Sakatlık kâbusu, Fenerbahçe'nin yakasını bırakmıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Sakatlık kâbusu, Fenerbahçe'nin yakasını bırakmıyor!
Skrtel, sol dizindeki ağrı nedeniyle Trabzon maçında oynamamıştı. Tecrübeli stoper, Slovak basınına konuşarak kötü haberi verdi: 6 iğne oldum, işe yaramadı. 3-4 hafta dinlenmeliyim. Aksi takdirde ameliyat olmam gerekir.

Bu sezon sakatlıklardan en çok çeken takımlardan biri olan Fenerbahçe, bir türlü bu kabustan kurtulamadı. Sarı-Lacivertliler’de kötü haber gelen son isim Martin Skrtel oldu. Slovak savunmacı, ülkesinde Sport Aktuel’e konuşarak son durumu hakkında bilgi verdi. Skrtel, “Liverpool’da sağ diz kıkırdağımdan sakatlanmıştım. O dönem 3 ay oynamadım. Belek Kampı
sırasında bir antrenmanda sol dizimde sızı hissettim. İki gün sonra ağrı dayanılmaz bir hal aldı” ifadelerini kullandı.

‘Çok üzgünüm’

Başarılı oyuncu, tedavi sürecinde dizine 6 tane iğne yapıldığını ancak bunun fayda sağlamadığını söyledi. Martin Skrtel, “Buna rağmen Göztepe maçına çıktım. Ancak 3-4 hafta dinlenmem gerektiği için Trabzon maçında oynamadım. Eğer kendimi zorlarsam, bu işin sonu ameliyata kadar gidecek ve daha fazla sahalardan uzak kalacağım. Takımımı bu zorlu süreçte yalnız bırakacağım için üzgünüm” diye konuştu.


Diğer sakatlarda son durum

Vincent Janssen

Ayak baş parmağında ödem bulunan Hollandalı forvet yere basmakta bile zorluk çekiyor. Janssen’in ne zaman sahalara döneceği henüz belli değil. 23 yaşındaki oyuncunun 2 haftalık aralıklarla MR’ı çekilerek durumu yakından takip edilecek.

Luis Neto

Portekili savunmacı, Belek Kampı’nda sakatlanan oyunculardan biriydi. Neto’nun adalesinde zorlanmaya bağlı ödem oluşmuştu. Tecrübeli oyuncunun iyileşme süreci yavaş ilerliyor. Başarılı stoper, Başakşehir maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Giuliano

Yıldız futbolcu, Göztepe maçında omzundan sakatlanmıştı. Omzunun çıktığı tespit edilen Giulano hastaneye kaldırılmış ve gerekli tedavi uygulanmıştı. Sambacı oynamak istiyor ancak sağlık heyeti riske edilmesine karşı. Giuliano’da da hedef Başakşehir mücadelesi.

Mehmet Ekici

Fenerbahçe’nin müzmin sakatı... Trabzon maçının kadrosunda yer alan Mehmet Ekici, ağrıları nedeniyle Giresun’a götürülmedi. Başarılı orta saha oyuncusunun kasığındaki sorun bir türlü geçmedi. Bu hafta kadroya girip girmeyeceği belli değil.

Hasan Ali Kaldırım

Trabzon maçında orta sahada görev yapan milli oyuncu, Giresun karşısında sol beke geçti. Hasan Ali, bu mücadelede ayağına aldığı darbeyle yaralandı. Tedavisine başlanan 28 yaşındaki futbolcunun yarınki maçta görev alıp almayacağı belirsiz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Doğuş Pertez


Üst Alt