Linderoth, Lincoln ve Ayhan'da son durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi

Galatasaray Kulübü Sağlık Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu, sakatlıkları bulunan futbolcular Linderoth, Lincoln ve Ayhan hakkında açıklamada bulundu.

Kurtoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ABD'de ameliyat olan Linderoth'un kalçasında ağrısı bulunduğunu belirterek, şunları söyledi: ''Ağrının nedeni olarak bir kıkırdak harabiyeti tespit etmiştik. Ama yine konservatif tedavi ile enjeksiyonlarla oynatmaya çalıştık.
Ancak Linderoth istediği seviyede futbolunu oynayamayınca ameliyat olmasına karar verdik. İsveç Milli Takımı için de çok önemli bir oyuncu olduğu için, haziran ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası finallerinde oynamasını istedikleri için tespitlerimizi İsveç Milli Takımı'nın doktoruyla da paylaştık. 'Ameliyatsız sahada tutabilir miyiz' diye düşündüler ama ameliyata karar verdik. Kalça ameliyatı dünyada çok az yapılan bir ameliyat. ABD'de Colaroda'da çok başarılı ameliyat oldu. Ameliyatı yapan doktor, operasyondan tatmin edici çıktı. 4 ay içinde futbola döneceğini belirtti.''
LINCOLN'ÜN DURUMU
Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu, Lincoln'ün tedavisinin fizyoterapist kontrolünde Antalya'da sürdüğünü, 10-15 gün içinde eski haline döneceğini ifade etti. Lincoln'ün ligin ilk yarısının sonlarına doğru bir sakatlık yaşadığını ve bu nedenle son iki maçta oynayamadığını belirten Kurtoğlu, şunları kaydetti: ''Bu sakatlık üzerine çok spekülasyonlar yapıldı. Sakatlığın esas sebebi Lincoln'ün baldır adalesine aldığı darbe nedeniyle oluşan kanamadır. Liflerinin bazıları kopmuştu. Normal seyri 3 hafta içinde iyileşmesiydi. 10 gün fizyoterapiye aldık. Devre arası ve tatil olması kendisinin de memleketine gitme hakkı olduğu için oraya gönderdik. Biraz yorgunluğu oldu yolculukta.
Geldiğinde muayenesini yaptık. Bize göre tam iyileşmiş olmasına rağmen, ağrısının ve ödeminin devam etmesi üzerine nüksetme riskinden korkarak fizyoterapisine devam etmesine karar verdik. Brezilya'dan, daha önceki takımı Schalke 04'e getirttiği fizyoterapisti Antalya'da bulunduğu için bizim fizyoterapistimizle birlikte Antalya'ya gönderdik. Hafta sonu dönecek ve tedavisine biz devam edeceğiz. 10-15 gün içinde eski haline dönüp, sahalara dönecektir. Bunun dışında başka bir sakatlığı yok.''
''AYHAN, AYHAN ŞİKAYETSİZ OLARAK SAHALARA DÖNECEKTİR''
Mehmet Kurtoğlu, sakatlığı bulunan Ayhan'ın ise en geç 10 gün içinde sahalara sorunsuz bir şekilde döneceğini dile getirdi. Ayhan'ın sezon başından itibaren kasıklarından şikayet ettiğini bildiren Kurtoğlu, şöyle konuştu: ''Bu ağrısıyla oynadı. Sık milli maçlar ve Galatasaray'ın maçlarıyla ağrıları artmaya başlayınca, yoğun araştırmalarla kasık fıtığı olduğunu tespit ettik. 10 yıl önce Almanya'da ameliyat olduğu sol kasığındaki sorun nüksetmişti. Sağ tarafında da çıktı.
Kasık fıtığında da ameliyat gerektiği için, pubisinin de daha uzun vadeli tedavisi için cerrahi müdahalesine karar verdik. Hem fıtık, hem pubis ameliyatı yaptık. Sahalara dönmesi 3 ayı gerektiriyordu. Bu 3 ay iyi geçti ve antrenmanlara başladı. Ancak ufak ağrılar hissedince testlere aldık. Bu testlerde kasık adalesinin yeteri kadar kuvvetli olmadığını gördük. 15 gün kadar daha kendimiz çalışır mıyız, kuvvetlendirir miyiz dedik. Ama 10 gün içinde Ayhan şikayetsiz olarak sahalara dönecektir.''

--------------- Ekleme ---------------

Allah'ın izniyle ilk yarıya başladığımız gibi başlayacağız ikinci yarıya...
7maçta 19 puan toplamıştık aynısı tekrarlanır inşallah
Yedeklerle tadı çıkmıyor be:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galatasaray ikinci yarı kesinlikle geride kalacak.Dağılacak..Tarihi atın şimdiden söylüyorum...Galatasaray kadrosu asla kaliteli değil....Zaten transferlerde içler acısı..Milyondolarlar boşa gitti..

