LG'den dünyanın ilk 3GB RAM'e sahip akıllı telefonu mu geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
Yükleyebiliyorsan dedim zaten. Yüklesen bile sonuç değişmez aynı performansı vermesi imkansız.

niye veremesin ki aslında ? LPDDR3 ram yani şu anda piyasadaki en hızlı ram,okuma hızları ve frekans hızı farklı olabilir o zaman birşey diyemem ancak yapılmayacak birşey değil bak zamanında çoğu pc'nin canını okuyan GTA VC şimdi android ve ios'ta buda zamanımızdaki birçok pcden iyiler demek oluyor bence :evet: tabi şimdiki pclere yetişemezler belki ona birşey diyemem ama ileride görürsünüz bilgisayar diye birşey kalmayacak heryer tablet ve telefon olacak :)

Arkadaşlar Mobil RAM ile PC RAM farklıdır. Veri hızı, bant genişliği yönünden pc ramler daha iyidir doğal olarak. Bu haberleri normal karşılayın teknoloji böyle bir şey. Samsung zaten 4GB LPDDR3 bellek üretimini başlamıştı bunları yakın zamanda cihazlarda göreceğiz. S4'te de ilk olarak 2 GB LPDDR3 bellek kullanıldı. Mobil bellekler hakkında daha fazla bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.
4GB LPDDR3 ram mi :oha: ben note 3'ten vazgeçtim s5 bekliyorum :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Telefon farklı bir boyut kazandı.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
o ha diyorum başka birşeY demiyorum bu ne yaa :) canavar resmen

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar Mobil RAM ile PC RAM farklıdır. Veri hızı, bant genişliği yönünden pc ramler daha iyidir doğal olarak. Bu haberleri normal karşılayın teknoloji böyle bir şey. Samsung zaten 4GB LPDDR3 bellek üretimini başlamıştı bunları yakın zamanda cihazlarda göreceğiz. S4'te de ilk olarak 2 GB LPDDR3 bellek kullanıldı. Mobil bellekler hakkında daha fazla bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.

Ben de bunun için demiştim, LowPower bir kere, küçük versiyonu işte. Ama S4de DDR3 olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
fk555897

fk555897

Üye

niye veremesin ki aslında ? LPDDR3 ram yani şu anda piyasadaki en hızlı ram,okuma hızları ve frekans hızı farklı olabilir o zaman birşey diyemem ancak yapılmayacak birşey değil bak zamanında çoğu pc'nin canını okuyan GTA VC şimdi android ve ios'ta buda zamanımızdaki birçok pcden iyiler demek oluyor bence :evet: tabi şimdiki pclere yetişemezler belki ona birşey diyemem ama ileride görürsünüz bilgisayar diye birşey kalmayacak heryer tablet ve telefon olacak :)

4GB LPDDR3 ram mi :oha: ben note 3'ten vazgeçtim s5 bekliyorum :ehe

Yalnız ben sana telefonların geleceğini kanıtla demedim. Bana 2 GB'lık LPDDR3 RAM ile 2 GB'lık DDR3 RAM'in aynı performansı verdiğini kanıtla. Ben sana hiçbir zaman bigisayarlar telefonlardan daima iyi olacak diye bir tabir kullanmadım.

avcitalip

avcitalip

Üye
Yalnız ben sana telefonların geleceğini kanıtla demedim. Bana 2 GB'lık LPDDR3 RAM ile 2 GB'lık DDR3 RAM'in aynı performansı verdiğini kanıtla. Ben sana hiçbir zaman bigisayarlar telefonlardan daima iyi olacak diye bir tabir kullanmadım.

yanlış anladın sanırsam,ben kısaca günümüz pcleri ile donanımları karşılaştırılamaz ancak bundan 4-5 yıl öncekiler neredeyse aynı demek istedim :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teşekkürler Bilgi İçin

aleranol

aleranol

Üye
Demek istedigim buydu. Aslinda bakarsaniz fazla fark yok. Hatta frekans arttirarak hemen ayni performansi alirsiniz. Hemen mobil ramleri kotulemeye gerek yok. PowerVR rogue serisi gpular bilgisayr donanimi olara calisabiliyor ve yuksek performans sunuyorlar. Halbuki mobil. Mobil demek sadece kisitlanmis dusuk basit demek degil. Aradaki devasa voltaj farki onemli olan burada. I7 2.2ghz islemcim note2 dekinden 2ghz overclocklu oldugi halde 14 kat fazla enerji harciyor. Ram lerde ise bukadar fark bile yok.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
vay be

Üst Alt