Hocam ben sana sormuştum. İtalya haritası için bir link vermişsin ama açamadım. Nasıl açacağız???Arkadaşlar benim verdiğim link için soru soruyorsanız alıntı yaparsanız memnun olurum. Konu başka bir arkadaşın olduğundan diğer linkler ile ilgili birşey bilmiyorum
Dostum hallettim, harika program diğerlerine göre müthiş bir hızda bağlanıyor uydulara. Hata da benden kaynaklanıyormuş, düzgün okumadığım için yazını
Ellerine sağlık....
Gule gule kullanin.Üstad eline sağlık gayet güzel çalışıyor.İnternet istememeside ayrı güzellik ..
Rica ederim.teşekkürler
Rica ederim.Teşekkürler...
Rica ederim.Çok teşekkür...
Rica ederim.teşekkürler
Ric ederim.Çok teşekkürler, sizden bir ricam olacak. Yurtdışına ait haritalara nasıl ulaşabiliriz. Örneğin İtalya Haritası lazım bana. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Gule gule kullanin.çok teşekkürler işime yaradı malum google navigasyon ülkemizde çalışmıyor. bu harita istanbul u karış karış buluyor
Sevgili kardeşim;Harita için verdiğiniz direkt link'den tur20130403.nm7 isimli ve 604MB lık bir dosya çıktı..dediğiniz gibi navitel content isimli dosya değil..ne yapıyoruz bu dosyayı şimdi?
Gule gule kullan, o oturum acma isi eger sertifikali kullansaydik programi o zaman ise yariyor. Ayni programi kullanan diger tanidiklarinin suanda nerede oldugunu gorebiliyorsun.walla eline emeğine sağlık hocam saolasın note2 ye kurdum şimdi ilk gözlemim gayet iyi. sadece oturum istedi ama çıkınca devam etti. saolasın tekrar![]()
Teşekkür ederim Motorola Atrix telefonumda gayet güzel çalıştı..emeğine sağlık
- - - Eklendi - - -
Dostlar bu navitel'in Türkçe bir kullanım klavuzu var mıdır acaba? Ayarlarda ne işe yaradığını anlayamadığım bazı seçenekler var.
Peki sorayım: 1) Ayarlar /Sistem/ ses akışı ; Burada müzik,sistem,alarm,bildirim,halka akışı seçenekleri var hangisi ne amaçla seçilmeli? 2)Ayarlar /Sistem/ otomatik algılama ayarları'nda her zaman GPS açık/kapalı seçeneği Off oluyor bende ve tabi uyduya bağlanamıyor..her seferinde ayarlara girip bu seçeneği on yapmam gerekiyor. 3) Ayarlar/ Arayüz / Harita düğmeleri/dış görünüm..burada Navitel normal,large,xlarge sadece navitel, vb seçenekler var..hangi seçenek neyi değiştiriyor,motorola atrix telefonda kullanırken farklı bir seçenek mi seçilmeli acaba? 4) Bir de trafik yoğunluğu özelliği ile yol kazası özelliğini hiç çalıştığını görmedim..bunun çalışması için interneti de açtım ama işe yaramadı..Cumartesi günü D100 Maltepe civarında bir tır kazası vardı saat 14:30 civarı bu uyarı çalışsaydı hemen en müsait yerden sahil yoluna kaçıp boşu boşuna trafikte 45 dk. takılmazdım.Bilen dostlar yanıt yazarsa sevinirim. Teşekkürler