[rom][aroma][deodex]dmod V6-- S4 Theme&apps - Dmod Goes Opensource![24/06/2013]

Sponsorlu Bağlantılar

karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar stabilmi yeni gelen sürüm .

smh60

smh60

Üye
V6 yı diyorsan evet

smh60

smh60

Üye
bu daha iyi

serihan

serihan

Üye
4.2.2 görev yöneticisini nereden bulabilirim

Ferzan

Ferzan

Üye
ODEX ve DEODEX arasında ne gibi bir farklılık var ?

cesares_

Üye
şarj süresi uzadı gibi geldi bana

- - - Eklendi - - -

kardeşim rootsuz telefona nasıl yükledin çok merak ediyorum cwm yi nasıl yükledin root olmadan çok ilginç
bunda anlamiycak ne var adam sallıyo.girmiş google play'e.indirmiş s4 duvar kağıdını sonra meydanı boş bulmuş sallıyo sen rootsuz rom yükle hele ki custom rom ben de telefonumu sana paketleyip göndermezsem adam değilim...

ozgunb

ozgunb

Üye
bunda anlamiycak ne var adam sallıyo.girmiş google play'e.indirmiş s4 duvar kağıdını sonra meydanı boş bulmuş sallıyo sen rootsuz rom yükle hele ki custom rom ben de telefonumu sana paketleyip göndermezsem adam değilim...

Kimseyi makaraya alacak değilim. Stock rom kullanıyordum. Cmw flashlayıp bunu kurdum. Bu bölümün sabit konusu var cmw yuklemek diye. Root gerekmediği orada da belirtilmiş. İşim gücüm yok sallayacak mıyım. Adresi vereyim mi? Telefonu ne zaman gönderirsin?

serihan

serihan

Üye
Evet bende cmw yi odinle flashlayıp rootsuz bir şekilde attım.

Ferzan

Ferzan

Üye
ODEX ve DEODEX arasında ne gibi bir farklılık var ?

muharremkol

muharremkol

Üye
Gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz :)

serihan

serihan

Üye
4.2.2 olsa keşke

süwari

Üye
bütün romanı denedim orjinal rom a alıştığımdan olsa gerek bu rom harici romlar ı sevemedim gayet stabil emeği geçenlere tşkler

- - - Eklendi - - -

cm rom un klavye çok iyi mesela stabilitesi de güzel güç tasarrufu sağlaması amacıyla olsa gerek wriless gücü düşürülmüş ev içinde yeterli performans ı alamadım ve teması hoşuma gitmedi üst görev menüsü kısayolları kullanışlı değil ekran parlaklığı ayarlama menüsü görev menüsünde alt bir menü altına alınmış buda kullanışlı değildi oyun performansı iyi imiş denemedim hiç oyun oynamam tlfonda sanırım herşey alışkanlık meselesi

123kral

Üye
Oyun İçin Rom Arıyorsanız Dmod yanlış bir seçim olacak cm 10.1 yükleyin Ama dmod daha kullanışlı yani

karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar bi sorum olcak baya bi süredir dmod v6 kullanıyorumda 2 sorunum var . 1.Si kiese bağlanamıyorum . Dosya alışverişi yapıyor donanımsal olarak sıkıntı yok ama kies dönüp duruyor sonrada tel cvp vermedi diyor . 2. Si mobilveri dağıtıcısını açıyorum mobilveriyide açıyorum diğer telefonla wifi yle bağlanıyorum herşey normal ama karşıdaki telefon nete girmiyor deneyenler varsa bi yardımcı olsun .

fatihss

Üye
benn yüklemedimm ya yardımcı olurmunuz daha yeniyimde

smh60

smh60

Üye
Telefonunu rootla CWM yükle CWM yi aç install from sdcard tan indirdiğin romu seç kur sonra wipe data factory reset yap tele reset at

smh60

smh60

Üye
Arkadaşlar bi sorum olcak baya bi süredir dmod v6 kullanıyorumda 2 sorunum var . 1.Si kiese bağlanamıyorum . Dosya alışverişi yapıyor donanımsal olarak sıkıntı yok ama kies dönüp duruyor sonrada tel cvp vermedi diyor . 2. Si mobilveri dağıtıcısını açıyorum mobilveriyide açıyorum diğer telefonla wifi yle bağlanıyorum herşey normal ama karşıdaki telefon nete girmiyor deneyenler varsa bi yardımcı olsun .

Ben bu romu kullanırken bu sorun vardı bendede çözümü yok sanırım

karasubasi

karasubasi

Üye
Ben bu romu kullanırken bu sorun vardı bendede çözümü yok sanırım

Hımm sağol kardeş . Neyse önemli bişeyde değil faydası bile var. en azından arkadaşlardan kurtuluyom net paketimi sömürüyorlardı .d.d sen hangi romu kullanıyon kardeş .

- - - Eklendi - - -

benn yüklemedimm ya yardımcı olurmunuz daha yeniyimde

Telefonu pc ile rotla araştır bulursun nasıl yapcağını . Cwm yide markette rom manager var onla flasla. Kolayca flaslar. Sonra cwm ye gir(ses açma , menü ve güç tuşuna aynı anda basarak) ordan sd karttan dosyayı yükle. Çok basit

smh60

smh60

Üye
hımm sağol kardeş . Neyse önemli bişeyde değil faydası bile var. En azından arkadaşlardan kurtuluyom net paketimi sömürüyorlardı .d.d sen hangi romu kullanıyon kardeş .

- - - eklendi - - -

telefonu pc ile rotla araştır bulursun nasıl yapcağını . Cwm yide markette rom manager var onla flasla. Kolayca flaslar. Sonra cwm ye gir(ses açma , menü ve güç tuşuna aynı anda basarak) ordan sd karttan dosyayı yükle. çok basit

cm 10.1