İPhone 4S mi yoksa LG Nexus 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

nasıl hersey donanım degıl arkadaslar arada barız fark var n4 de o zaman her sey donanım degılse 3gs alsın ace alsın kullansın

Samsung Galaxy S3 mini Donanım olarak 4s'den yüksek olduğu için daha iyi o zaman ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 her yönüyle daha üstün bir cihaz .
Kesinlikle Nexus 4 diyorum . :oke:

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 4S. Hem stabil, hem oyunlarda iyi, hem de multimedya özellikleri Nexus 4'den daha iyi.

Kerim.

Kerim.

Üye
Bence iPhone 4S. Hem stabil, hem oyunlarda iyi, hem de multimedya özellikleri Nexus 4'den daha iyi.
hem stabil derken nexus4 stabil değil mi yani?
ayrıca o küçücük ekranda oyunların nesi zevkli olur?iphone5 desen tamam onda zevkli olur ama 3.5'' ekranda zevkli olmaz

Baskentliia

Baskentliia

Üye
4s öneririm

Samet.25

Samsung Galaxy S3 mini Donanım olarak 4s'den yüksek olduğu için daha iyi o zaman ?

yanildiginiz olay bu telefondan telefona fark var s3 mini mi 4s mi dersen 4s derim ama n4 mu 4s dersen n4 tum android telefonlar bi yana n4 bi yana kullanmayan bilemez

partyhard

Üye
nexus4 kullanmayan adam stabiliteden laf yapıyo 5 den hızlı bi cihazla 4si karşılaştırıyolar ilginç

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
maskedboy

maskedboy

Üye
hiç nexus kullanmadım ama nexus ve nexus kullanıcıları benim gözümde başka :oke:

Türe

Türe

Üye
nexus4 kullanmayan adam stabiliteden laf yapıyo 5 den hızlı bi cihazla 4si karşılaştırıyolar ilginç

Telefon sadece hız için alınmıyor yalnız vesselam. Bunun ekranı , sesi , malzemesi ve multimedyası da var.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bazı kişiler yazmış Nexus 4 iyi 4S kötü diye. Şöyle bir şey var. Kalıtımsız Android'ler'in kullanımı her türlü iOS'dan zor. iPhone 4S, 512 MB RAM ile Nexus 4 kadar stabil çalışıyor. Ayrıca ekran, kamera ve oyunlarda iPhone 4S daha iyi. Oyunlarda iyi olmasının sebebi iOS işletim sisteminin kapalı bir işletim sistemi olmasından ve iOS işletim sistemini kullanan telefon sayısının az olmasından dolayı oyun yapımcılarının oyunları daha az telefona ve donanıma uygun hale getirmesi gerektiğinden oluyor.

partyhard

Üye

Telefon sadece hız için alınmıyor yalnız vesselam. Bunun ekranı , sesi , malzemesi ve multimedyası da var.
stabilite dedikleri için öyle dedim. nexus cihazları diğer androidlerle karıştırmamak lazım. Uygulamalar oyunlar hep nexus driverlarına kodlarına göre yazılıyo şişme donma kasma yapmıyo uygulamalarda , telefonda. Yani anlatmak istediğim hız stabillik yönünden hiç korkusu olmasın n4 için

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 ap ayri bir cihaz ...
İPhone 4 den her yönüyle ustun bir cihaz bana göre .

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
Invoke

Invoke

Üye

aynen bide bence n4 iphone 5 ile karsilastirilacak bir cihaz

Orda patlar işte "
Türe

Telefon sadece hız için alınmıyor yalnız vesselam. Bunun ekranı , sesi , malzemesi ve multimedyası da var"

=) Adam haklı bunun ekranı var sesi var kamerası var, i5 ezer.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 ün kamerası ve ekranı da hiç küçümsenmeyecek kadar kaliteli ve güzel...
Tasarım olarak da kaliteli bir cihaz .

phasan

phasan

Üye

Cok dogru dıyorsun

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bazı kişiler yazmış Nexus 4 iyi 4S kötü diye. Şöyle bir şey var. Kalıtımsız Android'ler'in kullanımı her türlü iOS'dan zor. iPhone 4S, 512 MB RAM ile Nexus 4 kadar stabil çalışıyor. Ayrıca ekran, kamera ve oyunlarda iPhone 4S daha iyi. Oyunlarda iyi olmasının sebebi iOS işletim sisteminin kapalı bir işletim sistemi olmasından ve iOS işletim sistemini kullanan telefon sayısının az olmasından dolayı oyun yapımcılarının oyunları daha az telefona ve donanıma uygun hale getirmesi gerektiğinden oluyor.

