Porsche Design

Sponsorlu Bağlantılar

quadrorex

Üye
    Konu Sahibi
Porsche Design
Arkadaşlar ben Özşahin'den aldığım Porsche Design Telefonunu 2-3 Gün önce almıştım ama yalnız telefonun nereden açılacağını tam çözemedim. Ben belki şarj'ı bitmiştir diye şarj'ını doldurdum ama dolduğunda nereye bassam şarj yeri ekran'da kalıyor. Şarj makinasını çıkarttığımdaysa telefon kapanıyor ve açamıyorum. Nereden açılacağınıda bilmiyorum. Telefon ise dokunmatik değildir. Klavyelidir. Birde Telefonun kutusunun resminde Porsche Designd yazıyor ama telefonun üstünde Dıgıtal Desıgn yazıyor. Birde üstünde BlackBerry yazmıyor ama kutusunun üstünde duran telefon resminde yazıyor.
Yani benim sizden tek istediğim bu telefonu nasıl açacağız? :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sahte alet koymadilar insallah. ozsahini bilmiyorum guvenilir yerse cahilligime ver ama boyle seyler olabiliyo acinca sadece animasyon gelen. sarja takinca simge cikan telefonlar var dolandiriyolar. alan da sarji yok saniyo takinca biraz rahatliyo ama olanlar olmus oluyo

restmod

restmod

Üye
Boyle bir dolandiriciliga denk gelmis olmayasin

by-pegasus

Üye
fake telefon

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kutu ve icerik inandirici olsun diye orjinal oluyor ne de olsa aldigi paranin yaninda hic bisey ama telefon fos

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

Kardeş komedi ya bu çok güldüm gece gece :D Sana da geçmiş olsun kardeş dikakt etmek lazım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
turkler zeki ama boyle cakalliklar daha cok ilgilerini cekiyo demek ki. alana da yazik oluyor

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Geçmiş olsun:(

Kerim.

Kerim.

Üye
kaç para verdin

- - - Eklendi - - -

Turkish fake iphone yazmışlar :ehe

- - - Eklendi - - -