Navitel Navigator v.7.5.0.200 + 2013 Türkiye ve Diğer Ülke Haritaları

Sponsorlu Bağlantılar

Conqueror52

Üye
Hocam verdiğin linki açamadım. Tekrar yazabilir misin?

feyizu

Üye
Sevgili kardeşim;Harita için verdiğiniz direkt link'den tur20130403.nm7 isimli ve 604MB lık bir dosya çıktı..dediğiniz gibi navitel content isimli dosya değil..ne yapıyoruz bu dosyayı şimdi?

serif55

serif55

Üye
Arkadaşlar benim verdiğim link için soru soruyorsanız alıntı yaparsanız memnun olurum. Konu başka bir arkadaşın olduğundan diğer linkler ile ilgili birşey bilmiyorum

murty12

Üye
walla eline emeğine sağlık hocam saolasın note2 ye kurdum şimdi ilk gözlemim gayet iyi. sadece oturum istedi ama çıkınca devam etti. saolasın tekrar :oke:

Conqueror52

Üye
Arkadaşlar benim verdiğim link için soru soruyorsanız alıntı yaparsanız memnun olurum. Konu başka bir arkadaşın olduğundan diğer linkler ile ilgili birşey bilmiyorum
Hocam ben sana sormuştum. İtalya haritası için bir link vermişsin ama açamadım. Nasıl açacağız???

PriveT

PriveT

Üye
    Konu Sahibi
Dostum hallettim, harika program diğerlerine göre müthiş bir hızda bağlanıyor uydulara. Hata da benden kaynaklanıyormuş, düzgün okumadığım için yazını :D

Ellerine sağlık....

Hallettigine sevindim, gule gule kullan.

Üstad eline sağlık gayet güzel çalışıyor.İnternet istememeside ayrı güzellik ..
Gule gule kullanin.
Rica ederim.
Rica ederim.
Çok teşekkür...
Rica ederim.
Rica ederim.
Çok teşekkürler, sizden bir ricam olacak. Yurtdışına ait haritalara nasıl ulaşabiliriz. Örneğin İtalya Haritası lazım bana. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Ric ederim.
Ilk sayfaya diger haritalarin da hiz sinirsiz direk linkini ekledim.

çok teşekkürler işime yaradı malum google navigasyon ülkemizde çalışmıyor. bu harita istanbul u karış karış buluyor
Gule gule kullanin.

PriveT

PriveT

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili kardeşim;Harita için verdiğiniz direkt link'den tur20130403.nm7 isimli ve 604MB lık bir dosya çıktı..dediğiniz gibi navitel content isimli dosya değil..ne yapıyoruz bu dosyayı şimdi?

Merhaba. Programi kurduktan sonra o klasor otomatik olusturuluyor. Ve icinde bir de maps klasoru olusuyor. Haritalari o klasore kopyalayiniz.

feyizu

Üye
Teşekkür ederim Motorola Atrix telefonumda gayet güzel çalıştı..emeğine sağlık

- - - Eklendi - - -

Dostlar bu navitel'in Türkçe bir kullanım klavuzu var mıdır acaba? Ayarlarda ne işe yaradığını anlayamadığım bazı seçenekler var.

PriveT

PriveT

Üye
    Konu Sahibi
walla eline emeğine sağlık hocam saolasın note2 ye kurdum şimdi ilk gözlemim gayet iyi. sadece oturum istedi ama çıkınca devam etti. saolasın tekrar :oke:
Gule gule kullan, o oturum acma isi eger sertifikali kullansaydik programi o zaman ise yariyor. Ayni programi kullanan diger tanidiklarinin suanda nerede oldugunu gorebiliyorsun.

Teşekkür ederim Motorola Atrix telefonumda gayet güzel çalıştı..emeğine sağlık

- - - Eklendi - - -

Dostlar bu navitel'in Türkçe bir kullanım klavuzu var mıdır acaba? Ayarlarda ne işe yaradığını anlayamadığım bazı seçenekler var.

Gule gule kullan. Bulursam yayinlarim kullanim klavuzunu. Bildigim kadariyla sadece ingilizce var.
Mesela anlayamadigin secenekler nedir? Buradan sorarsan belki bilen birisi yardimci olur.

feyizu

Üye
Peki sorayım: 1) Ayarlar /Sistem/ ses akışı ; Burada müzik,sistem,alarm,bildirim,halka akışı seçenekleri var hangisi ne amaçla seçilmeli? 2)Ayarlar /Sistem/ otomatik algılama ayarları'nda her zaman GPS açık/kapalı seçeneği Off oluyor bende ve tabi uyduya bağlanamıyor..her seferinde ayarlara girip bu seçeneği on yapmam gerekiyor. 3) Ayarlar/ Arayüz / Harita düğmeleri/dış görünüm..burada Navitel normal,large,xlarge sadece navitel, vb seçenekler var..hangi seçenek neyi değiştiriyor,motorola atrix telefonda kullanırken farklı bir seçenek mi seçilmeli acaba? 4) Bir de trafik yoğunluğu özelliği ile yol kazası özelliğini hiç çalıştığını görmedim..bunun çalışması için interneti de açtım ama işe yaramadı..Cumartesi günü D100 Maltepe civarında bir tır kazası vardı saat 14:30 civarı bu uyarı çalışsaydı hemen en müsait yerden sahil yoluna kaçıp boşu boşuna trafikte 45 dk. takılmazdım.Bilen dostlar yanıt yazarsa sevinirim. Teşekkürler

