Furkan Emekli
Üye
nasıl hersey donanım degıl arkadaslar arada barız fark var n4 de o zaman her sey donanım degılse 3gs alsın ace alsın kullansın
Samsung Galaxy S3 mini Donanım olarak 4s'den yüksek olduğu için daha iyi o zaman ?
nasıl hersey donanım degıl arkadaslar arada barız fark var n4 de o zaman her sey donanım degılse 3gs alsın ace alsın kullansın
hem stabil derken nexus4 stabil değil mi yani?Bence iPhone 4S. Hem stabil, hem oyunlarda iyi, hem de multimedya özellikleri Nexus 4'den daha iyi.
Samsung Galaxy S3 mini Donanım olarak 4s'den yüksek olduğu için daha iyi o zaman ?
nexus4 kullanmayan adam stabiliteden laf yapıyo 5 den hızlı bi cihazla 4si karşılaştırıyolar ilginç
stabilite dedikleri için öyle dedim. nexus cihazları diğer androidlerle karıştırmamak lazım. Uygulamalar oyunlar hep nexus driverlarına kodlarına göre yazılıyo şişme donma kasma yapmıyo uygulamalarda , telefonda. Yani anlatmak istediğim hız stabillik yönünden hiç korkusu olmasın n4 için
Telefon sadece hız için alınmıyor yalnız vesselam. Bunun ekranı , sesi , malzemesi ve multimedyası da var.
Nexus 4 ap ayri bir cihaz ...
İPhone 4 den her yönüyle ustun bir cihaz bana göre .
aynen bide bence n4 iphone 5 ile karsilastirilacak bir cihaz
Bence iPhone 4S. Hem stabil, hem oyunlarda iyi, hem de multimedya özellikleri Nexus 4'den daha iyi.
Arkadaşlar bazı kişiler yazmış Nexus 4 iyi 4S kötü diye. Şöyle bir şey var. Kalıtımsız Android'ler'in kullanımı her türlü iOS'dan zor. iPhone 4S, 512 MB RAM ile Nexus 4 kadar stabil çalışıyor. Ayrıca ekran, kamera ve oyunlarda iPhone 4S daha iyi. Oyunlarda iyi olmasının sebebi iOS işletim sisteminin kapalı bir işletim sistemi olmasından ve iOS işletim sistemini kullanan telefon sayısının az olmasından dolayı oyun yapımcılarının oyunları daha az telefona ve donanıma uygun hale getirmesi gerektiğinden oluyor.
Orda patlar işte "
Türe
Telefon sadece hız için alınmıyor yalnız vesselam. Bunun ekranı , sesi , malzemesi ve multimedyası da var"
=) Adam haklı bunun ekranı var sesi var kamerası var, i5 ezer.
Nexus4 kullan sonra gor bakalim mclaren'i