada ilgi alakan için sağol
Malesef4.2.2 yok
en iyisi bende döndüm zaten. Romu yüklerken i8190N modelini seçmeni öneririm. Sbeam var
Sbeam ne işe yarıyor
Ben denedim sadece nfc çalışmıyor sbeam çalışıyor sbeam s3 te olan birşey hani telefonlar sırt sırta dayanınca wifi açıksa bir şeye iki kez bas çalışıyorArkadas telefin i8190 ama n yok yuklersek sorun cikarmi.ayrica sbeam ne ise.yariyor
Bende bu romu kullanıyorum recovery moddan format atıp dene birde