Lincoln ne oyuncuymuş be oynamadan yıldız olan tek oyuncu oldu:) tebrikler:D

Salihyet

Salihyet

Üye
açıkcası Galatasarayın parasıyla ilgilenmiyorum kadrosuylada ilgilenmiyorum ama eğer bizimle bi iligisi olduğu konu olduğunda tepkmii de koyarım (bknz:FB-GS maçı) sürekli linkoln olsaydı öyle olurdu böyle olurdu , linkoln alexden iyiymiş vs. alex icraatlarıyla hagiyi geçti gs lılar lincoln de hala ısrarcı ..

kurt bey

kurt bey

Üye
allah nasip ederde şu sakatlık belası takımımızdan bi uzaklaşırsa sizn bu mesajlarınız için özel bi konu açıcam. Ancak dediğim gibi şu sakatlıklardan bi kurtulsa aslanlar:sukur:

Salihyet

Salihyet

Üye
kurtulmuş halinizle de yıllardır rakip oluyoruz bi arpa boyu yol aldığınızı görmedim.. ama siz yinede 3 kişiden medet ummayın 3 nün içinden sadece ayhan gerçekten çalışıp kendini kanıtlamış eğer sizin takım 3 kişi ile dönüyorsa yandınız hele ki böyle bi üçlü ile .. o üçünü de oynatsanız ne değişecekti çok merak ediyorum.. daha önce de yeni konu vaadinde bulunanlar olmuştu olacaktır da ben alıştım

SelmanTE

SelmanTE

Üye
k. ama siz yinede 3 kişiden medet ummayın

bunu sadece alex e umut bağlamış olan bir takımın taraftarımı söylüyor.

haklısın üç kişiden medet ummamak lazım. bir tane yeterli :huhu:

Salihyet

Salihyet

Üye
alexi unutturmak silmek için lincoln'u alan biz değiliz.. hiç olmazsa oturmuş bir sistemimiz var.. tuncay gittiğinde de herkez çok endişelenmişti ama Fenerbahçe varsa telaşa mahal yok ;) alex gider başkası elbet bulunur.. (diego olabilir mesela..)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Alex'in icraatları Hagi'yi geçmedi geçemez de...
Türkiye'ye şu ana kadar Hagi gibi yabancı futbolcu gelmedi,kolay kolay gelmez de...
Alexin Avrupa maçlarında ismi duyulmuyor bu mudur 10 numara bu mudur maestro????
Orta sahası zayıf olan ve adam adama markaj yapmayan takımlara karşı oynuyor ve zeki futbolcu hakkını yemeyiz.Ama Hagi'nin yanına yaklaşamaz :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Alex'in ropörtajını da kopyalasana...
Tarihi aklımda değil...'Hagivari bi futbolcu olduğunuz söyleniyor doğru mu?'
'Çok kaliteli ve mükemmel bi futbolcu olduğu bir gerçek...Kıyaslanmaması gerekir'

Salihyet

Salihyet

Üye
bunu hagi ye sorsanız oda aynı şekilde cevaplardı ;) bunlar profösyonel oyunculardan beklemeniz gereken cevaplar.. alex şunu mu diyecekti sanıyorsunuz : " hagi geçmişte iyi bir futbolcuymuş adını duydum ama ben ondan daha iyiyim.. " bu mudur yani ?? saygı denen bir şey var nezaketen demiş olmalıdır anlaması çok kolay.

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin doğrudur..Peki sana şunu sorayım..Avrupa'da Alex'in takır takır oynadığı kaç maç seyrettin sen Alex geldi geleli?

Salihyet

Salihyet

Üye
avrupadaki şu an en çok gol atan oyuncumuz ;) her maç çıkıp takır takır oynuyor youtube da var videoları hiç bir maçını izlememişsin galiba..

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Alexi bir an önce klonlayın o zaman..Yoksa dağılıyor Fenerbahçe...Misal Türkiye kupası Kayserispor maçı :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
fenerbahçe istediği yıldızı alacak kapasiteye sahiptir alex kontrat yenilemez giderse yönetim bakar araştırır o mevkii ye uygun gördüğü oyuncuyu alır.. ok.. zaten konumuzda bu değil ama galatasaray lı arkadaşların tek konuştuğu futbolcu alex maşşallah..

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar övünen bu kadar süper bi takımız diyen istediği adamı alan takır takır futbol oynayan Fenerbahçe(öyle diyolar) niye ligde açık ara puan farkı yapamıyor?Böbürlenmeye varız icraata yokuz misali değil mi?

Salihyet

Salihyet

Üye
herşey bi günde oluşmuyor ayrıca (hani hep diyorsunuz ya bi günde kral olmadık bi gündede tahttan inmeyiz gibisinden bi lafınız vardı) ligimiz o kadar kalitesiz değil her maç kendine göre zor takım ona göre hazırlanıyor yeni oluşmuş bi takım sıkıntılar çekmiş bi takım sezon başında çok puan kaybetti ama şu anki durum iyi ;) siz icraat icraat diye kendinizi yemeyi bırakın geleceğe bakın.. böbürlenmeyi hak ediyoruz şu durumda zaten avrupa da ülkemizi şu an adam akıllı temsil eden kim vaR sorarım size ? bana uefa uefa deyip durmayın neredeyse 10 yıldır aldığınız kupanın acısını çıkarttınız zaten. (10 yıl olmadı ama icraatlarınız 10 yılı aştı ;) )

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ben arslansem arkadaşıma katılıyorum.
madem fener bahsettiğiniz kadar süper bir takım ,
ve madem Gs bahsettiğiniz kadar kötü bir takım ise nasıl GS Fb nin üstünde olabiliyor.
o zaman bu bir çelişki değilmidir???

Salihyet

Salihyet

Üye
işte ilk hatanız buradan kaynaklanıyor sezon uzun bi dönem şampiyon olan üstündür ama oyunun niteliğine de bakmak lazım..

SelmanTE

SelmanTE

Üye
işte ilk hatanız buradan kaynaklanıyor sezon uzun bi dönem şampiyon olan üstündür ama oyunun niteliğine de bakmak lazım..

Fener ligin uzun bir maraton olduğunu Denizli maçında anlamıştır herhalde :kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...