Lumia 920 sahibi olupta servise girmemiş cihaz varmı arkadaşlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 sahibi olupta servise girmemiş cihaz varmı arkadaşlar ?
Merak ettim de benım cihaz 4 cuyu gordu benım abi de de var oda 4 cuyu gordu acaba 920 yesahipolup ta servise girmemiş cihaz varmıdır

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Benim gitmedi hiç, herhangi bir problem yok :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

IVI-Elia

Üye
benimkisi sorunluydu aldığımın 3. Haftası tamamen değişti o gün bugündür Allah a şükür gitmedik...

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
aman allah nazarlardan korusun :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim cevremde bir cok akraba ve arkadaşimda var. Sadece bir tanesi telefonu duşurdu kasasindaki ezik yuzunden kasa degiştirtmek icin servise gonderdi.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
benım cevremdekı lumia larda hiç servisten çıkmıyor hey gidiyo nerdey se boş geçmiyor neden se :)şans şunu anladım hiç bir urunu ilk çıktığında almayacaksın bız dayanamadık ılk lumia rı aldık şimdı ceremesını cekıyoruz ilk party sorunluydu sanırım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benım cevremdekı lumia larda hiç servisten çıkmıyor hey gidiyo nerdey se boş geçmiyor neden se :)şans şunu anladım hiç bir urunu ilk çıktığında almayacaksın bız dayanamadık ılk lumia rı aldık şimdı ceremesını cekıyoruz ilk party sorunluydu sanırım

lumia900 ilk amerikada at&t uzerinden satişa cikti. 8Nisan'da satişa cikicakti 5 nisan'da ön siparişle almiştim. 15 aydir hic bir sorun cikmadi.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla yanlış hatırlamıyorsam Nokia üstü kapalı olarak L920'nin ilk partilerinden birinde hatalı üretimden kaynaklı sorunlu bir kısım telefonun varlığını kabul etmişti. Benim cihazım 5. kez serviste ve şu anda istanbul merkeze gidiyor. Ben değişim istedim bakalım ne olacak.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Türkiye de ki ilk cihazlarda biridir benim telefon Allah'a şükür taş gibi sağlam

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
benım kı de ilk cihazlardan ama sorunsuz gun geçmıyor :)sans ısı

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şubatta almıştım henüz servise gitmedi. Ama güncelleme arkasına gidebilir. Tozlanma ve gündüz odak sorunu var.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Allah nazardan sakınsın daha benimkide hiç sorun çıkarmadı....5 ay oldu alalı sadece 1 kere dondu hiçbir işlem yapamadım reset attım şuan hiçbir sıkıntısı yok

benimlekal_06

benimlekal_06

Üye
[kardes ben 6 aydır kullanıyorum tık yok 1veya 2 cihaz arzalandı diye hepsi öyle çıkacak diye bisey yok...

yasirtaha

yasirtaha

Üye
[kardes ben 6 aydır kullanıyorum tık yok 1veya 2 cihaz arzalandı diye hepsi öyle çıkacak diye bisey yok...
Yok kabul etmeliyiz ki bayağı sorun yaşayan arkadaşlar vardı bunu da kabul etmek gerekir

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Valla yanlış hatırlamıyorsam Nokia üstü kapalı olarak L920'nin ilk partilerinden birinde hatalı üretimden kaynaklı sorunlu bir kısım telefonun varlığını kabul etmişti. Benim cihazım 5. kez serviste ve şu anda istanbul merkeze gidiyor. Ben değişim istedim bakalım ne olacak.

Abi senin iş yıılan hikayesi haydi hayırlısı :(

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ismail

ismail

Üye
Bu sorunlu ve sorunsuz tayfa bende bir merak uyandırdı acaba sorunlu diyenler nerden aldığını ve hangi ülke çıkışlı olduğunu yazabilirler mi?

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
benim cevremde bir cok akraba ve arkadaşimda var. Sadece bir tanesi telefonu duşurdu kasasindaki ezik yuzunden kasa degiştirtmek icin servise gonderdi.

Kaç paraya değişiyorlar kasayı ali kemal abi

Üst Alt