ibrahimyuksel
Üye
malesef evet
- - - Eklendi - - -
malesef evet
- - - Eklendi - - -
v7 ne zaman çıkar
Peki teşekkürler oldu.
malesef evet
- - - Eklendi - - -
malesef evet
- - - Eklendi - - -
v7 ne zaman çıkar
arkadaşım böyle bir sorun yok ayrıca stock romdan daha hızlı insanları yalan yanlış bilgilendirmeyin
Hayir boyle bi sorun var. kendi s3 minimde yasadim. xda nin sitesinde bile paylastm sorunumu ve romu yapanlara mail attm. adamlar, 'ilerde bu sorunu cozmdmye calisacagiz, telefonunuzun zarar gormemesi icin romu kaldirip stock yukleyin' seklinde bir cevap verdiler. hiz konusunda skinti yok, zaten hizla ilgilide bir aciklama yapmadim. rom'un kamera programindan dolayi kitlendgni soylddim.
arka arkaya 80 tane resim çektim böyle bir sorun yok bu sorun sadece sende o zamanHayir boyle bi sorun var. kendi s3 minimde yasadim. xda nin sitesinde bile paylastm sorunumu ve romu yapanlara mail attm. adamlar, 'ilerde bu sorunu cozmdmye calisacagiz, telefonunuzun zarar gormemesi icin romu kaldirip stock yukleyin' seklinde bir cevap verdiler. hiz konusunda skinti yok, zaten hizla ilgilide bir aciklama yapmadim. rom'un kamera programindan dolayi kitlendgni soylddim.
denedin mi?Yeni rom çıkmış maclaw.pl den açtım konuyu onay gelsin bir onuda test etcem
denedim ben işe yaramaz hoparlör çalışmıyordenedin mi?
CWM Recovery'den yükleme yaparken ""can't open/external_sd / dmodv6.zip"" hatası alıyorum... bu hata hakkında bilgisi olan var mı?
i8190N yi seçtiğinmde NFC yok ama sbeam var. i8190L versionu nasıl???
Peki Nfc çalışmıyor çünkü android beam yüklü değil. Android beam i nereden bulabilirim?Hiç denemedim bilmiyorum
Peki Nfc çalışmıyor çünkü android beam yüklü değil. Android beam i nereden bulabilirim?
Peki Nfc çalışmıyor çünkü android beam yüklü değil. Android beam i nereden bulabilirim?
öncelikle s.a arkadaşlar ilk defa yorum atıyorum site baya aktifmiş bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar bi sorum olcak . Tele root yaptım programın biriyle cğu yu 1ghz ye çektim ve dahada indiremiyorum şarjın içine etti setcpunun ücretlisini satın aldım sökmedi tele format attım yine sökmedi ne ayak anlamadım . . Bilen biri varsa yardımcı olsun bi zahmet . . .ha bide bi sorum daha olacak bu cm de stabil bulmıyorum da v6 hızlı diyolar root yetkilerimde değişiklik olmaz dimi kursam süpersu falan . .
- - - Eklendi - - -