Aynen katılıyorum sana

Samet.25

Orda patlar işte "
Türe

Telefon sadece hız için alınmıyor yalnız vesselam. Bunun ekranı , sesi , malzemesi ve multimedyası da var"

=) Adam haklı bunun ekranı var sesi var kamerası var, i5 ezer.

Kardes Bi Kere Yanlıs Anlasılmak İstemem Apple Ürünlerine Ayrı Bi Sempatim Hatta Hastalığım var i5 gercekten de saglam iyi bir cihaz ki bidahaki alacagım telefonda kesinlikle iphone olacak önce bunu söleyim. Ayrıca herkesin zevki farklı bana tasarımı hoş gelen sana gelmez sana gelen bana gelmez.

1. Ekranı Var Demişşin Doğru Ekranı Var Yıl 2013 Artık akıllı telefonlarda 3.5 İnc Ekranı Bırak 4 inc ekran bile bazen yeterli olmuyo i5 4inc ve o telefona cok cirkin duran bir ekran.(tasarım olarak) n4 ile 0.7 inc lik bi fark var n4 ün ekranıda gayet yeterli bi ekran şu zamanda. Ayrıca n4 ün ekran kaliteside i5 den aşşağı değil.

2.Malzeme olayına gelince i5 kullanıcılarda malzeme olarak hayal kırıklıgı yarattı malzemesi saglam ama 1 hafta kullanmadan siyah i5 lerde yanlarında arkasında aşınmalar başladıgı görüldü hatta apple çoğu kullanıcının telefonunu değiştirdi (kendilerinde hata bulmasalar değiştirmezler heralde) Ayrıca i5 in tasarımı bence çok çok güzel bi tasarım değil. n4 ün tasarımı daha hoş geliyor. (özellikle kasası)

3.Yazılım Konusuna Gelirsek n4 diğer android telefonlardan ayrı tutulmalıdır. Çünkü n4 e android versiyonu en güncel en erken en saf haliyle gelmektedir.Diğer Android'lere göre daha akıcı kullanması zevkli bir telefondur.

4. Sadece Hız için telefon alınmaz diyosunuz haklısınız sadece hız için alınmaz ama hızın büyük önemi vardır o yüzden i5 le n4 arasında çift cekirdek farkı unutulmamalıdır kenara atılmamalıdır. i5 ne kadar stabil olsada n4 de en az onun kadar stabil ve hızlıdır.

5. Aradaki Fiyat farkına bakılırsa i5 2.000 tl. bi telefona 2bin tl vermek ne kadar mantıklı ? n4 1.200 tl civarında ve aradaki fark bariz şekilde ortada.

6. Hemen Hemen Aynı Özelliklere Sahip Bi Telefonda n4 ü Ezemez direk i5 ezer diye bi yorum yapman da sacma geliyo k.bakma

Nazy

Nazy

Üye
Nexus4 kullan sonra gor bakalim mclaren'i

her iki sistemide kullanmış biri olarak söylüyorum
ios gibi kaliteli sapasağlam bir sistem varken itunes, icloud gibi bütünleşik hizmetleri ve garage band gibi eşsiz uygulamaları varken android veya herhangi bir sistem benim için diğer sistemlerden öteye geçemez.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

partyhard

Üye
evet itunesla uğraşa uğraşa müzik atmak resim atmak gerçekten çok büyük ayrıcalık.icloud falan harbi çok büyük ayrıcalık varya of of of

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Hala çok kararsızım. 2'si de aynı fiyata geliyor bana. İPhone 4S mi alsam yoksa Nexus 4 mü ? Özellikle oyun için ve uzun ömürlü olması için (en az 3 yıl )

Üst Alt