Akıllı Telefon Bomba Gibi Patladı

Sponsorlu Bağlantılar

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı Telefon Bomba Gibi Patladı
Samsung Galaxy S3'ü pantolonunun içinde patlayan İsviçreli bir kadının derisinde, patlama sonucunda ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluştu.

-Emre

-Emre

Üye
inanmam kesinlikle başka bir firmanın oyunu. çünkü daha önce böyle bir olay yaşanmıştı ve olay ortaya çıkınca firma özür diledi.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
inanmam kesinlikle başka bir firmanın oyunu. çünkü daha önce böyle bir olay yaşanmıştı ve olay ortaya çıkınca firma özür diledi.

Kız görmeden cebe torpil mi atmışlar ne oyunu :kop::kop:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
hepsi amerikan oyunu :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Belki patlamaya programlıdır

• Beğen
Tepkiler: Türe ve GuiTaRisT111
tapatalk

tapatalk

Üye
Kızda pek güzelmiş

-efşan

-efşan

Üye
Benim telefon patlamıyor da bunlar nasıl patlatıyor anlamadım. :hmmm

SheFy

SheFy

Üye
konuy girmeden önce tahmin ettim kesin bu s3 tür diye :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

-efşan

-efşan

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Tamam inandık yahu. :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Opera Mini ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bu zaten telefon ilk ciktigindada gundeme gelmisti bir adamin elinde patlamisti diye hatirliyorum

Türe

Türe

Üye
Bu zaten telefon ilk ciktigindada gundeme gelmisti bir adamin elinde patlamisti diye hatirliyorum

O sahte idi ama bu gerçek hakkaten :hmmm

Ufak bir not ; s3 gerçekten çok ısınıyor ama s2 den daha az max. 45 derece gördüm ben bu telefonda patlama nedeni ne acaba :hmmm

MaxiHan

MaxiHan

Üye

Ufak bir not ; s3 gerçekten çok ısınıyor ama s2 den daha az max. 45 derece gördüm ben bu telefonda patlama nedeni ne acaba :hmmm

Annemin telefonuda s3 hatta bir ara ben kullandim ama oyle asiri bir isinma gormedim :hmmm ama 1ghz de calistiriyordum telefonu

Türe

Türe

Üye

Annemin telefonuda s3 hatta bir ara ben kullandim ama oyle asiri bir isinma gormedim :hmmm ama 1ghz de calistiriyordum telefonu

Normal kullanımda gayet iyi isinmiyor fakat oyunlarda ateş gibi mübarek. Rr3 oynuyorum 30 dk filan cihaz alev gibi elim yanıyor dokunurken.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
:hmmm bende yuklemistim ama herhangi bir isinma olmamisti. Ama ben 1ghz ve kernel degisimi yaparak denemistim. Internettede cok isiniyor falan diyorlar ama bende nedense bir sorun yok :hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Yoğun e-posta kullanımı sonucu bu patlama gerçekleşmiş :himmm: Anlayacağım Süleyman e-posta patlaması yaşanmış,firmanın inceleme sonucu vardığı kanı bu :ehe

Türe

Türe

Üye
[ENGİN];6293290' Alıntı:
Yoğun e-posta kullanımı sonucu bu patlama gerçekleşmiş :himmm: Anlayacağım Süleyman e-posta patlaması yaşanmış,firmanın inceleme sonucu vardığı kanı bu :ehe

:kop2: Ilahi abi :ehe kızın bacağa üzüldüm 2. Derece yanık varmış :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt