[rom][aroma][deodex]dmod V6-- S4 Theme&apps - Dmod Goes Opensource![24/06/2013]

Sponsorlu Bağlantılar

serihan

serihan

Üye
Bunun 4.2.2 versyonu var mı? en azından görev yöneticisi

karasubasi

karasubasi

Üye
arkadaşlar bi sorum olcak ya sd karttaki dosyayı yüklemeye çalıştığımda Installation Aborted hatası alıyorum . cwm yi rom managerle flaslamıştım . nasıl düzeltebilriim bi yardımcı olursanız ..
şimdide odinle flashladım cwm yi yine aynı hata . yanlışlıkla live walpaperide kurdum cwm den :D ama tel açılıyor sıkıntı olmadı şu hatayı bi halletseydim ...

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi sorum olcak ya sd karttaki dosyayı yüklemeye çalıştığımda Installation Aborted hatası alıyorum . cwm yi rom managerle flaslamıştım . nasıl düzeltebilriim bi yardımcı olursanız ..
şimdide odinle flashladım cwm yi yine aynı hata . yanlışlıkla live walpaperide kurdum cwm den :D ama tel açılıyor sıkıntı olmadı şu hatayı bi halletseydim ...

Senin indirdigin linkteki dosya hatali diger linkten indir

smh60

smh60

Üye
4.2.2 yok

• Beğen
Tepkiler: serihan
karasubasi

karasubasi

Üye

He ya sonradan çaktım durumu denemediğim yol kalmadı telde winrar vardı bi bakayım dedim açtım dosya yok :) tüh be net kafeden indirene kadar baya uğraşmıştım . Sinirlerim bozuldu reis :) yarın erkenden halletcem ya hakına ya da . . . :) Bu arada ilgi alakan için sağol

- - - Eklendi - - -

He ya sonradan çaktım durumu denemediğim yol kalmadı telde winrar vardı bi bakayım dedim açtım dosya yok :) tüh be net kafeden indirene kadar baya uğraşmıştım . Sinirlerim bozuldu reis :) yarın erkenden halletcem ya hakına ya da . . . :) Bu arada ilgi alakan için sağol

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

bitbucket.org dan indir o çalışıyor

karasubasi

karasubasi

Üye
eywallah . Bunu flashladıktan sonra wipeleri yapmam gerekiyormu yoksa direk çalışırmı

- - - Eklendi - - -

kardeş yükledim samsung da kalıyordu wipeleri yaptım bu seferde samsung geliyor biraz sonra kendini kapatıyor tel

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim teşekkürler ...

smh60

smh60

Üye
Bırak abi ya ben bu roma dönüyorum şarj 2 saat dayanmıyor :islik

• Beğen
Tepkiler: serihan
serihan

serihan

Üye
en iyisi bende döndüm zaten. Romu yüklerken i8190N modelini seçmeni öneririm. Sbeam var

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
Sbeam ne işe yarıyor

lale63

lale63

Üye
smh60

smh60

Üye
v7 bekliyoruz :D

s3xn3

Üye
Arkadaşlar s3 Mini WhatsApp Başlatılıyor Sorunu Veriyor ordan ileri gitmiyor, sizler sebebini bilirsiniz ne yapmam gerekiyor ? Telefonu sıfırladım, sd kart çıkarttım denedim taktım denedim, wifi ile denedim silip silip yeniden yükledim, eski sürümleri denedim olmuyor olmuyor olmuyor ...

smh60

smh60

Üye
Ben sorunsuz kullanıyorum. İstersen son sürüm linki

• Beğen
Tepkiler: s3xn3

s3xn3

Üye
Usta Bendede Son Sürüm Mevcut

smh60

smh60

Üye
Bende bu romu kullanıyorum recovery moddan format atıp dene birde

• Beğen
Tepkiler: s3xn3
53cc

53cc

Üye
Custom rom yükledikten sonra official roma tekrardan nasıl dönerim. Gio kullanıyordum. Bu işler orada çok kolaydı. Miniyi yeni aldım. Pek deneyimim yok. Birde mini için literatürdeki takma ismi/nickname nedir? Moko veya cooper gibi

s3xn3

Üye
Bende bu romu kullanıyorum recovery moddan format atıp dene birde

Hocam Sizin Gibi bu işlerde usta değilim :)

Kısaca nasıl yapılacağını anatırsanız minnettar kalırım :)

• Beğen
Tepkiler: smh60