slyfer2029
Üye
x-plore da (kes) kopyala yapıştır yaparak taşıyabilirsin, unsigned uygulama yüklemeye çalışarak hack in olup olmadığını kontrol edebilirsin...
Eyvallah yaptım türkçe çevirmediğınden yaşamamışın
x-plore da (kes) kopyala yapıştır yaparak taşıyabilirsin, unsigned uygulama yüklemeye çalışarak hack in olup olmadığını kontrol edebilirsin...
x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher ı çalıştırıp open4all yamasını aktif et..sys/bin klasörü yok bnd
Yaw Üstad Ben 5800 XpressMusic Kullanıyorum. Yalnız installServers Pack.zip ten kendi telefonuma ait zip bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay Gelsin...
Yaw Üstad Ben 5800 XpressMusic Kullanıyorum. Yalnız installServers Pack.zip ten kendi telefonuma ait zip bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay Gelsin...
- - - Eklendi - - -
Sorunumu kendim buldum fakat sys/bin dosyası var gözüküyodu. Birdenbire gitti. Şimdi bulamıyorum ne yapmalıyım..??
Yapamadıysan yardımcı olayım ..arkadaşlar norton symbian hack dosyasını yüklerken çevrimiçi sertifika kontrolü yapılamadı hatası veriyor ve daha ilk aşamada takılıp kalıyorum. telefonumu hacklemek istiyorum v60 5800 bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bu sorunu çözdüm şuan son aşamayı yapmaya çalışıyorum installserver exe işleminide halledebilirsem bu iş olucak.
Burdan indir...x-plore için süresi dolmuş sertifika diyor kurmuyor
Menu > tools > configuration bu yolu sırayla izle, açılan sayfada üstteki dört kutucuğu da işaretle,, aşağı doğru inip language yazan yerden dili türkçe yapkardeşim bn xpolrede ayarları bulamadım bide zipli dosyayı nasıl atacağımı bilmiyorum yardım edermisin ???
norton antivirüs programı zaten, norton'u yükleyip söylenilen adımları takip et..beyler ben yapamıyorum bunu ilk başta anlatılgı qıbı şeyi yukledım norton dıye bı vüris programı cıkıyor yardımcı olun bi