İPhone 4S mi yoksa LG Nexus 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

Hala çok kararsızım. 2'si de aynı fiyata geliyor bana. İPhone 4S mi alsam yoksa Nexus 4 mü ? Özellikle oyun için ve uzun ömürlü olması için (en az 3 yıl )

oyun icin diosun uzun omurlu diosun kesinlikle n4 bikere 3.5 inc lik ekranda nasil oyun zevki alicaksin ? ayrica ios da guzel oyunlarin cogu parali bedava indirmek icin jailbreak filan ugrascan androidde netten indir apksini yukle oyna kardes senin icin en hayirlisi n4

• Beğen
Tepkiler: br1903

Akıncı

Akıncı

Üye
Hala çok kararsızım. 2'si de aynı fiyata geliyor bana. İPhone 4S mi alsam yoksa Nexus 4 mü ? Özellikle oyun için ve uzun ömürlü olması için (en az 3 yıl )

googlenin üretmiş olması uzun ömürlü olmasını artırıyor
oyun yönünden sıkıntın olmaz n4 de

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
Lohengram

Lohengram

Üye
N4 :oke:

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
her iki sistemide kullanmış biri olarak söylüyorum
ios gibi kaliteli sapasağlam bir sistem varken itunes, icloud gibi bütünleşik hizmetleri ve garage band gibi eşsiz uygulamaları varken android veya herhangi bir sistem benim için diğer sistemlerden öteye geçemez.

Katılıyorum. :oke:

Nazy

Nazy

Üye
evet itunesla uğraşa uğraşa müzik atmak resim atmak gerçekten çok büyük ayrıcalık.icloud falan harbi çok büyük ayrıcalık varya of of of
Ben hiç uğraşmıyorum bir albüm satın aldığımda hem bilgisayarıma hem ipad hemde iphone a otamatik olarak iniyor.
Ayrca wifi ile otomatik olarak eşzamanlanıyor...
icloud u ise bir kez kurdum artık varlığından bile neredeyse haberim yok :)
*Kişi listeme birini eklediğimde bilgisayar veya ipad ile o kişi bilgilerine ulaşabiliyorum...
*Okuduğum bir kitapta yada bir müziği durdurduğumda diğer cihazlarımda kaldığım yerden devam edebiliyorum.
*Safarideki açık sayfalarım yer imlerime her cihaz ile erişebiliyorum.
*Bir fotoğraf çektiğimde otomatik olarak diğer cihazlarda:)
bu yukarıda saydıklarıma bir saniye bile harcamıyorum
bunlarla uğraşmamak büyük bir ayrıcalık

partyhard

Üye
Ben hiç uğraşmıyorum bir albüm satın aldığımda hem bilgisayarıma hem ipad hemde iphone a otamatik olarak iniyor.
Ayrca wifi ile otomatik olarak eşzamanlanıyor...
icloud u ise bir kez kurdum artık varlığından bile neredeyse haberim yok :)
*Kişi listeme birini eklediğimde bilgisayar veya ipad ile o kişi bilgilerine ulaşabiliyorum...
*Okuduğum bir kitapta yada bir müziği durdurduğumda diğer cihazlarımda kaldığım yerden devam edebiliyorum.
*Safarideki açık sayfalarım yer imlerime her cihaz ile erişebiliyorum.
*Bir fotoğraf çektiğimde otomatik olarak diğer cihazlarda:)
bu yukarıda saydıklarıma bir saniye bile harcamıyorum
bunlarla uğraşmamak büyük bir ayrıcalık
acaba google senkronizasyondan haberin var mı? Google chrome pcde hangi sekme açıksa mobilde otamatik olarak açar? google contacts? google calendar? google music?google drive?google now?google search? google keep? google maps? google earth? google currents? orkut? google + medya senkronizasyonu bunlar nexusun entegre servisleri. heryerde macbook bulamazsın ama google sunucularına erişebilirsin

Nazy

Nazy

Üye
evet itunesla uğraşa uğraşa müzik atmak resim atmak gerçekten çok büyük ayrıcalık.icloud falan harbi çok büyük ayrıcalık varya of of of

acaba google senkronizasyondan haberin var mı? Google chrome pcde hangi sekme açıksa mobilde otamatik olarak açar? google contacts? google calendar? google music?google drive?google now?google search? google keep? google maps? google earth? google currents? orkut? google + medya senkronizasyonu bunlar nexusun entegre servisleri. heryerde macbook bulamazsın ama google sunucularına erişebilirsin
Google ı seviyorum hizmetlerini beğeniyor ve kullanıyorum hatırlatman için ayrıca teşekkür ederim.
Apple hizmetlerini daha stabil daha kaliteli buluyorum nedeni ise Apple sadece kendi hizmetlerine kendi cihazlarına odaklanıyor
kendi cihazına uygun hizmet ve yazılım sunuyor.. Yani herşey kendi kontrolü altında olduğu için
melez sistemlerde çıkıp duran garip hatalar apple hizmetlerinde çok nadir meydana geliyor.
Özetle benim Apple ım var bir sorunum olduğunda Apple tek başına desteği sunuyor... Senin ise LG, google, samsung (açık kaynak olduğu için bir çok firma) birleşimi digital melezi bir cihazın var bir sorunun olduğunda bunların bir araya gelmesini bekliyorsun.
Bu arada iCloud kullanmak için mac sahibi olmak zorunda değiliz.

Üst Alt