PriveT

PriveT

Üye
    Konu Sahibi
Peki sorayım: 1) Ayarlar /Sistem/ ses akışı ; Burada müzik,sistem,alarm,bildirim,halka akışı seçenekleri var hangisi ne amaçla seçilmeli? 2)Ayarlar /Sistem/ otomatik algılama ayarları'nda her zaman GPS açık/kapalı seçeneği Off oluyor bende ve tabi uyduya bağlanamıyor..her seferinde ayarlara girip bu seçeneği on yapmam gerekiyor. 3) Ayarlar/ Arayüz / Harita düğmeleri/dış görünüm..burada Navitel normal,large,xlarge sadece navitel, vb seçenekler var..hangi seçenek neyi değiştiriyor,motorola atrix telefonda kullanırken farklı bir seçenek mi seçilmeli acaba? 4) Bir de trafik yoğunluğu özelliği ile yol kazası özelliğini hiç çalıştığını görmedim..bunun çalışması için interneti de açtım ama işe yaramadı..Cumartesi günü D100 Maltepe civarında bir tır kazası vardı saat 14:30 civarı bu uyarı çalışsaydı hemen en müsait yerden sahil yoluna kaçıp boşu boşuna trafikte 45 dk. takılmazdım.Bilen dostlar yanıt yazarsa sevinirim. Teşekkürler

Yanlisim varsa duzeltsinler, bazilarinda fikir yurutecegim.
1. Program sesinin, telefonun hangi ses ayarlarina gore cikmasini istedigini ayarliyor, halka akisi yazan da buyuk ihtimal ingilizceden turkceye yanlis ceviri. ring = zil sesi, halka

2. cihazindaki gps sistemini ariyip buluyor. Ornegin benim eski nokia telefonumda gps yoktu, bluetooth araciligiyla baglaniyordum, otomatik bul dedigimde bu cihazi yakaliyordu.

3. Dis gorunum dedigi secenek, programin arayuz goruntusunu yani ingilizcede skin dedikleri goruntuyu degistirmek icin. Mesela bilgisayar ortaminda belki bilirsin winampin cesitli renkleri, goruntu tipleri vardir. Bu programin da var.
Ornegin;

gibi.
Bizim program kirik ve kiran adam hangi android yuklu telefona yukleyeceginizi bilmedigi icin de, dolayisiyla ekran ebatlarinizi da bilmiyor. Ve ekran ebatlariyla uyumsuzluk yasarsaniz diye cesitli ebatlarda dis goruntu formatlarini eklemis. Yani goruntun normalse degirsitmene gerek yok.

4. Bu ozellik her yerde calismaya bilir. Rusya`da ben kullaniyorum.

Umarim aciklamalarim isine yarar. Iyi gunler.

By_torque

By_torque

Üye
kardeş bu icat benim konumumu bulmuyor yaww...uydu 5-6 tane ama bulamıyor...

bayraktar37

Üye
öncelikle teşekkürler şimdiden yardımlarınız için
benim tel vodafone 858 2.2 sürümü naviteli yüklemeye çalıştığımda 'uygulama yüklenemedi' diyor. neden yüklenemiyor acaba. birde bilmediğim için soruyorum 2.2 sürümünü 4 e yükseltebilirmiyim. iyi günler

Tirol07

Üye
sgs4 gayet iyi stabil çalışıyor. maps leride kendi indirseydi daha bir güzel olacaktı. bu zamana kadar belki denemediğim navi kalmadı. içlerinde hızlı ve basit olarak bu oldu diyebilirim. Teşekkürler.

By_torque

By_torque

Üye

arkadaşlar buda skinleri görünümleri değiştirebilriiz.sd kart navitel skinsin içine atıp proğramdan seçebilririz ...arkadaşımız gördüyse konuya ekleyebilri...

master_fore

Üye
tesekkur ederim calıstı gayet guzel program nexus 4 telde sorunsuz. eger haritayı atacak yer bulamıyorsanız siz olusturun.

hasanlive

Üye
1 aylık android telefon maceramda kullandığım en stabil navigasyon programı

krall66

krall66

Üye
tesekkürler bu en beğendiğim oldu

kuafemre

kuafemre

Üye
Arkadasim senden bir ricam var mümkünse Almanya haritasinida ekliyebilirmisin Türkiye ve Almanya haritasini bir programin catisi altinda kullanmak nasip olmadi yahu :( olursa ins sayende olucak :)

aliucar

Üye
eline sağlı güzel çalışma tşkler

Üst Alt