Sakatlarda son durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Sakatlarda son durum


Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Hakan Balta ve Albert Riera’nın yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı, sakatlıkları nedeniyle (A) Milli Takım kadrosundan çıkarılan Selçuk İnan ile Burak Yılmaz’ın durumlarının ise hafta içinde netlik kazanacağı bildirildi.

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, geçen çarşamba günü antrenmanda sol ayak bileği burkulan Riera’nın, tedavisinin olumlu geçtiği, yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı kaydedildi.

Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkartılan Hakan Balta’ya belindeki fıtık başlangıcı ve sol kalçasındaki zorlanma nedeniyle genel anestezi altında, belinde disk içine ozon enjeksiyonu ve kalçasına da kök hücre enjeksiyonu yapıldığı kaydedilen açıklamada, tedavinin olumlu geçtiği ve milli futbolcunun yarın takımla birlikte çalışacağı ifade edildi.

Milli takım kadrosundan dün çıkarılan Burak Yılmaz’ın sol kalça arka kas grubunda (gluteus medius) ikinci derece yırtık tespit edildiği ve bu yırtık bölgesine kök hücre enjeksiyonu yapıldığı belirtildi. Selçuk İnan’ın ise sol uyluk arka biceps kasında birinci derecede yaralanma tespit edildiği, tedavisine devam edilen iki oyuncunun da Gençlerbirliği maçında oynayıp oynamayacaklarının hafta içinde belli olacağı açıklandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
205
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
367
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
1
Görüntüleme
465
DarkredBlue61


Üst Alt