benım cevremdekı lumia larda hiç servisten çıkmıyor hey gidiyo nerdey se boş geçmiyor neden seşans şunu anladım hiç bir urunu ilk çıktığında almayacaksın bız dayanamadık ılk lumia rı aldık şimdı ceremesını cekıyoruz ilk party sorunluydu sanırım
Türkiye de ki ilk cihazlarda biridir benim telefon Allah'a şükür taş gibi sağlambenım cevremdekı lumia larda hiç servisten çıkmıyor hey gidiyo nerdey se boş geçmiyor neden seşans şunu anladım hiç bir urunu ilk çıktığında almayacaksın bız dayanamadık ılk lumia rı aldık şimdı ceremesını cekıyoruz ilk party sorunluydu sanırım
Yok kabul etmeliyiz ki bayağı sorun yaşayan arkadaşlar vardı bunu da kabul etmek gerekir[kardes ben 6 aydır kullanıyorum tık yok 1veya 2 cihaz arzalandı diye hepsi öyle çıkacak diye bisey yok...
Valla yanlış hatırlamıyorsam Nokia üstü kapalı olarak L920'nin ilk partilerinden birinde hatalı üretimden kaynaklı sorunlu bir kısım telefonun varlığını kabul etmişti. Benim cihazım 5. kez serviste ve şu anda istanbul merkeze gidiyor. Ben değişim istedim bakalım ne olacak.

Türkiye de ki ilk cihazlarda biridir benim telefon Allah'a şükür taş gibi sağlam

benim cevremde bir cok akraba ve arkadaşimda var. Sadece bir tanesi telefonu duşurdu kasasindaki ezik yuzunden kasa degiştirtmek icin servise gonderdi.
Kaç paraya değişiyorlar kasayı ali kemal abi