[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

slyfer2029

Üye

x-plore da (kes) kopyala yapıştır yaparak taşıyabilirsin, unsigned uygulama yüklemeye çalışarak hack in olup olmadığını kontrol edebilirsin...

Eyvallah yaptım türkçe çevirmediğınden yaşamamışın

muzo62

Üye
sys/bin klasörü yok bnd

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sys/bin klasörü yok bnd
x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher ı çalıştırıp open4all yamasını aktif et..

artık x-plore ile c:/sys/bin konumunu görebilirsin..

thedoctor49

Üye
ağ ayarlarını başka nokia telefonlara iletebiliyorum ağa bağlanıyoda ama s40 hacklenmiyo yardımcı olabilecek varsa ben ağ ayarlarını ona yollasam hack i o yapsa?

Cihad Özkan

Üye
saol kardesmin teline yaptim

yandolcu

Üye
Yaw Üstad Ben 5800 XpressMusic Kullanıyorum. Yalnız installServers Pack.zip ten kendi telefonuma ait zip bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay Gelsin...

- - - Eklendi - - -

Yaw Üstad Ben 5800 XpressMusic Kullanıyorum. Yalnız installServers Pack.zip ten kendi telefonuma ait zip bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay Gelsin...

Sorunumu kendim buldum fakat sys/bin dosyası var gözüküyodu. Birdenbire gitti. Şimdi bulamıyorum ne yapmalıyım..??

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

Sorunumu kendim buldum fakat sys/bin dosyası var gözüküyodu. Birdenbire gitti. Şimdi bulamıyorum ne yapmalıyım..??

x-plore ayarlara gir ve üstteki kutucukları işaretle, rompatcher dan da open4all yamasını aktif et, artık görürsün..

hayaleturk

hayaleturk

Üye
3 dk da telefon hacklendi.. :ehe Çok sağol hocam.

ozymax

Üye
arkadaşlar norton symbian hack dosyasını yüklerken çevrimiçi sertifika kontrolü yapılamadı hatası veriyor ve daha ilk aşamada takılıp kalıyorum. telefonumu hacklemek istiyorum v60 5800 bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu sorunu çözdüm şuan son aşamayı yapmaya çalışıyorum installserver exe işleminide halledebilirsem bu iş olucak.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar norton symbian hack dosyasını yüklerken çevrimiçi sertifika kontrolü yapılamadı hatası veriyor ve daha ilk aşamada takılıp kalıyorum. telefonumu hacklemek istiyorum v60 5800 bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu sorunu çözdüm şuan son aşamayı yapmaya çalışıyorum installserver exe işleminide halledebilirsem bu iş olucak.
Yapamadıysan yardımcı olayım ..

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
çok teşekkürler yalnız 13 dk.sürdü 3 dk. değil:ehe

beratkar

Üye
x-plore için süresi dolmuş sertifika diyor kurmuyor

samdo163

Üye
kardeşim bn xpolrede ayarları bulamadım bide zipli dosyayı nasıl atacağımı bilmiyorum yardım edermisin ???

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeşim bn xpolrede ayarları bulamadım bide zipli dosyayı nasıl atacağımı bilmiyorum yardım edermisin ???
Menu > tools > configuration bu yolu sırayla izle, açılan sayfada üstteki dört kutucuğu da işaretle,, aşağı doğru inip language yazan yerden dili türkçe yap

zip li dosyayı tıklayınca zip dosyası açılır ve içinde ki dosyaları gösterir, çıkarmak istediğin dosyayı işaretle ve seçeneklerden çıkar de..

halilbayram

halilbayram

Üye
N96 da lisans istiyor olmuyor.

byhayto

Üye
beyler ben yapamıyorum bunu ilk başta anlatılgı qıbı şeyi yukledım norton dıye bı vüris programı cıkıyor yardımcı olun bi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
beyler ben yapamıyorum bunu ilk başta anlatılgı qıbı şeyi yukledım norton dıye bı vüris programı cıkıyor yardımcı olun bi
norton antivirüs programı zaten, norton'u yükleyip söylenilen adımları takip et..

KonyaLiKatLiam

KonyaLiKatLiam

Üye
​ALLAH RAZI OLSUN GARDAŞIMmmmmmmmmmmmm :D

kralberk13

kralberk13

Üye
bu n8 belleyede oluyor değilmi ?

- - - Eklendi - - -

ve oluyorsa hangi zipi kullancam

- - - Eklendi - - -

restore all diyip çıkan soruya evet diyince şu hatayı veriyor