Rica ederim.teşekkürler
Ria ederim.Teşekkürler
Rica ederimteşekürler
Navitel artik bir klasik. O yuzden ne bir tanitim, ne de gorsel koyma gereksinimi gordum.Birkaç gorsel koysaydın iyi olurduly:
Komple kaldirip tekrar dene. Bende en ufak bir sikinti yok.Hocam kurdum ama benim haritada problem oluştu. Adres girerek bulduğum zaman haritayı görebiliyorum fakat programa ilk girişte harita yok yuvarlak bir beyazlık var sadece... Adresi bulup git deyince de beyaz harita geliyor yine...
Gule gule kullanin,Guzel bir calisma eline sagoik
Begendiginize sevindimHocam Mükemmel...
Arkadasim, gule gule kullan, ekranin sol ustunde ses ikonu var, oradan ayarlara girip, ses akisini degistirmeyi dener misin?Bu uygulamayı paylaştığın için teşekür ederim eline sağlık çok iyi bir paylaşım olmuş. Telefonuma kurdum çok güzel çalışıyor fakat ses çok az çıkıyor. Bununla ilgili bir şey yapılabilirmi yoksa telefonun özellğindemi ? Telefonun ve programın bütün ses ayarlarını sonuna kadar açtım kullandığım telefonun marka ve modeli LG optimus l5 e612 bu konuda cevap yazarsan sevinirim...
Rica ederim.teşekkürler
Programi kurduktan sonra program kendisi sdcardin icine o klasoru aciyor. haritayi "NavitelContent/Maps/" in icine atacaksin. Sonuuc olumsuz olursa bu linkten indirebilirsin. "http://turbobit.net/7fkf08gsvwa6.html"selamlar apk yı kurdum ama navitel content dosyası yok türkiye haritasını nereye nasıl atacağız ki
Rica ederim.teşekkürler.
Fena değil kullanıyorum.
Rica ederim.1 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum yeni harita da gelmiş, yeni sürüm de gelmiş. Hemen yüklüyorum. Teşekkür ederim..
Rica ederimteşekkürler![]()
Ben de size tesekkur ederim. Gule gule kullanin.hocam sırf teşekkür edebilmek için üye oldum. emeğinize sağlık nette verilen o karışık kuruşuk anlatımlardan uzak sade ve açık anlatım için teşekkürler. Bu arada program harika garminin bulamadığı dükkanımızı bile buldu![]()
Rica ederim, gule gule kullanin.PriveT kardeşime çok teşekkür ederim,. önceki ver siyonu kullanıyordum,bu dahada iyi...tekrar teşekkürler
Rica ederim.suan için sorun yok teşekkürler
Butun rotalarinizi mi yanlis hesapliyor? Simdilik benim bir sikintim yok.Malasef güzel bir harita olsada dün yanliş rotalar hesaplamasi beni çoook benim notum sifir.tomtomda da diğer kurduğum haritalardada ayni sorun ve aradiğim yerleri bulamamasi çok can sikici...
Gule gule kullanin.Teşekkürler..Piranha 7.0 inc tablette çalıştı.Çok işime yarayacak emeğine sağlık
Arkadasim, map klasorleri bos tabi. Bunun icin bakin ayrica Turkiye haritasini ekledim. Hem de direk link. Son hiz. Linkten indirip map klasoru icine atacaksin, oldu, bitti. Dene, yine olmazsa yardimci olmaya calisalim.Kurulum işlemini tamamladım, Hem dahili hafızaya hemde sd karta 2 tane navitel content dosyası kuruludu. Ama hiçbirinin Map klasörü dolu değil boş. Neden acaba?
PriveT dostum konunda yardımcı olması amacıyla özel olarak bulduğum torrent linkini de eklemeni isterim diğer arkadaşlarda faydalansın. 10 gb görünüyor ama bilgilendirme yaparsın eklerken konuya sadece içinden türkiye haritasını inidrsinler diğer ülkelerin haritalarını geç/indirme yapsınlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gule gule kullan.Emeğinize sağlık...
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Rica ederim, kazasiz belasiz kullan.teşekkürler indiriyorum
teşekkürler s3 de calışıyor
Çok teşekkürler, sizden bir ricam olacak. Yurtdışına ait haritalara nasıl ulaşabiliriz. Örneğin İtalya Haritası lazım bana. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.