Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

pinokyotr

pinokyotr

Üye
wifi sorunuda v6 düzelmiş diyo diğer arkadaşlar :)
arama dan kastın ? normal telefon aramasını yapmıyo mu ?
v5 vifide sorun yoktu baglanmıyor bır turlu bende boyle diğer arkadasları bılmem
aranacak kişiyi tuşlayınca durdu deyıp kapatıyor sorunlu bana göre bu rom

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar bu romda yazı fontu yook galiba nası yazı fontları değiştiririz bilen varmı acaba...

mem034

Üye
v6 yı deneyen var mı net sorunlar nelerdir ? v5'i mi indirelim ?

azizerkan07

Üye
Arama yapmıyor v6 indirmeyin.

mhmmdbilal

mhmmdbilal

Üye
Beyler v6 yi kesinlikle yuklemeyin grafik hatalari nin yaninda arama yapilmiyor

Kerim.

Kerim.

Üye
Bunun en guzel v1 onu tavsiye ederim

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Yeni sürümü bekleyeceğiz artık

scope_123

Üye
v5 i indirdim. bi rom bu kadar mı iyi olur? hiçbir sıkıntı yok. bir sürü rom denemiş biri olarak bu romdan şaşmayın derim. şarj inanılmaz diğer bilindik romlardan çok çok daha iyi. kernel vs hepsi hazır geliyor zaten. bi sorum olacak. bu forumda anlatılan build prob düzenlemeleri konusundaki anlatılanları yaptım. benim gibi yapanlar herhangi bir fark gördüler mi? bu romda ram azaltma işlemini nasıl yaparım ve hoparlörden çıkan cızırtıyı nasıl yok edebilirim? stock romdaki gibi ses performansı istiyorum

• Beğen
Tepkiler: enderew
ALpH4CK

ALpH4CK

Üye
Kardeşim öncelikle rom mükemmel 1 tane küçük sıkıntım var

1-Ana sayfa ekranında en sondan , en başa gelmeyi iptal edebilme şansımız varmı

esokmen

esokmen

Üye
arkadaşlar devamı yok mu yahu bunun ? ROm güzeldi güncellense versiyon olarak harika olur

ALpH4CK

ALpH4CK

Üye
Sa kardeşim Touchwi3 build 5 yüklü acilen bi sorum var mesala whatsapp ı kapatınca task manegar dan mesaj geldiğinde bildirim gelmiyor whatsapp açınca geliyor acilen yardım ??

proxy_33

Üye

Çok iyi abi yaaa en sevdiğim rom oldu. Hem görsel hem tasarruflu.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
biraz önce kurdum gayet iyi duruyor :)

yokartk

Üye
görsel olarak çok iyi pil normal gidiyor oyunlarda gerçekten kasma yok mail,müzik uygulamaları dandik. en önemli sorun wireles a baglıyken telefon uykuya alınca wireles da kapıyor whatsap gıbı programlar da iişlevselliğini yitiriyor mobil evride boyle bır sorun yok ıkıncı buyuk sorun pc ye baglanmıyor yada bn yapamadım önceden bır rom da daha vardı aynı sorun. benım ıcın ıkı önemli özellik bunlar bu nedenle kullanmıcam romu..

cabır

Üye
ii guzel de bisey indirirkn yavas indiriyo bi shiftkey i kuramadim yaa

cabır

Üye
inmiyo yaa
kimil kimil

ahmetp950

Üye
Hocam bugun yukledım romu gayet basarılı fakat bıraz once telı acıp kapattıgım da Androıd yeni sürüme geçiriliyor yazısı geldı ?

Üst Alt