rom yükleme konusu tamamen zevk meselesi ama ben kendi romunuda kullandımherşey derken açarmısın biraz?
Arkadaşlar nexus 4 kullanicisiyim bilgisayardan video atmayi yapamadim hangi dosya içine atiyorsunuz ve yeni kişi ekledigimde bunu nasil sim karta kaydedebilirim telefona kaydediyor ??
Arkadaşlar nexus 4 kullanicisiyim bilgisayardan video atmayi yapamadim hangi dosya içine atiyorsunuz ve yeni kişi ekledigimde bunu nasil sim karta kaydedebilirim telefona kaydediyor ??
Videoyu istediğin yere atabilirsin uzantısı flv olan videolar atılmıyor uzantısını .mp4 yapıp at flv videoyu açıyor ama atılmıyor uzantısını değiştiremezsen videoyu rar dosyası yap telefonda çıkar en son çare.
bana özelden mj atıyon ama cevaplıyamıyorum nedeni senin mj kutun dolu tmm
- - - Eklendi - - -
ARKADAŞLAR NEXUS 4 TOOLKIT V2.0.0 İLE ROOT+UNROOT+ROM YÜKLEME+ CWM RECOVERY YÜKLEME+KURTARMA+ORJİNALE DÖNMEK İLGİLİ BURADAN YAZARSANIZ ELİMDEN GELEN YARDIMI YAPARIM
birazdan özelden mj atacam sana orda video ile anlattım hemde linkler verecem gerekli dosyalar için tmmmerhaba Nexus 4 telefonuımu bir türlü root edemedim. USB hata ayıklama modunu aktifleştirdim. Nexus 4 ToolKit 2.0.0 la önce android versiyonumu 4.2.2 yi seçtim sonrasında 4 (root) seçtim gelen ekranda 1 (root Device) seçtim sonraki ekranda 2 (SeperSU) seçtim Make Your choice: yes yazdım bu arada telefonumu ses kısma ve power tuşuyla açmış ve bilgisayara bağlamıştım Make Your choice: yes dedikten sonra telefona da yes ve no seçeneği gelmesi gerekiyor galiba ama bana bu seçenek bir türlü gelmiyor. yardımcı olmanızı rica ederim.
kamerasına gelince s3 ün kamerası daha kaliteli diyen arkadaş koy ss leride görelim,ben s3 te kullandım nexusta,hız ve stabilite olarak s3 kesinlikle n4 e yaklaşamaz bile,en son telefonu biraz kurcalayıp net,oyun,face,mesaj me falan derken bi baktım s3 teki ram düşmüş 63 mb a,hemen temizledim ama ne kadar temizlesenizde 250-275 civarında kalıyor,sabahları ilk açılışta sadece 450mb boş görüyorsunuz sonra yine aynı 100-150 ve temizlik sonrası 250 mb civarı,n4 te hemen hemen aynı durum oluyor ancak temizleyince 1100 lerde olan boş ram direk 1500 lere çıkabiliyor,temizlemeseniz dahi o kadar kullanım ve uygulamaya rağmen hala 1100mb ram olması zaten yetiyor hiçbir şartta kasılmaması için,bence tek eksi tarafı kullanımı biraz daha kolaylaştırılabilir arayüz olarak ve kesinlikle görüntülü görüşme şart,viber yada hangouts kullanmayan birisi varsa karşımızda nasıl görüntülü görüşeceğiz,sonuçta herkes android kullanmıyor,3g li bir sürü normal telefon var sonuçta,16 gb olayına gelince ben zaten cepte işime yaramayacak hiçbirşeyi kurup tutmam,resim ve videolarımıda pc ye aktarırım o yüzden hafızadan yana sıkıntım yok,saygılar...merhaba Nexus 4 telefonuımu bir türlü root edemedim. USB hata ayıklama modunu aktifleştirdim. Nexus 4 ToolKit 2.0.0 la önce android versiyonumu 4.2.2 yi seçtim sonrasında 4 (root) seçtim gelen ekranda 1 (root Device) seçtim sonraki ekranda 2 (SeperSU) seçtim Make Your choice: yes yazdım bu arada telefonumu ses kısma ve power tuşuyla açmış ve bilgisayara bağlamıştım Make Your choice: yes dedikten sonra telefona da yes ve no seçeneği gelmesi gerekiyor galiba ama bana bu seçenek bir türlü gelmiyor. yardımcı olmanızı rica ederim.

aynen katılıyorumBazen gerçekten tuhaf sorular geliyor iyi dayanıyorsunuz,telefonun bataryası 2 seneyi çıkarır mı demiş arkadaşın birisi,telefonun kendisi daha yeni çıktı,kim 2 yıl kullandı ki bu soruna yanıt versin?Telefonun sesi gayet tatminkar,kulaklık sesinde en ufak bir cızırtı dahi duymadım hatta yarı kısık şekilde kullanıyorum çok güçlü kulaklık sesi var,ısınma olayına gelince s3 ün arka kısmı bizim n4 e göre daha pot olmasına rağmen onu kullanırken normal uygulamalarda nasıl ısınıyorsa n4 ünde ondan farkı yok,ısınma konusunu kafasına takan arkadaşlar için tek kurtuluş tek çekirdek eski android cihazlar olacaktır,şuan ne alırsanız alın 4 çekirdek olduktan sonra elbet ısınır,evinizde kullandığınız pc leri fansız çalıştırmayı deneyin bakalım daracık bir kasaya koyarakkamerasına gelince s3 ün kamerası daha kaliteli diyen arkadaş koy ss leride görelim,ben s3 te kullandım nexusta,hız ve stabilite olarak s3 kesinlikle n4 e yaklaşamaz bile,en son telefonu biraz kurcalayıp net,oyun,face,mesaj me falan derken bi baktım s3 teki ram düşmüş 63 mb a,hemen temizledim ama ne kadar temizlesenizde 250-275 civarında kalıyor,sabahları ilk açılışta sadece 450mb boş görüyorsunuz sonra yine aynı 100-150 ve temizlik sonrası 250 mb civarı,n4 te hemen hemen aynı durum oluyor ancak temizleyince 1100 lerde olan boş ram direk 1500 lere çıkabiliyor,temizlemeseniz dahi o kadar kullanım ve uygulamaya rağmen hala 1100mb ram olması zaten yetiyor hiçbir şartta kasılmaması için,bence tek eksi tarafı kullanımı biraz daha kolaylaştırılabilir arayüz olarak ve kesinlikle görüntülü görüşme şart,viber yada hangouts kullanmayan birisi varsa karşımızda nasıl görüntülü görüşeceğiz,sonuçta herkes android kullanmıyor,3g li bir sürü normal telefon var sonuçta,16 gb olayına gelince ben zaten cepte işime yaramayacak hiçbirşeyi kurup tutmam,resim ve videolarımıda pc ye aktarırım o yüzden hafızadan yana sıkıntım yok,saygılar...
bence garantisi varsa sorun etme ama yoksa nette satılıyor batarya telefonculardada var getir değişirlerarkadaşlar bnm telefon sabahtan akşama kadar PC'ye kablo ile bağlı internet ti telefondan bağlandığım içinbataryaya bişey oldu diyelim değiştirme şansımız varmı yoksa kaldırıp atıcammı telefonu?
Arkadaşlar , telefonu teknosadan aldım da 4 ay evel .
Kasasını değiştirmek istiyorum . Değiştirirler mi garanti de ?
önce belirteyim bu işlem risklidir anlatımda hatalarım olabilir sonuçta kendim anladığım ve yaptığım işlemleri anlatıyorum.
neyse
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu anlatım video
buda gerekli siteler
benim telim şimdi bu sistemde tmm
- - - Eklendi - - -
aynen katılıyorum
çok hızlısınız az önce 4.2.2 rootladım. şimdi bu kadar az yenilik için tekrar uğraşmaya değmez paylaşım için teşekkürler
- - - Eklendi - - -
o değilde çalışan igo buldum çok mutluyum, yandex e upload bitsin linkleri paylaşıcam millet faydalansın.
- - - Eklendi - - -
garanti dahilinde olmaz ben arayıp sordum, benim cihazda dört ayda şaftı kaydı kenarları soyuldu kötü duruyor.
- - - Eklendi - - -
az önce yaptım on numara beş yıldız.

Bazen gerçekten tuhaf sorular geliyor iyi dayanıyorsunuz,telefonun bataryası 2 seneyi çıkarır mı demiş arkadaşın birisi,telefonun kendisi daha yeni çıktı,kim 2 yıl kullandı ki bu soruna yanıt versin?Telefonun sesi gayet tatminkar,kulaklık sesinde en ufak bir cızırtı dahi duymadım hatta yarı kısık şekilde kullanıyorum çok güçlü kulaklık sesi var,ısınma olayına gelince s3 ün arka kısmı bizim n4 e göre daha pot olmasına rağmen onu kullanırken normal uygulamalarda nasıl ısınıyorsa n4 ünde ondan farkı yok,ısınma konusunu kafasına takan arkadaşlar için tek kurtuluş tek çekirdek eski android cihazlar olacaktır,şuan ne alırsanız alın 4 çekirdek olduktan sonra elbet ısınır,evinizde kullandığınız pc leri fansız çalıştırmayı deneyin bakalım daracık bir kasaya koyarakkamerasına gelince s3 ün kamerası daha kaliteli diyen arkadaş koy ss leride görelim,ben s3 te kullandım nexusta,hız ve stabilite olarak s3 kesinlikle n4 e yaklaşamaz bile,en son telefonu biraz kurcalayıp net,oyun,face,mesaj me falan derken bi baktım s3 teki ram düşmüş 63 mb a,hemen temizledim ama ne kadar temizlesenizde 250-275 civarında kalıyor,sabahları ilk açılışta sadece 450mb boş görüyorsunuz sonra yine aynı 100-150 ve temizlik sonrası 250 mb civarı,n4 te hemen hemen aynı durum oluyor ancak temizleyince 1100 lerde olan boş ram direk 1500 lere çıkabiliyor,temizlemeseniz dahi o kadar kullanım ve uygulamaya rağmen hala 1100mb ram olması zaten yetiyor hiçbir şartta kasılmaması için,bence tek eksi tarafı kullanımı biraz daha kolaylaştırılabilir arayüz olarak ve kesinlikle görüntülü görüşme şart,viber yada hangouts kullanmayan birisi varsa karşımızda nasıl görüntülü görüşeceğiz,sonuçta herkes android kullanmıyor,3g li bir sürü normal telefon var sonuçta,16 gb olayına gelince ben zaten cepte işime yaramayacak hiçbirşeyi kurup tutmam,resim ve videolarımıda pc ye aktarırım o yüzden hafızadan yana sıkıntım yok,saygılar...