Symbian Belle [windows Phone 8] V.4

Sponsorlu Bağlantılar

gokhan.92

Üye
merhaba cfw yi yükledim herşey cok guzel cok hoşuma gitti fakat çektiğim fotografları silemiyorum sistem hatası uyarısı alıyorum yardımıc olurmusunuz

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
merhaba cfw yi yükledim herşey cok guzel cok hoşuma gitti fakat çektiğim fotografları silemiyorum sistem hatası uyarısı alıyorum yardımıc olurmusunuz

çektikten hemen sonra silmeye çalışırsan sistem hatası verir 2 3 saniye bekle öyle sil de

gokhan.92

Üye

çektikten hemen sonra silmeye çalışırsan sistem hatası verir 2 3 saniye bekle öyle sil de

yok hayır çektikten sonra demiyorum albumden resim üzerine girip deniyorum sitem hatası veriyor . hafıza kartı ve tel hafızasındada aradım resimler görünmüyor

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
yok hayır çektikten sonra demiyorum albumden resim üzerine girip deniyorum sitem hatası veriyor . hafıza kartı ve tel hafızasındada aradım resimler görünmüyor

Hard format at bunun cfw ile ilgili değil

gokhan.92

Üye
tmm deniyeceğim

- - - Eklendi - - -

sıkıntı kalmadı cok tesekkur ederim

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullan

gokhan.92

Üye
rica ederim güle güle kullan

eywallah cok saolun. buna benzer hatta daha gösterişli bi cfw tasarım önerirmisiniz ? ve telefon için kullanabiliceğim ideal programlar. mesela shazam tarzında ne biliyim internette ki işlerimi halledebiliceğim günlük hayatta kullanabiliceğim bişeyler

kafile1903

kafile1903

Üye
kardeş gerçekten şuana kadar gördüğüm en iyi CFW.Ancak Ayarlar>Tercihler>Genel>Kişiselleştir dediğimde beni ayarlar menüsüne atıyor.yani sms sesini falan seçmeye giremiyorum.bu sadece GENEL profil kısmında oluyor.Bi el atsan sana zahmet

ahmet0306

Üye
kardeş ben yeni 5800 aldım da bunu nasıl yapacağız bana bir anlatır misin

TheFurkanSert

Üye
müzik çalarken geri tuşuna basınca ana ekrana atıyor bi çözüm bulamazmıyız :hmmm

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
malesef

emre4649

emre4649

Üye
süper olmuş kardeşim ellerine sağlık

- - - Eklendi - - -

süper olmuş kardeşim ellerine sağlık

yalnız bi sorun var birisı arayıp çaldırdığnda topbar zaten kullanılıyor diye hata veriyo sonrada kapanıyor

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Cfwde toplar yokki

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
O Toplar değillki o saat sikinlerı.

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Teşekküler arkadaşım ama bu Nokia 700 içinde olur mu? Daha doğrusu Symbian yerine Windows Phone mi yüklüyoruz ben bir şey anlamadım. Bu tema mı?

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
bu cfw tema

- - - Eklendi - - -

bu cfw tema

Üst Alt