V6 yı diyorsan evet
bunda anlamiycak ne var adam sallıyo.girmiş google play'e.indirmiş s4 duvar kağıdını sonra meydanı boş bulmuş sallıyo sen rootsuz rom yükle hele ki custom rom ben de telefonumu sana paketleyip göndermezsem adam değilim...şarj süresi uzadı gibi geldi bana
- - - Eklendi - - -
kardeşim rootsuz telefona nasıl yükledin çok merak ediyorum cwm yi nasıl yükledin root olmadan çok ilginç
bunda anlamiycak ne var adam sallıyo.girmiş google play'e.indirmiş s4 duvar kağıdını sonra meydanı boş bulmuş sallıyo sen rootsuz rom yükle hele ki custom rom ben de telefonumu sana paketleyip göndermezsem adam değilim...
Arkadaşlar bi sorum olcak baya bi süredir dmod v6 kullanıyorumda 2 sorunum var . 1.Si kiese bağlanamıyorum . Dosya alışverişi yapıyor donanımsal olarak sıkıntı yok ama kies dönüp duruyor sonrada tel cvp vermedi diyor . 2. Si mobilveri dağıtıcısını açıyorum mobilveriyide açıyorum diğer telefonla wifi yle bağlanıyorum herşey normal ama karşıdaki telefon nete girmiyor deneyenler varsa bi yardımcı olsun .
Ben bu romu kullanırken bu sorun vardı bendede çözümü yok sanırım
benn yüklemedimm ya yardımcı olurmunuz daha yeniyimde
hımm sağol kardeş . Neyse önemli bişeyde değil faydası bile var. En azından arkadaşlardan kurtuluyom net paketimi sömürüyorlardı .d.d sen hangi romu kullanıyon kardeş .
- - - eklendi - - -
telefonu pc ile rotla araştır bulursun nasıl yapcağını . Cwm yide markette rom manager var onla flasla. Kolayca flaslar. Sonra cwm ye gir(ses açma , menü ve güç tuşuna aynı anda basarak) ordan sd karttan dosyayı yükle. çok basit