inanmam kesinlikle başka bir firmanın oyunu. çünkü daha önce böyle bir olay yaşanmıştı ve olay ortaya çıkınca firma özür diledi.

inanmam kesinlikle başka bir firmanın oyunu. çünkü daha önce böyle bir olay yaşanmıştı ve olay ortaya çıkınca firma özür diledi.

konuy girmeden önce tahmin ettim kesin bu s3 tür diye
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
konuy girmeden önce tahmin ettim kesin bu s3 tür diye![]()

- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
konuy girmeden önce tahmin ettim kesin bu s3 tür diye![]()
Bu zaten telefon ilk ciktigindada gundeme gelmisti bir adamin elinde patlamisti diye hatirliyorum

Bu zaten telefon ilk ciktigindada gundeme gelmisti bir adamin elinde patlamisti diye hatirliyorum

O sahte idi ama bu gerçek hakkaten
Ufak bir not ; s3 gerçekten çok ısınıyor ama s2 den daha az max. 45 derece gördüm ben bu telefonda patlama nedeni ne acaba![]()
ama 1ghz de calistiriyordum telefonu
Annemin telefonuda s3 hatta bir ara ben kullandim ama oyle asiri bir isinma gormedimama 1ghz de calistiriyordum telefonu
Yoğun e-posta kullanımı sonucu bu patlama gerçekleşmiş :himmm: Anlayacağım Süleyman e-posta patlaması yaşanmış,firmanın inceleme sonucu vardığı kanı bu
O sahte idi ama bu gerçek hakkaten
Ufak bir not ; s3 gerçekten çok ısınıyor ama s2 den daha az max. 45 derece gördüm ben bu telefonda patlama nedeni ne acaba![]()

[ENGİN];6293290' Alıntı:Yoğun e-posta kullanımı sonucu bu patlama gerçekleşmiş :himmm: Anlayacağım Süleyman e-posta patlaması yaşanmış,firmanın inceleme sonucu vardığı kanı bu![]()
Ilahi abi
kızın bacağa üzüldüm 2. Derece yanık varmış